Uzm. Kl. Psk. Gülin Yüksel

Psikoloji · Daha fazla

İstanbul 2 adres

Psikolog ve aile-çift terapisti olarak Ataşehir , Kadıköy ve online platformlarda hizmet vermekteyim.2015 yılında Işık Üniversitesini tam burslu Psikoloji bölümüne kabul alarak lisans eğitimime başladım.Bir psikoloğun öğrenme sürecinin sonsuz olduğu ve her gün yeni bir şey öğrenme ilkesiyle lisans boyunca seminer ve stajlarla kendimi geliştirmeye çalıştım.İstanbul Tıp Fakültesi Psikiyatri Anabilim dalı(ÇAPA) ve bazı danışmanlık merkezlerinde stajyerlik deneyimleri edindim.Psikopatoloji ve farmokoloji eğitimleri aldım.Lisans eğitimim
ardından yurt dışında staj tecrübesi edindim. Mezun olduktan sonra ,"Aile ve çift danışmanlığı" eğitimi ve süpervizyonu, "Çocuk Değerlendirme Testleri"nde serifikalarımı edindim.Bir çocuk ergen psikiyatri kliniğinde çalışmaya başladığım sırada bir yandan da online olarak yetişkin danışanlarımı görmeye başladım.Işık Üniversitesi Klinik Psikoloji Çocuk-Ergen Odaklı Yüksek lisans programını başarıyla tamamladım.Aile ve çift, çocuk ve ergenlerde BDT ve oyun terapisi ekollerinde, online olarak Bilişsel Davranışçı terapi ekolünde psikoterapilerimi sürdürmekteyim.

Yetişkin (İlgili adreslerde)
Çocuk (İlgili adreslerde)

Online danışmanlık

Erenköy mahallesi Kaşaneler sokak No: 33 Fırat Apartmanı Kat: 3 Daire: 12, İstanbul

Mira Psikoloji Danışmanlık Merkezi

Erenköy mahallesi Kaşaneler sokak No: 33 Fırat Apartmanı Kat: 3 Daire: 12, Kadıköy, İstanbul 34738

Begonia Psikoloji

Gülbahar, Cemal Sururi Sk. No:39, 34394,, Şişli, İstanbul 34000

• O

Gülin Hanımla kızımız için seanslara başladık, ilk günden itibaren bizimle ve kızımızla güven verici bir ilişki kurdu. Samimi ve içten olmasının yanında işine oldukça hakim bir profesyonel, herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum

• Mira Psikoloji Danışmanlık Merkezi Psikoloji Randevusu  •

• I

Kızımla ilgili olarak arkadaş tavsiyesi üzerine Gülin Hanım'a ulaştım. Kendisi alanında uzman ve çok başarılı bir psikolog gerçekten. Daha birkaç seansta kızımdaki olumlu manadaki değişimler beni çok mutlu etti. Problemlerimize bütüncül yaklaşması, uygulanan çözümler sunması ve geri planda benimle de iletişim halinde olması çok güzeldi. Kesinlikle tercih etmelisiniz; başarılı bir psikolog, çevreme de tavsiye ediyorum.

•  •

• H

Gülin Hanım ile uygulama üzerinden tanıştık ve iyi ki tanıştık. Gülin Hanım çok hoş, anlayışlı ve yol gösterici. Terapilerden sonra çocuğumun davranışlarında değişiklikler oldu. Biz öfke kontrolü ve duygu kontrolü için destek alıyoruz. Oğlum Gülin Hanımı görmek için sabırsızlanıyor. Bence Gülin Hanım işinde çok başarılı, kesinlikle güvenilir.

•  •

• B

6 yaşındaki oğlumla iletişimi çok güzel. Severek her seansa gidiyoruz

• D

Gülin hanımla tanışalı 5 ay oldu ama 5 yıl ileri gittik.Kızım için gidiyoruz kendisi inanılmaz enerjisi yüksek bir insan. Güler yüzlü ve vücut dili pozitif biri. Kızıma çok faydalı oldu ve olmaya devam ediyor. İlk günden beri çok yol aldık.Gerek akademik gerek ergen psikolojisi konusundaki destekleri ve yolumuzu aydınlattığı için Herkese tavsiye ediyorum

• K

Gülin Hanımla henüz 2 görüşme sağladık ama kendisi oldukça ilgili, güler yüzlü oğlumuza ilk seansta bağ kurabildi.Ayrıca seans sonrası bizlere geri dönüt vermesi çok kıymetli. Sürece birlikte devam edeceğiz.

• Mira Psikoloji Danışmanlık Merkezi Diğer  •

Kızım için terapiye başladık henüz iki seans oldu ama şimdiden olumlu etkilerini görmeye başladık

• başka bir yer Diğer  •

Gerek çocuğumuz gerek eşim ve benimle iletişimi son derece samimi ve rahatlatıcı. Aklımıza takılan her türlü soruda net, anlaşılır cevaplarla Gülin Hn. bize en kısa zamanda dönüs sağlıyor. Devam eden bir süreçteyiz. Şimdiden hem çocuğumuzun hem de anne baba olarak farkındalıklarımızın gitgide arttığını belirgin şekilde görebiliyoruz. Biz de öğreniyor, yeniden beraber büyüyor gibiyiz... İyi ki yollarımız kesişmiş.

• Mira Psikoloji Danışmanlık Merkezi Randevu  •

Gülin Hanım ilgili bir psikolog. Mesafesini ve objektifliğini tam yerinde ayarlıyor. Danışanına karşı esnek oluşu onun isteklerine göre kendini şekillendirebilmesi de çok önemli. Danışanını ön plana alıp ona yardımcı olmak istemesi ekstra güven sağlıyor. Sürecimde birçok şeyi farketmemi sağladı.

• Online Danışmanlık Randevu  •

Kızımla sadece 2 seans yaptık ama şimdiden çok güzel bir bağ kurduğunu görüyorum. Çocuğum seanslara severek gidiyor ve kendini rahatça ifade edebiliyor. Pedagogumuzun yaklaşımı çok samimi ve güven verici. Sürecin devamında da güzel sonuçlar alacağımıza inanıyorum.