Op. Dr.
Hamit Baki Duru
Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi
Küçükçekmece 1 adres

• Göz Kapağı Estetiği (Blefaroplasti): Göz çevresindeki gençleştirme operasyonları.
• Kulak Estetiği (Otoplasti): Kepçe kulak veya diğer kulak şekil bozukluklarının düzeltilmesi.
• Burun Estetiği (Rinoplasti): Burun şekillendirme veya nefes alma problemlerinin düzeltilmesi.
• Yüz Estetiği: Yüz germe, çene estetiği ve diğer yüz kontur düzeltmeleri.
• Meme Estetiği: Meme büyütme, küçültme ve dikleştirme operasyonları.
• Karın Estetiği (Abdominoplasti): Karın bölgesinin sıkılaştırılması ve şekillendirilmesi.
• Medikal Estetik Uygulamalar: Dolgu, botoks gibi ameliyatsız estetik prosedürler.
• Liposuction: Vücut şekillendirme için bölgesel yağ alma işlemleri.
• Deri Tümörleri: Cilt kanserleri ve diğer deri tümörlerinin cerrahi tedavisi.
• El Cerrahisi: El yaralanmaları, doğumsal anomaliler ve diğer el ile ilgili cerrahi işlemler.
- Sigortası olan hastalar
Rinoplasti
Yüz Estetiği
Çene Estetiği
fu...
Baki Hocam 18 Nisan da göğüs küçültme ve toparlama ameliyatımı yaptı . Hazırlık, hastane , iyileşme sürecim mükemmeldi . Bu zamana kadar korkup beklediğim için kendime kızdım .
Hocamın işindeki ciddiyeti ve sonrasında sorduğum her soruma sabırla geri dönüşleri için çok mutlu oldum
C
c.....
Hamit hocama göğüs ameliyatı oldum. bence 375 cc protez vardı ve 2 doğum ve 3 er yıl emzirme sonucu pert olmuş göğüslerle başvurdum.tek istediğim protezin çıkması ve dikleştirme olmasıydı. 3 saat sürmesi gereken operasyon 6 saat sürdü. Sonuç protezleri çıkarmamış ve öyle güzel bir revize ve dikleştirme yapmış ki. Aynalara bakmaya doyamıyorum.şuan bandajlı haliyle bile çok mutluyum.hem orta bir ölçü hemde çok dik. 6 saatten fazla benim için çaba sarf etti. Öyle mutluyum ki kendisine güvenebilirsiniz. Harika bir doktor.biz tamamen protezin çıkmasını konuşmuşken harika bir karar verdi çok güzel oldu.
Baki hocama çok teşekkür ederim. Göğsümde asimetri sorunu vardı silikon takarak iki göğsümü eşit hale getirdi. İşini itina ile yapan çok ilgili bir doktor. Ameliyat olduğum günün gecesi saat 10’da bile beni kontrole geldi. Ameliyat öncesi ve sonrası hastasını motive eden , insani yönü ağır basan çok iyi bir doktor. Ameliyat olmayı düşünüyorsanız kesinlikle gözünüz kapalı Baki Bey’e ameliyat olabilirsiniz. Ben oldum, çok memnun kaldım. Hocama tekrar çok teşekkür ediyorum.
a....
26 Nisan 2021 tarihinde meme büyütme ameliyatı oldum ve saygı değer doktorumdan oldukça memnunum. Süreç içerisinde hiçbir sorun yaşamadım ve sonuçtan da oldukça tatmin oldum. Sevgili doktoruma ameliyat öncesinde ve sonrasında göstermiş olduğu ilgi için çok teşekkür ediyorum.
Hamit Baki Duru isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Hamit Baki Duru, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi. Size Hamit Baki Duru tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerrahi Randevusu, Normal Randevu, Esd (Sedimantasyon), Laserasyon Onarımı, Lokal Anestezi, Botoks, Kontrol Randevusu, PRP, Genital Estetik.
Hamit Baki Duru adresi nerede?Hamit Baki Duru şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Tevfik Bey Mahallesi Mektep Sokak No:11 Sefaköy Küçükçekmece
Adresine gitmek zorunda kalmadan Hamit Baki Duru isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Hamit Baki Duru online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Hamit Baki Duru isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Hamit Baki Duru, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Hamit Baki Duru hangi dilleri konuşuyor?Hamit Baki Duru ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Hamit Baki Duru isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Hamit Baki Duru bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Hamit Baki Duru ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Hamit Baki Duru hakkında ne düşünüyor?Toplam 4 hasta / danışan, Hamit Baki Duru hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Hamit Baki Duru hangi sigortaları kabul ediyor?Hamit Baki Duru tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Allianz Sigorta, Ak Sigorta, QNB Finansbank Sigorta, Generali Sigorta, Axa Sigorta, HDI Sigorta, Ziraat Sigorta, Zurich Sigorta Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
- Küçükçekmece bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
- Küçükçekmece bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
- Küçükçekmece bölgesinde Ak Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
- Küçükçekmece bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra
- Küçükçekmece bölgesinde Groupama Sigorta kabul eden Plastik Rekonstrüktif Ve Estetik Cerra