Kardiyoloji

• Yeni Mahalle Mah. 8762/2 Sk. No:18A Çiğli, İzmir, İzmir Harita

Doç. Dr. Kamil Tülüce Muayenehanesi

• Güzeloba Mahallesi 2246. Sokak No:9, Muratpaşa Harita

Özel Anatolia Hospital Lara

• Ayazağa Mahallesi Kemerburgaz Caddesi Vadi İstanbul Park Etabı 7/F Blok, İstanbul Harita

Liv Hospital Vadi İstanbul

• SİNCAN , Ankara Harita

Lokman Hekim Üniversitesi Ankara Hastanesi

• A Life Hospital Sağlık Grubu

Kardiyoloji, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları

, Gastroenteroloji, Nefroloji, Hematoloji, Tıbbi onkoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk endokrinolojisi, Neonatoloji, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Gastroenteroloji cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, El cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Üreme endokrinolojisi ve i̇nfertilite, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Algoloji, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Pratisyen, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Periodontoloji, Psikoloji, Pedagoji · Daha fazla

Elvan Mahallesi 1935. Sokak No:5, Etimesgut Harita

• Merkez Karadeniz Teknik Üniversitesi, Farabi Cd. No:42A, Trabzon Harita

Karadeniz Teknik Üniversitesi Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi

• Acıbadem Kayseri Hastanesi

Kardiyoloji, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları

, Gastroenteroloji, Tıbbi onkoloji, Göğüs hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Gastroenteroloji cerrahisi, Çocuk cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Üreme endokrinolojisi ve i̇nfertilite, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Fizyoloji, Diyetisyen, Cerrahi onkoloji, Psikoloji · Daha fazla

Mustafa Kemal Paşa Bulvarı, Melikgazi Harita

Acıbadem Kayseri Hastanesi

• Nevzat Güzelırmak Sokak No:29 Alsancak / Kahramanlar – İzmir, İzmir Harita

İzmir Özel Gazi Hastanesi

• Kükürt Mahallesi Zübeyde Hanım Caddesi Konca Sokak No:2, Osmangazi Harita

Özel Çekirge Kalp Ve Aritmi Hastanesi

• Medistate Kavacık Hastanesi

Kardiyoloji, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları

, Gastroenteroloji, Romatoloji, Tıbbi onkoloji, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk hematolojisi, Çocuk onkolojisi, Neonatoloji, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Diyetisyen, Psikiyatri, Göğüs hastalıkları ve tüberküloz, Diş hekimi, Psikoloji, Fizyoterapi ve rehabilitasyon · Daha fazla

Rüzgarlı Bahçe Mahallesi Cumhuriyet Cad. No:24 Kavacık, Beykoz Harita

Medistate Kavacık Hastanesi