Kulak Burun Boğaz
Kaptan Paşa, Kaptan Paşa Mah. Piyale Paşa Bulv, Okmeydanı Cd. No: 4, 34384 Şişli/İstanbul, Şişli • Harita
Memorial Şişli Hastanesi
Kocatepe mahallesi İnkılap sokak no:27, Ankara • Harita
Özkaya İnkılap Tıp Merkezi
Ali Baba Mah. Yeşiloğlu Bulvarı No: 36/B, Şanlıurfa • Harita
Op.Dr. Baki Korkmaz Clinic
Kültür Mahallesi Plevne Blv No:14 Rıfat Bey Apt. K:4 D:8 Alsancak, İzmir • Harita
Prof. Dr. İbrahim Aladağ Muayenehanesi
Kızılcaşar, 23 Nisan Cd. No:20, 06830 Gölbaşı/Ankara, Ankara • Harita
Lo Sante Hastanesi
Balçova Metropol Tıp Merkezi
Kulak burun boğaz, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Göğüs hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Genel cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Radyoloji · Daha fazlaOnur Mahallesi Sarmaşık Caddesi No:11/A-B 35330, Balçova • Harita
Balçova Metropol Tıp Merkezi
Özel Didim Egemed Tıp Merkezi
Kulak burun boğaz, İç hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları
, Dermatoloji, Üroloji, Kadın hastalıkları ve doğum, Radyoloji, Acil tıp, Aile hekimliği, Pratisyen, Fizyoterapi ve rehabilitasyon · Daha fazlaCumhuriyet Mahallesi 19 Mayıs Caddesi No:63, Didim (Yenihisar) • Harita
Özel Didim Egemed Tıp Merkezi
Özel Kolmed Hastanesi
Kulak burun boğaz, İç hastalıkları, Gastroenteroloji
, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Tıbbi biyokimya, Diyetisyen, Psikoloji, Sertifikalı medikal estetik · Daha fazlaEllibeşevler Mahallesi Alparslan Türkeş Caddesi, Bekir Samibey Sk. No:2, Amasya • Harita
Özel Kolmed Hastanesi
Ereğli Yolu, Zonguldak • Harita
Bülent Ecevit Üniversitesi Uygulama Ve Araştırma Hastanesi
Özel Erdem Tıp Merkezi
Kulak burun boğaz, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Radyoloji
, Tıbbi patoloji, Acil tıp · Daha fazlaSaray Mahallesi Sanayi Caddesi No:8, Ümraniye • Harita
Özel Erdem Tıp Merkezi
Central Hospital Etiler
Kulak burun boğaz, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları
, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, El cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Aile hekimliği, Diyetisyen, Cerrahi onkoloji, Psikiyatri, Diş hekimi, Psikoloji, Odyoloji (dil, konuşma ve ses bozuklukları) · Daha fazlaEtiler Mahallesi Nispetiye Caddesi, Aydın Sokağı No:1, Beşiktaş • Harita
Central Hospital Etiler
Evliya Çelebi, Evliya Çelebi Mahallesi Hatboyu Caddesi, Kayıboyu İşmerkezleri 10/B D:Kat:2 Daire:6, İstanbul • Harita
Op. Dr. Şahnur Güler Muayenehanesi
Şenlikköy, Vişneli Sk. No:1/1, 34153, İstanbul • Harita