Kulak Burun Boğaz

Yazır Mevkii Toki Konutları, Selçuklu Harita

Konya Beyhekim Devlet Hastanesi

• Özel İbni Sina Tıp Merkezi

Kulak burun boğaz, İç hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları

, Kalp ve damar cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kadın hastalıkları ve doğum, Tıbbi biyokimya · Daha fazla

Yunus Emre Mahallesi 4012. Sokak Çamlık Yolu No:53, Karabağlar Harita

Arabayatağı Mah. Arda Sok. No:421/2 Tamirhane Mdr. Giriş Katı, Bursa Harita

Yıldırım Toplum Sağlığı Merkezi

• Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesi

Kulak burun boğaz, İç hastalıkları, Alerji hastalıkları

, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları, Gastroenteroloji, Nefroloji, Romatoloji, Hematoloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Çocuk endokrinolojisi, Çocuk hematolojisi, Çocuk nefrolojisi, Çocuk nörolojisi, Çocuk alerjisi, Çocuk gastroenteroloji hepatoloji ve beslenme, Neonatoloji, Çocuk göğüs hastalıkları, Çocuk i̇mmünolojisi, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Gastroenteroloji cerrahisi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, El cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Algoloji, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi patoloji, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Tıbbi farmakoloji, Spor hekimliği, Acil tıp, Fizyoloji, Aile hekimliği, Cerrahi onkoloji, Psikiyatri · Daha fazla

Yunus Emre, Akyokuş Sk, Meram Harita

Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesi

• Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi

Kulak burun boğaz, İç hastalıkları, Alerji hastalıkları

, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları, Gastroenteroloji, Nefroloji, Romatoloji, İmmünoloji, Hematoloji, Geriatri, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Çocuk endokrinolojisi, Çocuk hematolojisi, Çocuk nefrolojisi, Çocuk nörolojisi, Çocuk alerjisi, Çocuk gastroenteroloji hepatoloji ve beslenme, Çocuk enfeksiyon hastalıkları, Neonatoloji, Çocuk göğüs hastalıkları, Çocuk i̇mmünolojisi, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Çocuk ürolojisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Çocuk kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, El cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Üreme endokrinolojisi ve i̇nfertilite, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Algoloji, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi patoloji, Tıbbi genetik, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Tıbbi parazitoloji, Tıbbi farmakoloji, Spor hekimliği, Acil tıp, Adli tıp, Halk sağlığı, Embriyoloji ve histoloji, Pratisyen, Psikiyatri, Psikoloji, Çocuk romatolojisi, Çocuk genetik hastalıkları · Daha fazla

Kazımdirik Mah. No 9 Ege Üniversitesi, Bornova Harita

Zafer Mahallesi, 629. Sokak, No:27, Salihli Harita

Özel Medigüneş Hastanesi

• Op. Dr. Meysem Yorgun

Kulak burun boğaz

Kışlasaray Mahallesi Harbiye Caddesi Hasan Ökten Apartmanı No:6 Antakya, Hatay Harita

Op. Dr. Meysem Yorgun Muayenehanesi

• Gelibolu Böl. 12. Sok No:8, Lefkoşa Harita