Psikolog Hatice Şahin; Psikoloji lisans eğitimini Üsküdar Üniversitesinde tamamlamıştır. Uluslararası Kıbrıs Üniversitesinde Klinik Psikoloji yüksek lisans programına devam etmektedir. Lisans eğitimi boyunca birçok klinikte ve NP Beyin Hastanesinde staj yaparak mesleki deneyim elde etmiştir.Hakan Türkçapar'dan Bilişsel Davranışçı Terapi eğitimi almış, Bilişsel Davranışçı Terapi, Temel spor psikolojisi eğitimi, Temel mindfulness Temelli Terapi eğitimi ve aynı zamanda Temel sanat terapisi eğitimi ve süpervizyonlarını tamamlamıştır. Çocuk, ergen, yetişkin ve ailelerle psikoterapi çalışmalarını sürdürmektedir.

• Sigortası olan hastalar

Özel muayenehane

antalya, Antalya

• M

"Evlilik terapisi sürecinde, eşimle olan iletişim sorunlarımızı çözmekte büyük bir yardım aldık. Hatice hocam’ın önerdiği yöntemler, aramızdaki bağları güçlendirdi ve ilişkimize yeni bir yön verdi."

• Psk. Hatice Şahin Bireysel Terapi  •

• H

"Sosyal kaygı sorunlarım vardı ve bu durum iş ve sosyal hayatımı etkiliyordu. Hatice hocam’ın rehberliğinde, korkularımı aşmaya ve daha özgüvenli bir birey olmaya başladım. Çok değerli bir destek aldım."

• B

"Çocukluk travmalarının hayatımı nasıl etkilediğini fark ettim ve bununla yüzleşmek zor oldu. Ancak, terapide öğrendiğim yeni bakış açıları ve başa çıkma yöntemleri, iyileşme sürecimde bana büyük katkı sağladı."

• başka bir yer Diğer  •

• D

"Uzun süredir geçmeyen anksiyete sorunlarıyla mücadele ediyordum. Seanslarımız sayesinde kendimi daha huzurlu ve kontrol altında hissetmeye başladım. Hatice hocam’ın önerdiği teknikler, stresle başa çıkmamda gerçekten çok etkili oldu."

• N

"Sınav kaygısı nedeniyle ciddi performans sorunları yaşıyordum. Hatice hocam’ın uyguladığı teknikler ve destekleyici yaklaşımı sayesinde, sınavlarımı çok daha başarılı bir şekilde geçmeye başladım."

• Y

• Psk. Hatice Şahin Stres Yönetimi  •

• M

"Kişisel ilişkilerimde yaşadığım sorunlar için danışmanlık aldım. Terapinin ardından, ilişkilerimde daha sağlıklı sınırlar koymayı ve etkili iletişim kurmayı başardım.

• Psk. Hatice Şahin Bireysel Terapi  •