İstanbul Kültür Üniversitesi Psikoloji Ve Rehberlik Ve Psikolojik Danışmanlık lisans bölümlerinden mezun oldum. BDT ve Eklektik Yaklaşım ekolleri ile terapi süreçlerimi yürütmekteyim. Aktif olarak bir rehabilitasyon merkezinde psikolog ünvanıyla çalışmaktayım. Ağırlıklı olarak özel gereksinimli çocuk ve ergenlerle terapi süreci yürütmekteyim.
- Otizm Spektrum Bozukluğu
Özel Nisan Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi
Arzu Sokak, İstanbul
Görüşler yakında geliyor
İlk görüşü yazın
Psk. Mısri Eylül Diş adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.
Görüş ekleSıkça Sorulan Sorular
Mısri Eylül Diş isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mısri Eylül Diş, Psikoloji. Size Mısri Eylül Diş tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu.
Mısri Eylül Diş adresi nerede?Mısri Eylül Diş şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Arzu Sokak İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mısri Eylül Diş isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Mısri Eylül Diş online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Mısri Eylül Diş hangi dilleri konuşuyor?Mısri Eylül Diş ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Mısri Eylül Diş isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mısri Eylül Diş bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Mısri Eylül Diş ile iletişime geçmenizi öneririz.
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar
Sık kullanılan sigortalar