İstanbul, Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı
Özel Or-Ahayim Balat Hastanesi
Ortopedi ve travmatoloji, İç hastalıkları, Nöroloji
, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Üroloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Üreme endokrinolojisi ve i̇nfertilite, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Diş hekimi · Daha fazlaAyvansaray Mahallesi Ayvansaray Caddesi No:2 Balat, Fatih • Harita
Özel Or-Ahayim Balat Hastanesi
Lokman Hekim İstanbul Hastanesi
Ortopedi ve travmatoloji, İç hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları
, Dermatoloji, Beyin ve sinir cerrahisi, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Diyetisyen · Daha fazlaYenişehir Mahallesi Kardelen Sokak No:2, Pendik • Harita
Lokman Hekim İstanbul Hastanesi
Sadi Konuk Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Bahçelievler Semt Polikliniği
Ortopedi ve travmatoloji, İç hastalıkları, Göğüs hastalıkları
, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Aile hekimliği · Daha fazlaAdnan Kahveci Bulvarı No:137 Siyavuşpaşa Mah., İstanbul • Harita
Sadi Konuk Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Bahçelievler Semt Polikliniği
Davutpaşa Cömertkent Tozkoparan, İstanbul • Harita
Özel Polymeddeva Polikliniği
Özel İstanbul Park Hastanesi Kartal
Ortopedi ve travmatoloji, İç hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları
, Üroloji, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji · Daha fazlaBağdat Cad. No:101 Rahmanlar, İstanbul • Harita
Özel İstanbul Park Hastanesi Kartal
Amerikan Hastanesi Aile Hekimliği Polikliniği
Ortopedi ve travmatoloji, İç hastalıkları, Aile hekimliği
Vişne2 Mah. 3. Cad. No:3, İstanbul • Harita
Amerikan Hastanesi Aile Hekimliği Polikliniği
Fatih Mahallesi 42 Evler Mah. Veysel Karani Cad. Kanal D Arka Otocenter Cami İçi, İstanbul • Harita
42 Evler Sağlık Ocağı
Telsizler Mahallesi Talatpaşa Cad. No:126 Öğretmenler Durağı Kağıthane, İstanbul • Harita
Özel Çağdaş Tıp Merkezi
Ortopedi ve travmatoloji, Nöroloji, Dermatoloji
, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon · Daha fazla -
Özel Sultanbeyli Tıp Merkezi
Ortopedi ve travmatoloji, İç hastalıkları, Genel cerrahi
, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Psikiyatri · Daha fazlaFatih Bulvarı Atatürk Cad.No:110 Ve Doğumevi, Sultanbeyli • Harita
Özel Sultanbeyli Tıp Merkezi
Özel Batı Bahat Hospital
Ortopedi ve travmatoloji, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Göğüs hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Üroloji, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Diyetisyen, Diş hekimi · Daha fazlaAtatürk Mah. İkitelli Cad.No:135, Küçükçekmece • Harita
Özel Batı Bahat Hospital
Fizyoterapi Sağlık Hizmetleri
Ortopedi ve travmatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Fizyoterapi ve rehabilitasyon
Bahçelievler Merkez, Kültür Sok., E5 Yolu No:1, Bahçelievler • Harita
Fizyoterapi Sağlık Hizmetleri
İstanbul Özel Gazi Hastanesi
Ortopedi ve travmatoloji, İç hastalıkları, Tıbbi onkoloji
, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Genel cerrahi, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum · Daha fazlaGazi Mah. İsmetpaşa Cad.No:27, Gaziosmanpaşa • Harita
İstanbul Özel Gazi Hastanesi
Medikal Park Ataşehir
Ortopedi ve travmatoloji, İç hastalıkları, Göğüs hastalıkları
, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi · Daha fazlaKayışdağı Mahallesi Raci Caddesi No:1, Ataşehir • Harita
Medikal Park Ataşehir
Özel Örnek Tıp Merkezi
Ortopedi ve travmatoloji, İç hastalıkları, Göğüs hastalıkları
, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Acil tıp, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Fizyoterapi ve rehabilitasyon, Endodonti · Daha fazlaÖrnek Mahallesi Şehit Cahar Dudayev Caddesi No:140, Ataşehir • Harita
Özel Örnek Tıp Merkezi
İstanbul Florence Nightingale Hastanesi
Ortopedi ve travmatoloji, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları
, Gastroenteroloji, Nefroloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Çocuk nörolojisi, Çocuk gastroenteroloji hepatoloji ve beslenme, Neonatoloji, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Üreme endokrinolojisi ve i̇nfertilite, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi patoloji, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Ağız diş ve çene cerrahisi, Diyetisyen, Psikiyatri, Fizyoterapi ve rehabilitasyon, Ağız yüz ve çene cerrahisi · Daha fazlaAbide-İ Hürriyet Cad. No: 166, Şişli • Harita
İstanbul Florence Nightingale Hastanesi
- İstanbul bölgesinde Axa Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı klinikleri
- İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı klinikleri
- İstanbul bölgesinde Güneş Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı klinikleri
- İstanbul bölgesinde Demir Hayat Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı klinikleri
- İstanbul bölgesinde Eureko Sigorta kabul eden Ortopedi Ve Travmatoloji Uzmanı klinikleri