Kulak Burun Boğaz
Fevziçakmak, Akınsel Sk. No:1, Eskişehir, Tepebaşı • Harita
ÖZEL GÜRLIFE HOSPİTAL HASTANESİ
Numune Mahallesi Dr.Sadık Ahmet Caddesi No:89, İskenderun • Harita
İskenderun Özel Gelişim Hastanesi
Meşrutiyet Mah. Hacı Mansur Sk. INKA RESIDENCE NO: 2 IÇ KAPI NO: 3, İstanbul • Harita
Doç. Dr. A. Volkan Sünter
Tahsin Ünal, Dr. Mehmet Armutlu Cd. no: 4, Karaman • Harita
Karaman Tıp Merkezi
Özel Koru Ankara Hastanesi
Kulak burun boğaz, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları
, Gastroenteroloji, Nefroloji, Romatoloji, Hematoloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Çocuk endokrinolojisi, Çocuk nefrolojisi, Çocuk nörolojisi, Neonatoloji, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Gastroenteroloji cerrahisi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, El cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Algoloji, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Pratisyen, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Periodontoloji, Psikoloji, Protetik diş tedavisi, Jinekolojik onkoloji cerrahisi, Metabolik cerrahi · Daha fazlaKızılırmak Mah. 1450. Sok. No: 13 Çukurambar, Ankara • Harita
Özel Koru Ankara Hastanesi
Adalet mahallesi, Manas Bulvarı No:39 Folkart Towers B kule kat:22 daire:2208, İzmir • Harita
Yalı mahallesi 6523. Sokak Park Yaşam Ofisleri 32/A Kat:3 Ofis: 308 Mavişehir, İzmir • Harita
Muayenehane
Uluönder Mahallesi Fevzi Çakmak Caddesi No:1, Tepebaşı • Harita
Eskişehir Yunus Emre Devlet Hastanesi
Ortakentyahşi, Gölbaşı Sk. No:11, Bodrum • Harita
Acıbadem Bodrum Hastanesi
Özel Yunus Emre Hastanesi
Kulak burun boğaz, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları
, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Diyetisyen, Diş hekimi · Daha fazlaMimar Sinan Mah. Otopark Arkası Sk. No:18, Üsküdar • Harita
Özel Yunus Emre Hastanesi