Kulak Burun Boğaz
HATİPİRİMİ MAHALLESİ, 148. SOKAK, ALESTA APARTMANI, NO: 8, DAİRE :2, Muğla • Harita
OP. DR. ERSOY TUFAN MUAYENEHANE
Op.Dr. Zafer Boyraz Muayenehanesi
Doktor Muayenehanesi
Başıbüyük Mah. Süreyyapaşa, İstanbul • Harita
Marmara Üniversitesi Nörolojik Bilimler Ve Gastroenteroloji Enstitüsü
Ankara Yolu Caddesi No:44 Büyükşehir Belediye Binası Karşısı, Osmangazi • Harita
Özel Hayat Hastanesi
Medicana International Ankara
Kulak burun boğaz, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları
, Gastroenteroloji, Nefroloji, Romatoloji, Hematoloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Çocuk endokrinolojisi, Çocuk hematolojisi, Çocuk nefrolojisi, Çocuk nörolojisi, Çocuk alerjisi, Çocuk gastroenteroloji hepatoloji ve beslenme, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Gastroenteroloji cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, El cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi patoloji, Acil tıp, Adli tıp, Ağız diş ve çene cerrahisi, Pratisyen, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Psikoloji, Çocuk diş hekimliği (pedodonti), Çocuk romatolojisi, Metabolik cerrahi, Çocuk gelişimi · Daha fazlaSöğütözü Mah. 2176. Sk. No: 3, Çankaya • Harita
Medicana International Ankara
Corner Port İş Merkezi 3. Kat Yüce Tarla Caddesi No:69 İncirli Dikilitaş 34147 Bakırköy, İstanbul, Bakırköy • Harita
Ent Kulak Burun Boğaz Merkezi
Özel Beykoz Tıp Merkezi
Kulak burun boğaz, İç hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları
, Genel cerrahi, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Acil tıp, Diyetisyen, Diş hekimi · Daha fazlaYalıköy Çayır Cad. No:148 Ortaçeşme, İstanbul • Harita
Özel Beykoz Tıp Merkezi
Isparta • Harita