Psikoloji daha fazla

İstanbul 1 adres

Uzm. Kl. Psk. Hatice Cemre Çizmecioğlu, İstanbul Bilgi Üniversitesi'nden Psikoloji ve Sosyoloji çift ana dal programını tamamlayarak mezun olmuştur. Ardından Üsküdar Üniversitesi'nde Klinik Psikoloji Yüksek Lisans programını tamamladı ve "Yetişkinlerde obezite ve yalnızlık düzeyi ilişki" konulu tezle Uzman Klinik Psikolog ünvanını almaya hak kazanmıştır. Eğitim hayatı boyunca, İstanbul Zerka Moreno Psikodrama Enstitüsü'nden Yardımcı Psikodrama terapisi eğitimi, Virginia Satir Enstitüsü'nden çift ve aile terapisi eğitimi, İstanbul Doğum Akademisi'nden ise hamile ve doğum terapisi eğitimi aldı. Ayrıca sanatın çeşitli alanları ve yoga ile ilgilenerek, bu bilgi ve becerilerini terapi pratiğine entegre etmiştir. Çeşitli danışmanlık merkezlerinde ve 2017-2021 yılları arasında Türkiye Hastanesi'nde aktif olarak danışanlara hizmet verdikten sonra 2022 yılından itibaren Acıbadem'deki ofisinde danışan kabul etmeye devam etmektedir.

Acıbadem Caddesi, Doğancı Sokak, No:15, Daire:2, Üsküdar, İstanbul 34660

• Sigortası olan hastalar

Uzm. Kl. Psk. Hatice Cemre Çizmecioğlu

Hatice hanımla uzun yıllar önce yardım almaya başladım. Bir süre yardım aldıktan sonra ara verdik sonrasında tekrar terapi sürecine başladık ve ikinci kez ara verdik hayatımın en zor zamanlarında kendime dışardan bakmama yardımcı oldu kendim için yaptığım ilk şey terapi almak oldu kişinin kendi hayatını keyifli yaşaması kendini tanıması için yapabileceği en güzel şey terapi almak bu anlamda Hatice Hanım çok güvenilir kendinizi ona gönül rahatlığı ile emanet edebilirsiniz

• G

Hatice hanımla yaklaşık 6 yıldır görüşüyoruz. Daha İlk günden beni çok iyi anladığını hissettiren bir uzman oldu. En önemlisi uzun süreli çok aralar versem bile kaldığım yerden yine aynı ilgi,alaka ve özenle yola devam edebildik. Zor zamanlarımda desteğini hiç esirgemeyen kendisini bir terapist olarak da çok tavsiye ederim herkese.

• Uzm. Kl. Psk. Hatice Cemre Çizmecioğlu Randevu  •

• Ö

Hatice Hocam ile yaklaşık iki yıl önce yollarımız kesişmişti. Kendimden çok uzaklarda binbir sorunla ve telaşla boğuştuğum o zor günlerde çalmıştım kapısını. O odada güveni, saygıyı, anlayışı, empatiyi ve benim için en en önemlisi yargılanmadan dinlenilip anlaşılmayı iliklerime kadar hissettim Sevgili hocam sayesinde. Vesileyle çok yol katettim, hayatımda çözülmesi imkansız gibi görünen bir çok sorunumu aştım. En önemlisi de bıraktığım elimi tutma ve kendi sesimi duyma cesaretini buldum. O huzuru ve mutluluğu herkesin yaşamasını isterim bu nedenle tüm kalbimle Hatice Hocamı tavsiye ediyorum.

• B

Hatice Hanım gerçekten işini iyi yapan, halden anlayan, kıymetli biri. Herkesin yaşamımız yolunda gitse bile psikoloğa gitmesi gerektiğini düşünen biri olarak Hatice Hanım’ı gözü kapalı tavsiye edebilirim. Çünkü insan kendi yaşamında yaptığı şeylerin, bazen içinde bulunduğu durumun farkında olamayabiliyor. Bunu da Hatice Hanım zaten balığı hazır vermektense balık tutmayı öğrettiğinden hayatınıza pratik anlamda kalabiliyorsunuz. Kendisi ile 6 7 yıldır tanışıyoruz ve hala ara ara seans almaktayım, ilerlemeyi gözden geçirmek adına. Onunla çok yol kat ettik. İyi ki tanışmışım diyorum bu zamana kadar bir çok psikoloğa gitmiş biri olarak işini iyi yapan insanın farkı ortada. Daha çok şey yazmak gerekir sığmaz buraya biliyorum, sevgiler hocam

• Uzm. Kl. Psk. Hatice Cemre Çizmecioğlu Psikoterapi  •

• I

Eşimle aramızdaki sıkıntılardan dolayı Hatice Hanım’a gittik. Kendisi bu süreçte bize çok yardımcı oldu. Güzel bir yol kat ettik. nasıl ifade edebilir edilebilir bilemiyorum ama bizi ilk günden beri çok iyi anladı ve ilk seanstan itibaren başlayan değişiklikler evliliğimize çok faydası oldu. daha sonra da çocuklarımız içinde kendisiyle iletişime geçtik ve çok memnun kaldık. Çocuklarımızın okul sürecinde de Hatice Hanım’ın çok yardımlarını gördük. gönülden tavsiye ederiz.

• Uzm. Kl. Psk. Hatice Cemre Çizmecioğlu Randevu  •

Hatice hanımla yollarımız yıllar yıllar önce kesişti ilk terapi deneyimimi onunla başlatmıştım ilk seansımı hala unutamam hiç konuşamamış sadece ağlamıştım hala da ağlarım ağlamak güzeldir :’) terapi terapi odasından çıktığı anda başlar gerçekten de hatice hanımın da bana dediği gibi, 1 seneyi biraz aşkın düzenli bir terapi sonrası hiç istemeyerek terapi sürecimi bitirmek zorunda kaldım ama psikoterapi olarak hakkını veren bir profesyonelliği olduğunu söylemek isterim. Bana çok iyi geldiği bir süreçti hayat süreci inişli çıkışlı devam etmekle geçer terapi süreci sizin kendi yolculuğunuzdur desteğe ihtiyacınız olduğunda destek almaktan çekinmeyin buna değecektir :)

• Uzm. Kl. Psk. Hatice Cemre Çizmecioğlu Psikoterapi  •

Hatice hanımla sürecimiz ilk önce oğlumla başladı.olumlu başlayan seanslara daha sonra ailecek dahil olduk ve terapiye başladık .Bu süreç içerisinde kendisi bize çok yardımcı oldu ve olaylara farklı açılardan bakmamızı sağladı. kendisinden çok memnun kaldık.

• Uzm. Kl. Psk. Hatice Cemre Çizmecioğlu Aile Terapisi  •

• I

Hatice Hanım ile seansa 2021 yılında başlayan 4 ay süren seans sürecim oldu. Panikatak ve anksiyete bozukluğu nedeniyle başlayan sürecim, kısa sürede büyük oranda azaldı. Kendisi danışanıyla çok iyi ilgilenen biri. En zor olan ilk adımı attıktan sonra Hatice Hanım sadece psikoloğunuz değil, size birşeyler katan, farkındalık yaratan günlük hayatınızda samimi olduğunuz biri.

• başka bir yer Diğer  •

• Y

Üzerinden yıllar geçmesine rağmen hala Hatice Hanım’la olan seanslarımızın hayatımdaki etkisini hissedebiliyorum. Kendime, davranışlarıma ve hayata karşı farkındalığıma olan etkileri için minnettarım.

• başka bir yer Diğer  •

• N

Hatice hanımla yaklaşık 7 yıldır devam eden bir serüvenimiz var. Kimi zaman sık sık görüştüğümüz kimi zaman uzun aralıklı. Bu yolda Hatice Hanım’ı seçmemin birçok sebebi var: göz kontağına önem veriyor bazen baktığında sadece bakmıyor da görüyor, kaçmak istediğim konuları görüyor oralarla ilgileniyor kimi zaman oraları zorluyor, kendimle ilgili birçok şeyi keşfetmemi sağladı bu zamana kadar ilk keşfimi onunla yaptığım gibi bu son da olmadı, her zaman yönlendirmeden yolumu açtı karanlık iki seçenek var ama bak bu taraf daha aydınlık der gibi… İhtiyacı olan herkese rahatlıkla tavsiye edebileceğim birisi