Kulak Burun Boğaz
Özel Şanmed Hastanesi
Kulak burun boğaz, İç hastalıkları, Nöroloji
, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Genel cerrahi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp · Daha fazlaErtuğrul Gazi Mah. Yunus Emre Cad. No: 76 Haliliye, Şanlıurfa • Harita
Özel Şanmed Hastanesi
Özel Mersin Sistem Cerrahi Tıp Merkezi
Kulak burun boğaz, İç hastalıkları, Gastroenteroloji
, Kardiyoloji, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Üreme endokrinolojisi ve i̇nfertilite, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Tıbbi biyokimya, Pratisyen, Diyetisyen, Girişimsel radyoloji · Daha fazlaKültür Mahallesi Atatürk Caddesi No:66, Akdeniz • Harita
Özel Mersin Sistem Cerrahi Tıp Merkezi
Özel Marmaris Hastanesi
Kulak burun boğaz, İç hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları
, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Pratisyen, Diyetisyen · Daha fazlaÇıldır Mah. İnönü Cad. No:30, Muğla • Harita
Özel Marmaris Hastanesi
İbni Sina Kartal Hastanesi
Kulak burun boğaz, İç hastalıkları, Göğüs hastalıkları
, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Neonatoloji, Dermatoloji, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Diyetisyen, Psikiyatri, Psikoloji · Daha fazlaAtalar Mahallesi Üsküdar Caddesi No:101, Kartal • Harita
İbni Sina Kartal Hastanesi
Özel Asya Hastanesi
Kulak burun boğaz, İç hastalıkları, Göğüs hastalıkları
, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Diyetisyen, Diş hekimi · Daha fazlaKüçükköy Meydan 537. Sokak Merkez Camii Karşısı No: 5 Küçükköy, Gaziosmanpaşa • Harita
Özel Asya Hastanesi
Özel Ordu Umut Hastanesi
Kulak burun boğaz, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Göğüs hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Acil tıp, Pratisyen · Daha fazlaŞahincili Mah. 18.Sok.No:2, Ordu • Harita
Özel Ordu Umut Hastanesi
Kurtuluş Mahallesi Ramazanoğlu Caddesi No:8 İş Apartmanı Daire:6, Adana • Harita
Can Alper Çağıcı Muayenehanesi
Dizdariye mahallesi Enver paşa cad.No 1/3, İstanbul • Harita
Mustafa Dağdelen Muayenehanesi
Özel Akgün Tem Hastanesi
Kulak burun boğaz, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Diş hastalıkları ve tedavisi · Daha fazlaMehmet Akif Mah. Kemalpaşa Cad. No:92 İkitelli, Küçükçekmece • Harita
Özel Akgün Tem Hastanesi
Doktor Muayenehanesi
Tacettin Veli Mah. Etiler Sokak No:13 Asyapark İş Merkezi Kat:5 No:10, Kayseri • Harita
Uzm. Dr. Nurcan Göğebakan
Tarım Mah. Perge Bulv. No:19, Muratpaşa • Harita
Özel Medstar Topçular Hastanesi
Ankara • Harita
Dr Cihan Karaca
Ataköy 7-8-9-10. Kısım Mh, Çobançeşme E-5 Yan Yol Caddesi No:18/1 Kat:17 İç Kapı No:195-196 Selenium Retro, İstanbul • Harita
Dr. Ahmet Keleş Muayenehanesi
Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Garaj Sokak No:5/1, Ordu • Harita
Erdem Yıldız Muayenehanesi
Hoşnudiye mahallesi, 736. sokak, Ay lounge rezidans, no:2 , B blok, daire:4, Eskişehir • Harita
Op. Dr. Abdülkadir Oran Kliniği