Dr. Murat Aydın, İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi mezunudur. Genel Cerrahi alanındaki uzmanlık eğitimini SSK Göztepe Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tamamlamıştır.
Mesleki çalışmalarını çeşitli kamu sağlık kurumlarında sürdürmüş olup, halen Maltepe Ersoy Hastanesi’nde görev yapmaktadır.
Genel Cerrahi Randevusu
- Nakit
- Kredi kartı
Görüşler
p.....
Yaklasik 6 aydir Guatr tedavimi buyuk bir titizlikle takip etmis olup en son ameliyat karari vererek guvenilir bir sekilde 13.06.2019 tarihinde zorlu ameliyatimida basariyla tamamlamistir kendisine ve ekibine cok tesekkur ediyorum.
G.N.U• İstanbul Beykoz Devlet Hastanesi • İç Guatr Ameliyatı •
me...k
meme ameliyatından sonra su toplaması oldu.amelıyatı yapan doktor izine ayrılmış olduğundan Murat beye başvurduk.Sağolsun ilgilendi ve gereğini yaptı.Teşekkürler. Takibi iyi yapan bir doktor.Hastaları ile yakından ilgileniyor.Teşekkürler.
Murat Aydın isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Murat Aydın, Genel Cerrahi. Size Murat Aydın tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Genel Cerrahi Randevusu, Randevu, Normal Randevu, Elektron Işınlı Bilgisayarlı Tomografi, Preoperatif Değerlendirme, Laserasyon Onarımı, Robotik Cerrahi, Laparoskopi, Kontrol Randevusu, Da Vinci Robotik Cerrahi.
Murat Aydın adresi nerede?Murat Aydın şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Altayçeşme Mah. Varna Sok.No:16 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Murat Aydın isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Murat Aydın online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Murat Aydın isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Murat Aydın, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı.
Murat Aydın hangi dilleri konuşuyor?Murat Aydın ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Murat Aydın isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Murat Aydın tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Murat Aydın hakkında ne düşünüyor?Toplam 2 hasta / danışan, Murat Aydın hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Murat Aydın hangi sigortaları kabul ediyor?Murat Aydın tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; SGK Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
- İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Genel Cerrahlar
- İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Genel Cerrahlar