Uzm. Kl. Psk. Kübra Özkay

Psikoloji daha fazla

İstanbul 2 adres

Uzman Klinik Psikolog Kübra Özkay, Üsküdar Üniversitesi Psikoloji bölümünden onur derecesi ile mezun olmuştur ardından yüksek lisansını Üsküdar Üniversitesinde Klinik Psikoloji alanında tamamlamıştır. Lisans eğitimi devam ediyorken yaklaşık 2 yıl boyunca bir psikolojik danışmanlık merkezinde ve NP İstanbul Beyin Hastanesi’nde staj yaptı. Lisans eğitimi boyunca daima kendini geliştirmeyi hedeflemiş ve birçok kurumda stajyer olarak görev almış, alanında yetkin hocalardan terapi eğitimlerini tamamlamıştır. Şuan da yetişkin odaklı hizmet vermektedir.

Aldığı eğitimler:

•Çocuk Testleri eğitimi

•MMPI Testi eğitimi

•MOXO Dikkat Testi- MOXO Türkiye

Psk Kübra Özkay

Ataköy 7-8-9-10. Kısım Mah. Çobançeşme E5 Yanyol Cd. No:18/2 Selenium Retro Sitesi, Bakırköy, İstanbul

Loren Psikoloji

Ağaoğlu Eltes Gold Residance, Madenler, Şht. Ünal Kalafat Cd. No:32A kat 11 daire 138,, Ümraniye, İstanbul 34776

• Sigortası olan hastalar

Ağaoğlu Eltes Gold Residance, Madenler, Şht. Ünal Kalafat Cd. No:32A kat 11 daire 138,, İstanbul

Loren Psikoloji

Kübra hanıma yaklaşık 8 aydır gidiyorum depresyon ile gittim. Daha ilk seanstan çıktıktan sonra bile etkisini gördüm. Profesyonel bakış açısı bana güven verdi. İyi ki tanımışım herkese tavsiye ediyorum.

• Online Danışmanlık Online Terapi  •

Benim için olumlu bir seanstı. Başından beri birlikte yürüttüğümüz sürecin olumlu etkilerini görüyorum.

• X

Psikolog Kübra Hanıma sosyal medya üzerinden başvuruda bulundum. Aralık 2024 sonu başladığımız terapiyi Eylül 2025'te doğumum sebebiyle sonlandırmak zorunda kaldık. Kendisine başvuru sebebim kaygı ve anksiyeteye bağlı günlük hayatta işlevsel olamamakla ilgiliydi. Neredeyse 6 aylık bu süreç, gebe olduğumu öğrendiğim ve terapiye de devam ettiğimiz zamandı. Kübra Hanım bu süreçte oldukça hassas, duyarlı ve güler yüzlüydü. Anne olmadan önce kaygılarımla yüzleşmek ve baş edebilmeyi öğrenmek benim için oldukça önemliydi. Süreç sonunda kendimi daha hafiflemiş hissediyordum. Kaygılarımla yüzleşmek sağlıklı düşünebilmemi sağlıyordu. Kübra Hanım ile süreç keyifli ve aktifti. Bu sebeple çevremdekilere tavsiye ederim.

•  •

Bu süreç, kendimi yeniden tanıdığım ve anlamlandırdığım bir yolculuk oldu. Terapi ile bastırdığım duygulara dokunmak, kendimle daha samimi bir bağ kurmamı sağladı. Her seansta içgörüm biraz daha arttı. İyi ki başlamışım

• Online Danışmanlık Online Terapi  •

Çok önyargılı başlamıştım seanslara fakat kendisi benim tüm önyargılarımı kırdı. Kendimi Kübra hanım sayesinde dışarıdan görebildim. Değindiği tüm noktalar çok değerliydi artık beni aşağıya çeken tüm ağırlıklarımdan kurtulmuş hissediyorum. Hocam iyi ki yollarımız sizinle kesişmiş.

• D

Kübra Hanımdan memnunum. Kaygı ve depresyon sebebiyle yaklaşık 1 yıldır kendisinden seans alıyorum. Zaten kendi çevreme de öneriyor ve önermeye devam ediyorum.

• X

Bir yılı aşkın bir süredir kendisiyle terapi sürecim oldu. Güzel gidiyor benim için, faydalarını gözlemleyebiliyorum. Kübra Hanım'ı tanıdığıma memnunum. Başkalarına da tavsiye ederim.

•  •

İlişkilerimde yaşadığım problemlerle başa çıkmakta zorlanıyordum ve kendimi sıkışmış hissediyordum. Ancak, seanslarımız sayesinde hem kendimi daha iyi tanıma fırsatı buldum hem de sorunlarımı daha sağlıklı bir şekilde ele almayı öğrendim. Beni sabırla dinlemesi, içtenliği ve profesyonelliği sayesinde her görüşmemiz bana umut ve çözüm odaklı bir bakış açısı kazandırdı.İyi ki siz Kübra Hanım..

• X

Kübra Hanıma sosyal medyadan ulaştım. Aile içi problemlerimiz vardı, eşimle yaşadığımız sorunlar vardı. 8 aylık bir süreçte çok güzel ilerledik. Başarılarınızın devamını dilerim.

• G

Kendisi gerçekten çok değerli bir terapist. Onunla geçirdiğim her seansta, kendimi daha iyi anlamaya ve zorluklarla daha iyi bir şekilde başa çıkmaya başladım. Sabırlı, empatik ve profesyonel yaklaşımı sayesinde seanslarda kendimi güvende hissediyorum. Problemlerimde bana rehberlik etmek, doğru yönlendirmeler yapmak konusunda çok başarılı. Kesinlikle tavsiye ederim!"