ALDIĞI EĞİTİMLER:
-Şema Terapide Somatizasyonla Çalışmak “Söz Yerine Beden Konuştuğunda”- Doç. Dr. Bahar Köse
-ISST Onaylı Uluslararası Şema Terapi Sertifikasyon Eğitimi- Doç. Dr. Bahar Köse
-Bilişsel Davranışçı Terapi
-Kısa Süreli Çözüm Odaklı Terapi
-Sanat Terapisi
-The Science of Well-Being
-Çocuk ve Erişkin Psikiyatrisi Konsültasyon Programı
-Afet Sonrası Psikolojik İyileşme-Uzm. Psk. Nilüfer Devecigil
-Travma Sonrası Stres Bozukluğunun Bilişsel Davranışçı Terapisi-Prof. Dr. Hakan Türkçapar
-GETAP Dikkat ve Bilişsel Gelişim Programı Eğitimi
-Objektif Çocuk Değerlendirme Testleri
- Depresyon
- Stres
- Sosyal Fobi
- Yaygın Anksiyete Bozukluğu
- Özgüven Sorunu (Kendine Güven Sorunu)
Marmara Kule, Esentepe Mah. Kelebek Sok. No:2, Daire:41, Kat:6, Marmara Kule, No:2 Daire:41, Kartal, İstanbul 34870
- Sigortası olan hastalar
- Sigortası olan hastalar
Ağlama ve Öfke Nöbetleri
Bağımlılık Tedavisi
Destekleyici Psikoterapi
Özel Sağlık Meslek Hizmet Birimi Klinik Psikolog İrem Bulut Kaya
Duyu Bütünleme Terapisi (Duyusal Bütünleme)
Dışavurumcu Sanat Terapisi
Yas Terapisi
Çözüm Odaklı Terapi
Şema Terapi
d...
İrem Hanımla, yaşadığım panik atak sonrası geçen ay tanıştık. Şemalarımı ölçtük. Yol haritamızı çizdik. İyi ki karşılaşmışız, iyi ki tanımışım. Kendimi çok daha iyi hissediyorum.
h...
İrem Hanıma bir psikolog arkadaşımın tavsiyesi ile ulaştım. 1 yıldır birlikte ilerliyoruz, her şey çok yolunda. Gerçekten bu zorlu süreçte onunla ilerlediğimiz için çok mutluyum. Bütünüyle terapist-danışan ilişkimiz çok uyumlu. Trafik kazası sonrası ağır bir travma sonucu başvurmuştum, arabaya binemiyordum. Şu an çok daha iyiyim.
İrem hanım alandaki bilgisine güvendiğim ve çalışmalarını takip ettiğim uzman bir terapisttir. Ürettiği içerikleri faydalı buluyorum ve hayatımda etkisini görüyorum. İyi ki kendisini tanımışım.
• Online Terapi-Klinik Psikolog İrem Bulut Kaya • Psikoterapi •
Ş
ş...
Psk. İrem Bulut'a Doktor Takvimi'nden ulaştım. Öfke kontrolü ve evlilik içi yaşadığım çalışmalar için başvurdum. Kendisi sürecin başından itibaren oldukça profesyonel davranmakta. Ayrıca şema terapiyi çok etkili bir şekilde uyguladığı için davranışlarımın nedenini daha iyi anlayabiliyorum. Bu da sorunumu ve kendimi daha iyi anlamamı sağlıyor. Çevreme sürekli önermekle beraber kendisinden de halihazırda oldukça memnunum.
d...
Psk. İrem Bulut'a, başka bir uzmanın önerisiyle ulaştım. Yurtdışına taşınma sürecimdeki uyum problemlerim, sosyal ilişkilerde yaşadığım zorluklar ve depremin ardından hala tam olarak çözümleyememiş olduğum yas süreçlerim için İrem Hanım'a ulaştım. Şema Terapi uzmanlığı almış olması da beni heyecanlandırmıştı, çünkü etkililiği yüksek olan bu eğitimin problemlerimi çözmeme yardımcı olacağını düşündüm. Ki öyle de oldu. Süreç ilerledikçe ve güven bağını kurdukça, gündelik problemlerim için almaya başladığım bu terapi, daha derinlere ve asıl kanayan yaralarıma ilerlemeye başladı. Sürecin kolay olduğunu asla söyleyemem, çünkü travmaları yeniden ele almak ve yeniden yapılandırmak oldukça zorlayıcı. Ama bu yapılandırma beni gerçekten iyileştirmeye başlayan, problemlerimle başa çıkmamı sağlayan şey oldu. Sürecim ise hala devam etmekte. İrem Hanım'ı da şema terapiyi de şiddetle öneririm, önermekteyim
C
c...
Kaygılarımın yoğunlaştığı ve bir terapist arayışında olduğum dönemde psikolog İrem Bulut ile tanıştım. Terapi sürecimizde, özellikle sosyal ve akademik yaşamla ilgili kaygılarımı ele alarak, bu kaygıları tetikleyen durumları birlikte analiz ediyoruz. Beni zorlayan olayları, geçmiş deneyimlerim ve çocukluktan öğrenilmiş şemalar ile ilişkilendirerek anlamlandırma fırsatı buluyorum. Böylece olayın kendisi ile insanların tepkilerini ayrıştırarak daha nesnel bir bakış açısı geliştirmeme yardımcı oluyor. Ayrıca çok dikkatli bir dinleyici olması ve anlattıklarımın içindeki detayları fark etmesi, sürecimde önemli bir fark yarattı. İrem Hanım’ın yönlendirmeleri sayesinde, yaşadığım olayları daha sağlıklı bir perspektiften değerlendirme ve duygusal tepkilerimi yönetme becerisi kazanıyorum. Hem bilişsel hem de deneyimsel teknikleri harmanlayarak sunduğu terapi yaklaşımı, benim için oldukça faydalı ve iç görü kazandırıcı oldu. Bu nedenle, destek arayışında olan herkese tavsiye ederim.
b...
İnternet araştırmalarım sonucunda kendisine ulaştım. Anksiyete problemim üzerine seanslarımızı gerçekleştiriyoruz. Kısa zamanda olaylara bakış açımı değiştirmemde yardımcı oldu. Kendisiyle görüşmelerimizden sonra kendimi daha iyi hissediyorum. Çevremde ihtiyacı olanlara tavsiye ederim.
s...
İrem Hanım'a arkadaşım aracılığıyla ulaştım. Başvurma sebebim Antakya'da yaşadığım deprem nedeniyle ve bir birey olarak yaşadığımız sürece hayatımızın her alanında danışacağımız, yol gösterici olabilecek doğru seçimler yaparak ve en önemlisi kendimizi bulabileceğimiz bir desteğe ihtiyacımız olduğuna inandığım için destek almak istedim. İrem Hanım'a da çok severek gidiyorum. Daha başlayalı kısa bir süre olmasına rağmen benim kendimi daha iyi görmemi sağladı. Yaptırdığı aktiviteler ile kendimle barışmamı sağladı. Etrafımdaki herkese de söylüyorum, tavsiye de ediyorum.
e...
İnternet aracılığıyla ulaştım kendisine. Duygu karmaşası yaşadığım için başvurdum. Şu an için memnunum; kişinin kendisini tanımasında yardımcı olduğunu düşünüyorum.
m...
İrem Hanım'a başka bir uzmanın tavsiyesi ve referansıyla ulaştım. Kendisine ulaştığım dönemde hem özel, hem profesyonel hayatımda kendimi iyi hissetmediğim bir dönemden geçiyordum ve bana doğru soruları soracak birisini bulma umuduyla kendisiyle iletişime geçtim. Terapi sürecim beklentilerimi karşıladı ve karşılamaya devam ediyor. Seanslarımızdan kendimi daha rahatlamış bir şekilde, sorunlarımı çözmeme yardımcı olacak yeni fikir ve perspektiflerle ayrılıyorum. İrem Hanım bana, birisinin beni gerçekten dinlediğini ve düşüncelerimin doğal ve anlaşılabilir olduğunu hissettiriyor. Terapi sürecimde ilerledikçe aklımdan geçenleri daha rahat anlatabildiğimi fark ettim. Kendisinin alanında oldukça başarılı olduğunu düşünüyorum ve onunla çalışılmasını tavsiye ediyorum.
İrem Bulut Kaya isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?İrem Bulut Kaya, Psikoloji. Size İrem Bulut Kaya tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Online Terapi, Psikoterapi, Yetişkin Terapisi, Randevu, Bilişsel Davranışçı Terapi, Şema Terapi, Sanat Terapisi, Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri, Bireysel Terapi, Transaksiyonel Analiz.
İrem Bulut Kaya adresi nerede?İrem Bulut Kaya şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Marmara Kule, Esentepe Mah. Kelebek Sok. No:2, Daire:41, Kat:6 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan İrem Bulut Kaya isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, İrem Bulut Kaya uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda İrem Bulut Kaya isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?İrem Bulut Kaya, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
İrem Bulut Kaya hangi dilleri konuşuyor?İrem Bulut Kaya ile İngilizce, Türkçe dilinde konuşabilirsiniz.
İrem Bulut Kaya isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?İrem Bulut Kaya tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar İrem Bulut Kaya hakkında ne düşünüyor?Toplam 28 hasta / danışan, İrem Bulut Kaya hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
İrem Bulut Kaya hangi sigortaları kabul ediyor?İrem Bulut Kaya tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.