Uzm. Dr. Görkem Yılmaz

Psikiyatri · Daha fazla

İstanbul 2 adres

2004-2010 yılları arasında Gazi Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde tıp eğitimi, ardından 2011-2016 yılları arasında Bakırköy Prof. Dr. Mazhar Osman Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'nde uzmanlık eğitimi gördüm. Devlet Hizmet Yükümlülüğümü 2017 - 2019 yılları arasında Kastamonu Devlet Hastanesi'nde yerine getirdim. 2020-2021 yılları arasında Özel İlgi Hastanesi'nde ve Boğaziçi Üniversitesi'nde yarı zamanlı konsultan hekim olarak, 2021-2022 arasında Özel Ataköy Hastanesi'nde tam zamanlı ve Özel Aile Hastanesi'nde yarı zamanlı olarak çalıştım. Psikanalitik yönelimli psikodinamik psikoterapi, destekleyici psikodinamik psikoterapi ile ilgileniyorum. 2022 Kasım’dan bu yana serbest hekim olarak özel muayenehanede çalışıyorum.

Dr Tevfik Sağlam Caddesi, Bakırköy, İstanbul 34162

Psikodinamik Psikoterapiler

Zuhuratbaba, Bakırköy, İstanbul

Psikiyatri Randevusu

Zuhuratbaba, İstanbul

Psikodinamik Psikoterapiler

Zuhuratbaba Mahallesi Şenyuva sokak Zeylan Konakları 2/1 Daire:3

Güzel bir seanstı doktorumla güzel iletişim kurdum. Şuan ilaç sürecini yönetebilmek istiyorum.

• Zuhuratbaba Mahallesi Şenyuva sokak Zeylan Konakları 2/1 Daire:3 Psikiyatri Randevusu  •

Annemin uzun süredir devam eden ciddi sorunları vardı. Görkem Hoca, doğru teşhisi hızlıca koyarak bize büyük bir rahatlama sağladı. Verdiği ilaç tedavisi ve yönlendirdiği fizik tedavi süreci sayesinde 78 yaşındaki annemin durumu gözle görülür şekilde toparlandı. Hem yaklaşımı hem de süreç yönetimi çok güven vericiydi. Kendisine gerçekten minnettarız. Bizim için çok kıymetli bir hekimdir; gönül rahatlığıyla tavsiye ederim

• J

bir kaç yıldır görüştüğüm doktorum, hakkında ne kadar güzel şey söylesem ne kadar tavsiye etsem az kalır. gorkem beyle tanıştığımızda ulaşılması ve anlaması zor bir ergendim, ama anlayışlı ve samimi tavrıyla ona kendimi açmayı kolay bir hale getirdi, kendimi güvende hissettirdi, daha iyi bir psikiyatristle karşılanabileceğimi asla düşünmüyorum, kesinlikle tavsiye ederim

Her zaman yardımcı anlayışlı ve verdiği detaylı bilgiler sayesinde içiniz rahat oluyor.

• O

Doktorumun ilgisi, bilgisi ve yaklaşımı sayesinde randevum çok verimli geçti. Açıklamaları ve samimi yaklaşımıyla randevumu oldukça faydalı kıldı.

• başka bir yer Diğer  •

• K

Uzun süredir yaşadığım dikkat eksikliği ve depresyon nedeniyle, bir arkadaş tavsiyesiyle gittim ve memnun kaldım. Hastalarına karşı dikkatli, anlayışlı ve bireysel ihtiyaçlara uygun bir yaklaşım benimsiyor. Kendi durumumu göz önünde bulundurarak benimsediği yaklaşım sayesinde, uzun süredir çözemediğim iştahsızlık ve yeme sorunum belirgin şekilde düzeldi. Odamda daha düzenli bir rutin oluşturmaya başladım. Bu gelişim beni mutlu etti ve umutlandırdı. Zamanla daha iyiye gideceğine inanıyorum.

• Ş

Görkem Bey ile ADHD ve Majör Depresyon tedavim için 2. kez görüşüyoruz. Şu an için gayet güzel devam ediyoruz. Danışanın problemlerini kısacık dakikalara sığdıramadan görüşmeyi bitirmek yerine resmen sizi ilmek ilmek işliyor. Devam edeceğiz.

• F

Uzun süredir destek alıyorum, Görkem Hoca ile birlikte kendimi çok daha iyi hissetmeye başladım. Herkese Tavsiye ederim

• C

Yıllar önce gittiğim yıllar sonra yine tetikleyen psikolojik hastalığımı yalnızca kendisine güvenle emanet edebildiğim nadir doktorlardan birisidir hocam, gerek ilac noktasında gerekse terapi konusunda çok başarılı olduğunu deneyimlediğim kendi yakın çevreme ve sizi tedavi edebilecek iyi bir psikiyatri doktoru arayan herkese tavsiyemdir.

• Zuhuratbaba Mahallesi Şenyuva sokak Zeylan Konakları 2/1 Daire:3 Psikoterapi  •

• Y

Görkem Bey'e ilk kez ADHD ve Anksiyete üzerine yaklaşık 2 yıl önce başvurdum. Bu süreç içerisinde hem beni ADHD'yi yakından tanımaya yönlendirdi, hem de ilaç tedavimi titizlikle yönetti. Anksiyete konusunda çok zorlandığım dönemlerde de her zaman detaylı, titiz açıklamaları olmuştur. Her seanstan sorunlarımın çözümlerine biraz daha yaklaşmış, yaşama ve kendime dair yeni bir şeyler fark etmiş olarak çıkıyorum.