2011-2014 yılları arasında Sultanbeyli Turgut Reis Bağlık Aile Sağlığı Merkezi’nde aile hekimi olarak görev yapmış olup,2014-2020 yılları arasında psikiyatri asistan hekim olarak S.B.Ü. Erenköy Ruh ve Sinir Hastalıkları Eğitim Araştırma Hastanesi’nde uzmanlık eğitimini tamamlayarak Psikiyatri Uzmanı olmuştur.
2022 yılında Devlet hizmet yükümlülüğünü Bingöl Devlet Hastanesi’nde psikiyatri uzmanı olarak tamamlamış,2022 yılından bu zamana kadar İstinye Üniversitesi Tıp Fakültesi Liv Bahçeşir Hastanesi’nde psikiyatri uzmanı olarak görevine devam etmektedir.
İlgili alanları,
Uyku Bozuklukları
Kişilik Bozuklukları
Eğitimleri,
Eskişehir Anadolu Lisesi
İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi (İngilizce)
Uzmanlık Eğitimi: Sağlık Bakanlığı Üniversitesi, Erenköy Ruh ve Sinir Hastalıkları EAH Psikiyatri İhtisası
Deneyimleri,
Özel Beylikdüzü Kolan Hastanesi
Talatpaşa caddesi, İstanbul
BEYLİKDÜZÜ KOLAN HASTANESİ
di...k
Doktorum mükemmel bir insandı onun sayesinde ansiyetem kaygı bozukluğum kontrol altına alındı. O kadar kötü durumdaydım ki doktorum çok ilgilendi hala da bir sıkıntım olduğunda yazsam hiçbir mesajımı geri çevirmez. . İyi ki doktorum olarak Levent Tekin beyi seçmişim.
T
tu...
Geçen yıl kendisine başvurduğum aslında ilaç yazsın yeter kafasıyla gittiğim ancak sonra iyi ki gitmişim dediğim doktordur. Psikolog falan konuları ile arası iyi olmayan ben, psikiyatriden de yıllarca ilaç korkusu nedeniyle kaçtığım, bu rahatsızlıklar bir piyasa bla bla ön yargılarımın da kırılmasını sağladığı için buraya da yorum yazayım dedim. Açıkçası çok da önemseneceğimi düşünmemiştim en başlarda sanırım. Bazen dayanılmaz ataklar olunca randevu alıyordum sonra geçince aman ne gideceğim diyordum ancak doktorun randevuya gelip gelemeyeceğimi mesaj yoluyla sorması üzerine bir an önemli hissettim herhalde kendimi :). Söylediklerini yapabildim mi hepsini değil ama olsun o dönemde ağır gelen ataklar döneminde en azından bende kalkıp hastaneye gidecek bir güç vermişti bu davranışıyla açıkçası. Artık İstanbul'da yaşamıyorum ve tekrar ihtiyacım olursa ne yapacağım diye de bazen aklıma geliyor, kalkar İstanbul'a giderim herhalde :) Başarılarınızın devamını dilerim hocam.
ha...e
Sevgili Levent Hocaya gittiğimde, kendimi baya bir dibe vurmuş hissediyordum. Depresyon, Anksiyete, gibi teşhis koyup bir tedavi uyguladı ve şükürler olsun kendimi daha iyi hissediyorum,
En büyük sırdaşım• başka bir yer • Diğer •
em...
20 yıldır anksiyete ve OKB hastasıyım Levent Doktor sayesinde birçok korkularım duygu düşünce karmaşam ve takintilarimin azaldığını hissediyorum.En önemlisi insancıl olması net olması yargılama yapmaması iyiki Levent Doktorum
ad...l
Levent bey çok iyi güler yüzlü ve iyileştirmeye odaklı bir doktor onun sayesinde alkol ve uyuşturucudan kurtuldum kendisine başarılar dilerim
as...
Çok sıkıntılı olduğum bir dönemde beni düştüğüm o çukurdan gerçeklikle çıkartmak için uyguladığı tedavi sonra takip süreci samimiyeti sakinlikle doğruyu söylemesi hepsi bende güven oluşturdu.Daha yolumuz uzun ama başkasına güvenebileceğimi sanmıyorum artık
el...ş
Çok sıkıntılı olduğum dönemde gittim Levent beye, tedavi sürecim olsun birlikte kısa terapi konuşmalarımız olsun o kadar iyi ilerledik o kadar bana iyi geldiki iyiki Levent beyi tercih etmişim
Z
z ...ö
Canımmm hocama okb icin gittim bu kadar yakın candan çözüm odaklı güler yüzlü doktorum sayenizde okb belirtilerim yavas yavas gidiyor
se...a
Levent beyle yaklaşık 2 yıl önce bir kayıp sürecinden geçerken tanıştım. Kendimde sağlık sektöründe çalıştığımdan tedavi sürecimde o kadar profesyonel ilgilendiki. Şu an mental ve ruhsal iyilik halimi ona borçluyum diyebilirim. Çok ilgili, dikkatli ve hastasına değer veren bir hekim. Bu süreçte kendisine denk geldiğim için çok şanslıyım.
Çok teşekkürler
Kendisni tanıdığıma memnun oldum.çok bilgili ve ilgili bir hekim.
Teşekkürler.
Levent Tekin isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Levent Tekin, Psikiyatri. Size Levent Tekin tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Psikiyatri Randevusu.
Levent Tekin adresi nerede?Levent Tekin şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Talatpaşa caddesi İstanbul
- Adnan Kahveci Mahallesi Osmanlı Caddesi No:23 Gürpınar Beylikdüzü
Adresine gitmek zorunda kalmadan Levent Tekin isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Levent Tekin online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Levent Tekin isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Levent Tekin, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Kredi kartı, Nakit.
Levent Tekin hangi dilleri konuşuyor?Levent Tekin ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Levent Tekin isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Levent Tekin tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Levent Tekin hakkında ne düşünüyor?Toplam 19 hasta / danışan, Levent Tekin hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
- İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikiyatristler
- İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Psikiyatristler