1981 Diyarbakır doğumluyum. Doğu Çanakçı Köy İlkokulu ve Diyarbakır Ziya Gökalp Lisesini bitirdikten sonra Tıp eğitimimi 2007 yılında Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesinde tamamladım. Genel cerrahi asistanlığımı 2018 senesinde Diyarbakır Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesinde bitirdim. Bu süreçlerden sonra gerek yurt içinde gerekse yurt dışında çeşitli kurslar ve kongrelere katılarak ilgi alanlarım doğrultusunda mesleki hayatıma devam ediyorum. Özellikle Minimal İnvaziv ve Laparoskopik Cerrahi , Obezite cerrahisi, ameliyatsız obezite tedavileri (mide balonu,mide botoksu ) ve endokrin (tiroid , meme .. ) sistem cerrahisi ile ilgilenmekteyim.
Şu anda Özel Uzmanlar Yalova Hastanesinde özellikle Bariatrik Cerrahi operasyonlarıma devam etmekteyim.

Özel Yüzyıl Hastanesi Pendik

Fevzi Çakmak Mah, Tevfik İleri Cd No:105 üstkaynarca, Pendik 34899

Röportaj

Mehmet hocama daha yeni tüp mide ameliyatı oldum gerek ilgisinden gerek bilgisinden pozitif enerjisinden hasataya verdiği değerden her şey den çok ama çok memnun kaldım Rabbim siz ve sizin gibi doktorlarımızı başımızdan eksik etmesin sizlere de sağlık sıhhat afiyet versin

• Özel Yüzyıl Hastanesi Pendik Diğer  •

Mehmet hocamdan çok razı kaldım. Çok ilgili doktor, her sorumu detaylı yanıtladı. Sayesinde fazla kilolarımdan yavaş yavaş kurtuluyorum. İligi alakası çok iyi. Hastasına pozitif enerji veriyor

• Özel Yüzyıl Hastanesi Pendik Diğer  •

• I

Hastanenin genel cerrah doktoru Mehmet bey kendisinde hem tüp mide ameliyatı hem de safra kesesi ameliyatı oldum çok memnunum çok ilgili alakalı bir doktor mesleki anlamda çok dolu tecrübeli bir doktor ve konuşması Çok tatlı şeker iyi bir doktor kendisine güvenim hep tamdı genellikle de tavsiye ederim diyorum

• Özel Yüzyıl Hastanesi Pendik Randevu  •

• B

Yorumları okuduktan sonra randevu aldım. Kendisi denildiği gibi çok iyi bir doktor. Muayene sırasında bana olasılıklardan bahsetti ve beni rahatlattı. Sonuç olarak fibroadenom çıktı. Kötü bir şey çıksaydı da korkmazdım o kadar açıklayıcıydı ki. Çok teşekkür ederim tekrardan

• Özel Yalova Hastanesi Meme Cerrahisi  •

• H

Bende 3,5 aylık bir tup mideli olarak -23 ile devam etmekteyim ameliyat oncesi benimde tereddütlrrim vardi ama mehmet beyle konustuktan sonra hepsi gitti simdi iyiki diyorum tanimisim ve ameliyat olmusum ameliyat sonrasida cok ilgili alakalı ve sıkı takipte

• başka bir yer Diğer  •

Op. Dr. Mehmet Babür

DEĞERLİ YORUMLARINIZ İÇİN BOL BOL TEŞEKKÜRLER !!!

Direkt hastaneye müracaat etmiştim Mehmet bey denk geldi. Sağ kasık fıtığı ameliyatı oldum. Güzel operasyon oldu herhangi bir şikayetim yok. Ameliyat sonrası daha rahattım. Ameliyatın öncesi ve sonrası fark çok.

•  •

Mide ameliyatı için internetten üzerinden ulaştım Mehmet beye. Bir ay oldu 6 kilo verdim önümüzdeki ay tekrar gideceğim. Muhteşem bir adam ilgili yarı yolda bırakmayan iyi anda kötü anda ilgilenen güleryüzlü tatlı dilli biri.

•  •

• B

Sevgili doktorumu bu yorumlar sayesinde tercih ettim diğer doktorlar hayatı tehliken var diye ameliyata almazken sempatik doktorum beni bir gün içinde ameliyata aldı ve aşırı kiloma rağmen çok başarılı bir safra kesesi ameliyatı geçirdim alanında mükemmel sempatik doktoruma teşekkürler

• Özel Yalova Hastanesi Laparoskopik Cerrahi  •

Op. Dr. Mehmet Babür

SAĞLIĞINIZA GERİ KAVUŞTUYSANIZ NE MUTLU BANA. :))

Eşim Safra kesesi ameliyatı oldu. Bende 40 yaşından sonra gerçek bir hekimle tanıştım.Eminim ki etrafına yaydığı pozitif enerji bile hastaların tedavi sürecinde hastalar üzerinde çok fazla olumlu etki bırakıyor.Tekrar teşekkür ederim değerli hocam.

• Özel Yalova Hastanesi Randevu  •

RİCA VE SEVGİYLE ..

Tam anlamıyla mükemmel ve kusursuz bir doktordu tedavim boyunca bana çok iyi davran dı ve hep bilgilendirdi ameliyatımda onun sayesinde korkmadım ve ağlamadım çünkü bana o güveni verdi böyle işini seven ve cok yetenekli olan bir doktor zor bulunur gaziantep'in en büyük şansı mehmet bey diye düşünüyorum gerçekten işinde çok iyi sadece işinde değil insanlığıylada alkışlanıcak bir Adam onunla konuşurken sanki ailendeki bir bireyle konuşuyor gibi hissediyor insan iki defa ameliyet oldum memeden yağ bezesi aldırdım ilk gittimde korkmuştum ama mucize doktorum beni hemen sakinleştirdi ve korkumu yendim ikinci ameliyatımda ise koşarak gittim bir doktor kendine güvenip o güvenide hastasına veriyorsa bu en iyi gelen şey hastalıkta gözü kapalı güvenilicek bir Doktor iyiki sizi tanımışım her yönüyle harika bir insansız umarım bütün güzellikler sizi bulur sizi cok seviyorum yeniden görüşmek dileğiyle hoşçakalın

• Özel Yalova Hastanesi Meme Biyopsisi  •

Op. Dr. Mehmet Babür

SEVGİ VE SAYGILARIMLA SAĞLIKLI VE MUTLU GÜNLER DİLERİM.