Kleptomani, İstanbul
Psk. Adem Demirkan
Uzm. Kl. Psk. Sümeyye Fidan
Bht Clinic İstanbul Tema Hastanesi
İç hastalıkları, Gastroenteroloji, Nefroloji
, Romatoloji, Hematoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Çocuk endokrinolojisi, Çocuk nefrolojisi, Çocuk nörolojisi, Çocuk alerjisi, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, El cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Üreme endokrinolojisi ve i̇nfertilite, Perinatoloji, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Tıbbi genetik, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Pratisyen, Diyetisyen, Psikiyatri, Göğüs hastalıkları ve tüberküloz, Diş hekimi, Diş hastalıkları ve tedavisi, Psikoloji, Fizyoterapi ve rehabilitasyon, Protetik diş tedavisi, Restoratif diş tedavisi, Dil ve konuşma terapisi, Sertifikalı medikal estetik, Oral i̇mplantoloji, Girişimsel radyoloji · Daha fazlaAtakent Mahallesi 4. Caddesi No:36, Küçükçekmece • Harita
Bht Clinic İstanbul Tema Hastanesi
Filiz Yar Muayenehanesi
Caddebostan, İstanbul • Harita
Özel muayenehane
Teşvikiye Mah. Vali Konağı Cad. No:72 Mim Kemal Apartmanı Kat: 2 Daire: 4, İstanbul • Harita
Anahita Psikoloji
Barbaros Hayrettin Paşa Mah. 1997.Sokak A Bok Kat:4 Esenyurt D:21, Esenyurt • Harita
Mood Psikoloji Danışmanlık Merkezi
Gültepe Mah. Halkalı Cd No: 99, Küçükçekmece • Harita
Biruni Üniversite Hastanesi
İçerenköy Mahallesi Kayışdağı Yolu Caddesi No:4, Ataşehir • Harita
Naisa Psikolojik Danışmanlık ve Eğitim Merkezi
Surp Pırgiç Ermeni Hastanesi
İç hastalıkları, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları
, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk endokrinolojisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Diyetisyen, Psikiyatri, Psikoloji · Daha fazlaKazlıçeşme Mahallesi Zakirbaşı Sokak No:32, Zeytinburnu • Harita
Surp Pırgiç Ermeni Hastanesi
Beylikdüzü Cad. No:3, Beylikdüzü • Harita
Medicana Beylikdüzü International İstanbul
Kayabaşı Mah. Adnan Menderes Bulvarı B5 Blok D: 26, Başakşehir • Harita
Bütüncül Psikoloji Eğitim ve Danışmanlık Merkezi
Barış Mahallesi Mehmetçik Caddesi Ginza Lavinya Park B Blok No:127-128, Beylikdüzü • Harita
Pakua Psikoloji ve Gelişim Akademisi