- Şişmanlık (Obezite)
- İnsülin Direnci ve Metabolik Sendrom
- Çocuk Beslenmesi
- Diyabet (Şeker Hastalığı)
- Kalp Damar Hastalıkları ve Beslenme
Ödeme yöntemleri
- Banka Havalesi
Görüşler
se...ğ
O kadar diyetisyene gittim ama İşini bu kadar severek ve özenle yapan, bir o kadar iyileşmeniz için ayrıntıya giren uzmana rast gelmemiştim ta ki güneş hanıma kadar
• Dyt. Güneş Akyıl Aynacı • Hastalıklarda Beslenme •
K
k...
Güneş Hanım’ı doktorum tavsiye etti. Gıda toleranslarında ve alerjilerinde de çok başarılı, bütüncül bakıyor, süreçten memnunum. Çevreme de tavsiye ediyorum.
g...
Eşimin diyabet kontrolü için uzman ve tecrübeli bir diyetisyen arıyorduk. Tavsiyeyle Güneş Hanım'a ulaştık. Mesleki tecrübesinin yüksek olduğunu öğrenmemiz, sıcak ve güven verici yaklaşımını görmemiz bizim için en önemli tercih sebebi oldu.
Eşimin takip sürecindeki klinik yaklaşımından çok memnun kalınca, ben de fazla kilolarım için kendisinden danışmanlık almaya karar verdim.
Güneş Hanım sağlığa bütünsel yaklaşıyor; başlamadan önce bazı testler yaptı, yeme alışkanlıklarımı inceledi. Programı hazırlarken de basmakalıp listeler yerine tamamen alışkanlıklarıma, yaşam tarzıma ve vücut özelliklerime göre bana özel bir planlama yaptı.
Sayesinde hem kilo verme sürecimi hiçbir zorluk yaşamadan rahatlıkla tamamladım hem de hayat boyu sürdürülebilir bir sağlıklı beslenme düzeni kazandım. Bizim gibi kronik rahatsızlık yönetimi veya sağlıklı kilo kontrolü için profesyonel bir destek arayan herkese Güneş Hanım'ı gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.• • •
Dyt. Güneş Akyıl Aynacı
Siz de en az eşiniz kadar başarılı uyumlu bir süreç geçirdiniz. Güzel dilek ve temennileriniz için teşekkürler
b...
Güneş Hanım’a bir tanıdığım vasıtasıyla ulaştım. Hazımsızlık ve şişkinlik şikayetlerim vardı. Kendisi bende Candida teşhis etti ve tedavimde yardımcı oldu. Çözülemeyen problemimde kendisinin bütünsel yaklaşımı çok etkili oldu. Herkese şiddetle tavsiye ederim.
d...
Güneş Hanım'a ulaşmamın nedeni, diyet yapmama rağmen bir süredir kilo veremememdi. Eski bir danışanının tavsiyesiyle Diyetisyen Güneş Akyıl Aynacı Hanım'a sosyal medyadan ulaştım. Kişiye özel bütünsel yaklaşımı, ılımlı ve oldukça deneyimli oluşu, benim karar vermemde çok etkili oldu. Ayrıca danışanlarının oldukça olumlu yorumları da beni çok etkiledi ve Güneş Hanım'la çalışmaya karar verdim. Bu süreç çok faydalı, oldukça etkili ve keyifli geçti. Kendisinin yoğun ilgisiyle beklediğimden daha hızlı ve sağlıklı bir şekilde kilolarımdan kurtuldum. Diyetisyen Güneş Hanım'ı çevreme mutlaka tavsiye ediyorum.
Dyt. Güneş Akyıl Aynacı
Hala devam eden sürecimizde bu güzel dilekleriniz için teşekkürler
m...
Tipik diyet listeleriyle veya katı yasaklarla diyabeti yönetmenin zorluğunu yaşayan biri olarak, bu konuda gerçekten uzmanlaşmış bir isim arıyordum. Tavsiye üzerine ulaştığım Güneş Hanım, yüksek vaka tecrübesi ve net klinik yaklaşımıyla aradığım güveni ilk görüşmede verdi.
Süreci sadece kalori hesabı olarak görmüyor; işe kapsamlı testlerle başlayıp kan değerlerimi ve metabolizmamı masaya yatırdı. Benim için en kritik nokta, günlük iş tempoma ve sosyal hayatıma uymayan listeler yerine, biyolojik ihtiyaçlarıma göre esnetilebilen pratik bir planlama yapması oldu.
Sayesinde açlık krizleri yaşamadan, şeker dalgalanmalarımı tamamen kontrol altına almayı başardım. Süreç boyunca gösterdiği o samimi ve çözüm odaklı yaklaşım, moral olarak da beni çok destekledi. Benim bu sağlıklı dönüşümümü gören eşim de daha sonra kendi kilo kontrolü için Güneş Hanım ile çalışmaya başladı.
Bilimsel ve tecrübeli bir takiple yönetmek isteyen tüm diyabet hastalarına kendisini tereddütsüz tavsiye ederim.• • •
Dyt. Güneş Akyıl Aynacı
Teşekkürler Sizde ev ödevlerinizi Her zaman günü gününe yaptınız Ne zaman (ki ne kadar keyifsiz olduğunu bilirim ) tüm gün her öğün öncesi istiyorum desem hayır demeden gülümseyerek yol almamızı kolaylaştırınız.
Ne zaman ihtiyaç duyarsanız bir telefon kadar uzağınızdayım.
C
c...
Güneş Hanım’la olan randevum çok başarılı sonuçlar verdi. Ben ve kızım başvurduk ve ikimizde de kalıcı sonuçlar elde ettik. Uzun yıllardır her türlü sağlıklı beslenme konusunda ona başvururuz. Mesleki yeterliliği ve yaklaşımından her zaman memnun kaldık. Bu sebeple gönül rahatlığıyla kesinlikle tavsiye edebilirim.
Teşekkürler
e...
Kendisine daha önce çalıştığı ve memnun kalan bir danışanının referansıyla kilo vermek amacıyla ulaştım. Ezber diyetlerle başlatmak yerine ilk önce hangi besinlerin bana iyi gelip gelmediğini anlamak amacıyla çeşitli öğünler oluşturduk. Bu süreçte tek tek sordu, ilgilendi, öğünlerden sonraki durumumu tek tek takip etti. Bu sayede benim daha nadir tüketmem gereken besinleri belirlemiş olduk. Düzene olan disiplinimi, öğünlerimi, neler yaptığımı hep kontrol etti. Listelerime sağlıklı tarifler ekledik, sürekli alternatiflerim vardı, süreci çok keyifli ilerlettik. Gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum, kendisinden daha donanımlı, bilgili, tecrübeli birisiyle tanışmamıştım.
e...
Güneş Hanım'dan 10 yıl evvel de danışmanlık aldım. Kendisi çok deneyimli ve işinin ehli birisi, sonuç aldığım tek diyetisyen diyebilirim. Kilo verme süreci için başvurdum. Danışanlarıyla oldukça iletişim halinde ve halden anlayan bir uzman. Süreçten çok memnunum. Gönül rahatlığıyla çevreme tavsiye ediyorum.
Teşekkürler
e...
Güneş Hanım'la entübe şekilde COVID geçirip 40 yaşında (şu an 44 yaşındayım) ailemde hiç kimsede olmamasına rağmen bende ortaya çıkan tip 1 diyabet sebebiyle ulaştım. Güneş Hanım daha önce eşime de düşük kan şekeri tedavisi konusunda İzmir'de çalışırken çokça yardımcı olduğundan eşimin önerisiyle ulaştım.
Güneş Hanım'la tanıştığımda 3 aylık şekerim (ilk defa bakılmıştı) 19.2 idi. Hızlı şekilde sıkı bir diyabetik diyete soktu beni ve çok disiplinli bir şekilde 3 ay bu diyeti uygulayarak 3 aylık şekerimi 6.5'e düşürmüştük. Güneş Hanım, danışanını bir an bile yalnız bırakmayan, adım adım takip eden, her soruya (çoğu, hak verirsiniz, cahilce sorular; malum hastalıkla ilgili bilgimiz olmadığından) sabırla ve en ince detayına kadar cevap vererek hem medikal hem mental açıdan danışanını ayakta tutan bir insan. Sayesinde diyabeti nasıl yöneteceğimi öğrendim ve artık çok daha kolay yönetiyorum. Güneş Hanım'ı çevremde ailemde kim varsa herkese her fırsatta tavsiye ediyorum.• • •
Dyt. Güneş Akyıl Aynacı
Teşekkürler Bana sorduğunuz sorular o kadar normal ki... Bu sorular sayesinde alacağımız yolu gösteriyordu. Keşke herkes soru sorsa. Soru sormak öğrenmek istemek demek Her danışanım biricik ve özel
Her yeni danışanımdan yeni bir şeyler daha öğreniyorum. Çünkü hastalık yok hasta var.
Ne zaman isterseniz bir telefon kadar uzağınızdayım.
Güneş Akyıl Aynacı isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Güneş Akyıl Aynacı, Diyetisyen. Size Güneş Akyıl Aynacı tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Alkali Diyet, Hastalıklarda Beslenme, Yeni Doğan Metabolik Hastalık, Kilo Alma Diyetleri, Zayıflama Diyetleri, Metabolik Hastalıklarda Beslenme, Anoreksiya ve Bulimia Hastalarında Beslenme, Troid Hastalıklarında Beslenme, Gut Hastalığı ve Beslenme, Kalp Damar Hastalıkları ve Beslenme.
Güneş Akyıl Aynacı adresi nerede?Güneş Akyıl Aynacı şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İzmir İzmir
Adresine gitmek zorunda kalmadan Güneş Akyıl Aynacı isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Güneş Akyıl Aynacı uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Güneş Akyıl Aynacı isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Güneş Akyıl Aynacı, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi.
Güneş Akyıl Aynacı isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Güneş Akyıl Aynacı tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Güneş Akyıl Aynacı hakkında ne düşünüyor?Toplam 27 hasta / danışan, Güneş Akyıl Aynacı hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Güneş Akyıl Aynacı hangi sigortaları kabul ediyor?Güneş Akyıl Aynacı tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.