- Yaygın Anksiyete Bozukluğu
Rorschach Testi
Tematik Algı Testi (TAT)
Görüşler yakında geliyor
İlk görüşü yazın
Psk. Mina Sökeli adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.
Görüş ekleSıkça Sorulan Sorular
Mina Sökeli isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mina Sökeli, Psikoloji. Size Mina Sökeli tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Tematik Algı Testi (TAT), Yetişkin Terapisi, Rorschach Testi, Online Terapi, Psikanalitik Psikoterapi, Randevu, Psikoloji Randevusu.
Mina Sökeli adresi nerede?Mina Sökeli şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Caddebostan Mah. Simsek Sk. No:3 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mina Sökeli isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mina Sökeli online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Mina Sökeli isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Mina Sökeli, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Banka Havalesi.
Mina Sökeli isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mina Sökeli bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Mina Sökeli ile iletişime geçmenizi öneririz.
Mina Sökeli hangi sigortaları kabul ediyor?Mina Sökeli tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.