İç Hastalıkları
Yarenler Mah., Konya • Harita
Özel Akşehir Diyaliz Merkezi
Beyçelebi Mah. Atatürk Cad. No:36/1, Kastamonu • Harita
Özel Kastamonu Anadolu Hastanesi
Kozan Yolu Üzeri Sarıçam Mahallesi No:136 Yüreğir Otogar Karşısı, Yüreğir • Harita
Özel Algomed Hastanesi
Alişahane Mah. Turgut Özal Cad. Kotku Apt. Zemin Kat N 48 C-D, Karaman • Harita
Lapen Psikiyatri Ve Terapi Merkezi
Atikali Mahallesi Fevzipaşa Caddesi No: 122/1, Fatih • Harita
Şevki Kaftancıoğlu Muayenehanesi
Ebru Yücetürk ve Tolga Enver Yücetürk Muayenehanesi
İç hastalıkları, Romatoloji, Nükleer tıp
, Akupunktur · Daha fazlaBostanlı Mahallesi, İsmet Yazar Sk. No:5, 35590 Karşıyaka/İzmir, Karşıyaka • Harita
Ebru Yücetürk ve Tolga Enver Yücetürk Muayenehanesi
Özel Alfa Göz Tıp Merkezi
İç hastalıkları, Kardiyoloji, Nöroloji
, Genel cerrahi, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Diyetisyen · Daha fazlaKorutürk Mahallesi Mithatpaşa Caddesi No: 247/A, Balçova • Harita
Özel Alfa Göz Tıp Merkezi
Mimar Sinan Mahallesi Alparslan Bulvarı No:17, Atakum • Harita
VM Medical Park Samsun Hastanesi
İstanbul, İstanbul • Harita
Özel muayenehane
Özel Kayseri Tekden Hastanesi
İç hastalıkları, Gastroenteroloji, Kardiyoloji
, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Üroloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Üreme endokrinolojisi ve i̇nfertilite, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Diyetisyen · Daha fazlaGevher Nesibe Mahallesi Gür Sokak No : 4, Kocasinan • Harita
Özel Kayseri Tekden Hastanesi
Yeni Mah. Hastane Cad., Siirt • Harita
Siirt Devlet Hastanesi
Sakarya Mahallesi Uzunyol Caddesi No:140, Manisa • Harita
Manisa Özel Sekiz Eylül Hastanesi
İstanbul Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi
İç hastalıkları, Alerji hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları
, Gastroenteroloji, Nefroloji, İmmünoloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Gastroenteroloji cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Tıbbi patoloji, Tıbbi genetik, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Aile hekimliği, Pratisyen, Psikiyatri, Fizyoterapi ve rehabilitasyon · Daha fazlaTıbbiye Cad. No: 40, Üsküdar • Harita
İstanbul Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi
Tandoğan Mah. Göztepe Cad., Malatya • Harita