Tip 2 Diyabet, İstanbul
Cevizlik, Ebuzziya Cd. No: 25, İstanbul • Harita
Neslihan Aktaş Muayenehanesi
Barbaros Mah. Ihlamur Blv. Akzambak Sk. No:3, İstanbul • Harita
Dyt Sevde Nur Dağlı
Akdeniz Cad . Akşemsettin Mahallesi. Şemsettin Sami Sokak Mert Han Apartamanı. No:6 Kat :3 D: 10, İstanbul • Harita
Esma Erdi Diyet ve Danışmanlık Merkezi
Acıbadem Mahallesi, Acıbadem Caddesi, Aydın Apt. No: 109 Daire: 2, İstanbul • Harita
Özel muayenehane
Bozkurt Mahallesi, Eşrefefendi sokak, no: 18 D2, İstanbul • Harita
Dyt. Sibel Ataseven
Kurtköy Mahallesi, Dedepaşa Cad. Dumankaya Trend Sitesi G-Blok No:2 20, İstanbul • Harita
Diyet
Ataköy 7-8-9-10. Kısım Mahallesi E5 Yanyol Caddesi Nivo Ataköy, İstanbul • Harita
Dyt. Fatıma Nur Sert
Katip Mustafa Çelebi Mahallesi, Sıraselviler Caddesi, No:48, İstanbul • Harita
İstanbul Taksim Eğitim ve Araştırma Hastanesi
Meşrutiyet Mahallesi, Vali Konağı Caddesi, Sorak Apartmanı, No:109, Daire:3 Nişantaşı, İstanbul • Harita
Bi’Şey Seans Nişantaşı
Kozyatağı Central Hospital
İç hastalıkları, Gastroenteroloji, Nefroloji
, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Acil tıp, Diyetisyen, Diş hekimi, Protetik diş tedavisi · Daha fazlaKozyatağı Mahallesi Kozyatağı Sokak No:19, Kadıköy • Harita
Kozyatağı Central Hospital
Merkez, İstanbul • Harita
Dyt. Burcu Öcal
Yıldırım Mahallesi, İstanbul • Harita
Dyt. Azra Balkanlı
Ekinoba Mahallesi Mustafa Kemal Bulvarı No:7/2 C Blok Kat:4 Daire:34, İstanbul • Harita
Dyt. Nazlıcan Yılmaz
Esentepe, Nevtron Plaza, İstanbul • Harita
Newlife
Mimarsinan Silivri Mahallesi Sanayi 55. Sokak No:1, Silivri • Harita
Medical Park Silivri Hastanesi
Özel Güneşli Erdem Hastanesi
Çocuk cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi
, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Üreme endokrinolojisi ve i̇nfertilite, Perinatoloji, Tıbbi patoloji, Acil tıp, Diş hekimi · Daha fazlaGüneşli Mahallesi Fevzi Çakmak Caddesi No:72-74, Bağcılar • Harita
Özel Güneşli Erdem Hastanesi
Sultanbeyli Ersoy Hastanesi
İç hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji
, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk endokrinolojisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Acil tıp, Diyetisyen, Diş hekimi, Ortodonti · Daha fazlaMehmet Akif, Fatih Blv. No:175, Sultanbeyli • Harita
Sultanbeyli Ersoy Hastanesi
Maçka Caddesi Feza Apt. No:1 D:3 Maçka, İstanbul • Harita