Mete Güngör 1972 yılında Adana Seyhan'da doğdu. 1974-1983 yılları arasında Almanya'da yaşadı. İlköğrenimini Almanya’da, ortaokul ve lise eğitimini Adana'da, Psikoloji lisans eğitimini İstanbul’da tamamladı. Mete Güngör evli, bir kız ve bir erkek çocuğu babasıdır.

Psikolog Mete Güngör meslek hayatında çalışmalarını ağırlıklı olarak

Erken Boşalma
Ereksiyon (Sertleşme) Sorunları
Cinsel İsteksizlik
Orgazm Problemleri (Anorgazmi)
Ağrılı Cinsel İlişki (Disparoni)

Psikolog Mete Güngör, MOXO Dikkat Eksikliği ve Hiperaktivite Testi uygulayıcısıdır.

Mete Güngör

Mimar Sinan Mahallesi Selim Dede Caddesi Turge İş merkezi no:52 Kat 1 Daire 3 Çekmeköy, İstanbul 34782

Kısıklı Mah,8. Sokak, Gurbet Sk. No:14, 34000 Üsküdar/İstanbul, İstanbul 34692

Mete Güngör

Danismanligina basvurdugum zamandan itibaren ertelenmiş problemleri gün yüzüne çıkarıp toparlama sansi bulmama vesile olan g
    sevgili psikologumuz. Objektif bakış açısı, açıklayıcı üslubu ve iyi analizleri sonucu bende , eşimde ve ilişkinizde olumlu gelişmelere sebep oldu. En sıkıntılı dönemlerinde destek olup kendimi bulmama yardım etti. Tanıdığım herkese gönül
    rahatligi ile tavsiye edebilecegim bir danışman.

• Mete Güngör Aile Terapisi  •

Mete Bey'le terapi sürecim 1.5 senedir devam ediyor. Kendisine başvurma nedenim; romantik ilişkilerimde bir döngü içinde olduğumu fark etmemdi. Araştırdığımda şema terapinin faydalı olacağını öğrendim ve kendisinin uzmanlık alanlarından biri bu olduğu için ona başvurdum. O dönemde, anksiyetem de çok yüksekti ve depresif hissediyordum. Mete Bey'in yardımıyla önce şema terapinin ne olduğunu öğrendim. Daha sonra kendi şemalarımın neler olduğunu saptadık ve seçimlerimin nedenlerini kapsamlı şekilde irdeledik. Kendime dair farkındalığımın çokça yükselmesini, hayatımda olan her şeyi anlamlandırmamı sağladı ve olumlu anlamda dönüşümüme yardımcı oldu. Süreçte anksiyetem, depresif dalgalanmalarım, takıntılarım gibi birçok durumun düzelmesini sağladı. Sayesinde hayatıma düzenli spor, sağlıklı beslenme gibi alışkanlıklar dahil oldu. Mete Bey'in yargılamayan, anlayışlı ve öğretici yaklaşımı sayesinde terapi süreci, psikolojimle birlikte fiziki sağlığıma da katkıda bulundu.

•  •

Kendimi daha iyi tanımak, iç dünyamı anlamak ve farkındalığımı artırmak için Mete Bey ile görüşmelere başladım ve hala da devam ediyorum. Her seans sonunda biraz daha hafiflemiş, biraz daha netleşmiş hissediyorum. Sakin ve güven verici yaklaşımı sayesinde kendimi rahatça ifade edebiliyorum. Bu sürecin bana iyi geldiğini gönül rahatlığıyla söyleyebilirim. Kendi yolculuğuna çıkmak isteyen herkese gönül rahatlığıyla öneririm.

• M

Evliliğimizin en kırılgan, en zorlayıcı dönemlerinden birinde Mete Bey'le tanıştık.
    Kendisine DoktorTakvimi üzerinden ulaştık ve ilk seansla birlikte doğru yerde olduğumuzu hissettik.
    Sadece çift terapisiyle değil, aynı zamanda bireysel görüşmelerle de bizi çok yönlü destekledi.
    Her seans, bize kendimizi ve birbirimizi daha iyi anlamamıza yardımcı olan bir durak gibiydi.
    Mete Bey’in yaklaşımı çok farklı…
    Yargılamadan, acele etmeden, ama bir o kadar da yönlendirici ve derinlemesine ilerliyor.
    Duygularımızı bastırmak yerine anlamayı, karşı tarafı suçlamak yerine kendimize dönüp bakmayı, ilişkiyi sahiplenmeyi öğrendik.
    Terapiler sayesinde hem bireysel farkındalığımız arttı, hem de evlilikte tekrar bir denge kurabildik.
    Sadece danışmanlık almak değil; gerçekten dönüşmek isteyen, kendiyle ve ilişkisiyle yüzleşmek isteyen herkese Mete Bey'i gönülden tavsiye ederim.
    İyi ki yollarımız kesişmiş, iyi ki böyle bir uzmanla tanışmışız.

•  •

Beni anlamış olduğunu hissetmek değer verdiğim bir konu. Anlaşıldığımı hissetmek de aynı şekilde. Görüşme sonrasında kendime bir şey katarak ayrılıyorum.

• Mete Güngör Psikoloji Randevusu  •

• M

Mete hocayla kısa süre oldu tanışalı ama hayatıma etkisi çok büyük oldu.Anksiyeteme ve kaygı bozukluğuna çok iyi geldi seanslar. Diğer seansın gelmesini merakla bekliyorum. İşinde çok profesyonel. Arkadaşlarıma ve akrabalarıma öneriyorum

• Online Danışmanlık  •

• N

Mete Bey'i araştırmalarım sonucunda DOKTOR Takvimi sitesinden bulmuştum. İlk olarak kendisini incelediğimde, Mete Bey'le ilk seansıma başlama kararı aldım. Seanslarımızın hepsi ayrı bir güzel, her seansta farklı iyileşmelerle ilerledik. Farklı iyileşmeden kastım, her konu kendi içinde yavaş yavaş işlendi. Çocukluktan gelen travmalarım, yetişkin benimle olan sorunlar... Uzun süredir seanslarım devam ediyor, her seferinde bir sonraki seansı merak ediyorum. Mete Bey işini iyi yapan bir uzman.

• D

Mete bey ile panik atak, anksiyete gibi bir kac sebepten dolayi seanslar yapmaya baslayali 1 yil oldu. Kendisi ile cok basarili ilerlemeler kaydettik. Anksiyetemi nasil yonetmem gerektigi konusundaki yardimlari ile su anda kendimi cok daha iyi hissediyorum ve uzun zamandir ataklar yasamiyorum. Bu zorlu surecte kendisi ile seanslarimiz sonucunda sosyal hayatimi geri kazanmaya basladim. Kendisinden kesinlikle cok memnunum. Bir kac kere terapilerimi ertelemek zorunda kaldim bunlar is yogunlugundan dolayi yasandi ve o haftalarda gercekten kendimi boslukta hissettim. Oncelikle her bir bireyin terapi almasini tavsiye ederim ve Mete bey ile bu seanslarin yapilmasini siddetle tavsiye ederim. Kendisinden gercekten cok memnunum ve herkese oneririm.

• Online Danışmanlık Bireysel Terapi  •

• Y

Mete Bey ile geçirdiğimiz süreç, ilişkimize bakış açımızı değiştirmemize ve birbirimizi daha iyi anlamamıza büyük katkı sağladı. Önceden çözümsüz gibi görünen konular üzerinde artık daha sağduyulu ve yapıcı bir şekilde konuşabiliyoruz. Zamanla öğrendiğimiz teknikler sayesinde iletişimimiz güçlendi, duygularımızı daha açık ifade edebilir hale geldik. Birbirimize karşı daha anlayışlı ve empatik olmayı deneyimledikçe, ilişkimizin nasıl daha sağlıklı bir hale geldiğini görmek bizim için çok değerliydi. Bu sürecin sonunda kendimizi daha güçlü, birbirimize daha bağlı hissediyoruz.

•  •

Mete Bey ile arkadaşımın tavsiyesi üzerine tanıştım. Seanslara başladığım dönem zorlu bir süreç geçiriyordum. Çoğu konuda umutsuzluğa kapılmıştım. Ama süreç ilerledikçe kendimi çok daha iyi hissettim. Özellikle şema terapi ekolüyle çalışması, yaşadığımız şeyleri bilimsel bir şekilde de açıkladığından problemlerimi daha sağlıklı bir şekilde çözümlemeye başladım. Normalde duygularımı açıkça anlatabilen biri değilim ama Mete Bey çok iyi bir dinleyici ve kendimi bana iyi hissettiriyor. Herkese gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim.