Uzm. Kl. Psk. İ.Batuhan Öztürk

Psikoloji · Daha fazla

İstanbul 1 adres

Yüksek Lisans sürecini Gelişim Üniversitesi Klinik Psikoloji alanında tamamlayan Uz. Kl. Psk. İ.Batuhan Öztürk, lisans sürecini ise Okan Üniversitesi Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik bölümünde burslu olarak tamamlamıştır. Bu süreçte klinik anlamda seans ve çalışmalarına devam etmektedir. Masterson Enstitüsü Türkiye terapistlerinden olan Uz. Kl. Psk. Ali Rıza Tunur ile 2 yıl süren, Virgül Psikolojik Danışmanlık ve Eğitim Hizmetleri tarafından sertifikalandırılan, Psikanalitik Psikoterapide İç Eklektik Yaklaşım eğitimini tamamladı. Ardından süpervizyonla birlikte klinik ortamda terapi çalışmalarını sürdürdü. Bu süreçte, Uluslararası Entegratif Kognitif Psikoterapi Enstitüsü (IICPI) tarafından sertifikalandırılan, Psk. Cem Keçe tarafından verilen Cinsel Terapi eğitimini tamamladı. Ardından, Uluslararası Duygu Odaklı Terapi Birliği (isEFT) tarafından sertifikalandırılan, Psikoterapi Enstitüsü tarafından verilen Duygu Odaklı Çift Terapisi eğitimini tamamladı. Bu eğitimlerin ardından; nevrotik, borderline, narsisistik ve şizoid kişilik örüntüleri ve tedavileri, depresyon, travma, anksiyete bozuklukları üzerinde (Psikanalitik Psikoterapi), cinsel istek bozuklukları, vajinismus, cinsel travmatik geçmiş, erken boşalma ve tedavileri (Cinsel Terapi) üzerinde, ilişki döngüleri, ilişkide kimlik ve bağlanma problemleri, ilişkilerde iletişim problemleri ve tedavileri (Duygu Odaklı Çift Terapisi) üzerinde çalışmalarını sürdürdü. Şu an yetişkin bireylerle, bireysel terapi, cinsel terapi ve çift/evlilik terapisi alanlarında çalışmalarını klinik anlamda sürdüren Uz. Kl. Psk. İ.Batuhan Öztürk, bireylerin kendilik yolculuğunda yaşadıkları problemleri çözüme kavuşturmalarında destek sağlamaktadır.

Yetişkin

İzan Psikoloji

Şair Nefi Sokak, Caferağa, Şair Nefi Sk. Kozlar Apartmanı No:24 D:6, Kadıköy, İstanbul 34710

Görüşler yakında geliyor

İlk görüşü yazın

Uzm. Kl. Psk. İ.batuhan Öztürk adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.

Görüş ekle