2004 yılında Selçuk Üniversitesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık bölümünden dereceyle mezun olmuştur. Yüksek Lisans eğitimini Esenyurt Üniversitesi Klinik Psikoloji alanında tamamlamıştır. 2004 yılından itibaren çeşitli merkezlerde ve kurumlarda çalışmaktadır. Askerlik görevini Hava Kuvvetlerinde Yedek Subay-Psikolojik Danışman olarak yapmış ve yine Hava Kuvvetleri tarafından çalışmalarından dolayı takdirname ile ödüllendirilmiştir. Askerlik görevi sonrası çok sayıda eğitime katılmış olup, "Psikoterapi Enstitüsü" tarafından verilen doktora seviyesindeki bütüncül psikoterapi eğitimini (3 yıl) başarıyla tamamlamıştır. "Kişisel Gelişim Zırvaları” ve "Ruhun İnşası" adlı iki kitabı bulunmaktadır.
Katıldığı Eğitimlerden Bazıları:
* Lisans: Selçuk Üniversitesi Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık – 2004
* Yüksek Lisans : Esenyurt Üniversitesi Klinik Psikoloji
*Psikoterapi Enstitüsü “Bütüncül Psikoterapi Eğitimi” : Uzm. Dr. Tahir ÖZAKKAŞ MD. PHD. (3 YIL):
-Teorik Eğitim:288 saat – 2014
-Formülasyon Eğitimi: 288 saat – 2015
-Süpervizyon Eğitimi: 288 saat – 2016
*Omni Hipnoz Akademisi, temel ve ileri düzey hipnoz eğitimi – 2007
*Dr. Bülent URAN EFT (emotional freedom technique) eğitimi – 2007
*Emdr Eğitimi – 2009
*Psikodinamik Terapi Süpervizyon Eğitimi (4 yıl) -Uzm. Dr. Timur HARZADIN – 2013, 2014, 2015, 2016
*Aile danışmanlığı eğitimi.-MEB. 2014
*Süleyman Demirel Üniversitesi 450 saat teori ve süpervizyon Aile Danışmanlığı Eğitimi ve AİLE DANIŞMANI ÜNVANI (Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı Onaylı) – 2014
*Süleyman Demirel Üniversitesi OBJEKTİF TESTLER eğitimi – 2014
*Travmatik Bozukluklar-Prof. Dr. Gökhan ORAL-2012:
*Hiperaktivite Bozukluğu ve Tedavisi-Prof. Dr. Sabiha Paktuna Keskin – 2012
*Üstün Yetenekli Çocukların Eğitimi- Milli Eğitim Bakanlığı -2012
*Psikoterapide Pratikler-Genoder-2013
*Afetlerde ve Travmalarda Psikososyal Müdehale Eğitimi-İstanbul Mem.
*Sınav Kaygısı ve Öss Sınav Sürecinde Psikoterapötik Yaklaşım- İstanbul Kültür Üniversitesi
*Özel Eğitime Muhtaç Çocukların Eğitimi-Doç. Dr. Hakan SARI-2004
*Grup Terapisi Eğitimi-Doç. Dr. Nurten SARGIN-2004
*Madde Bağımlılığı ve Terapötik Yaklaşım- Kemerburgaz Üniversitesi-2013
*Dizimi Workshop- Uzm. Psik. Bilge ÇAPOĞLU-2013
*Virginia Satir Enstitüsü- Patricia Bragg- Psikoterapide Virginia Satir Modeli-2013
*Kim Psikoloji Zeka Testleri Eğitimi: Wisc-r-Stanfort Binet-Porteus-2014
*İlişkisel Psikanaliz Atölye Çalışması-Newyork Üniversitesi Klinik Psikoloji Direktörü Spyros D. Ofranos-2015
*Prof. Dr. Vamık VOLKAN : Psikanalitik Psikoterapi: 2017
*2. Ulusal Bütüncül Psikoterapi Enstitüsü
- Unutkanlık
- Yaygın Anksiyete Bozukluğu
- Depresyon
- Panik Atak
- Stres
Bostancı, Yazmacı Tahir Sk. Yakamoz Apt D:55 kat:1 daire:1, 34744 Kadıköy, Kadıköy, İstanbul 34744
Bostancı, Yazmacı Tahir Sk. Yakamoz Apt D:55 kat:1 daire:1, 34744 Kadıköy, İstanbul
Kadıköy
Kadıköy
en...t
İhtiyacınız olduğunda yanınızda olan, sizi dinleyen ve çözümler üreten bir uzman. İnsan psikolojisine olan derin ilgisi ve danışanına verdiği değer çok kıymetli. Kendinizi daha güçlü hissetmenizi sağlıyor
• Online Danışmanlık • Diğer •
de...b
Geçen yıl çalıştığım dönemde iş yerinde yaşadığım bazı mobbing olayları beni yıpratmıştı. Gidrek kendime olan güvenimi kaybetmeye başlamıştım. Seanslara başladığımızda yaşadığım şeyin normal olmadığını benim sınırları korumam gerektiğini fark ettim. Terapi süreci birkaç ay sürdü. Bu süreçte yaşadığım olaylara mesafe koyabildim. Hem de kendime değer vermeye başladım. Artık kariyerimde daha sağlam adımlar atacağıma inanıyorum.
• Kadıköy • Randevu •
K
k.....
Çocukluğunda yaşadığım bazı ihmal ve sevgisizlikler bugün hala davranışlarımı etkiliyordu. insanlara kolayca güvenemiyor bağ kuramıyordum. Terapi sayesinde yaşantıları üzerinde bıraktığı izleri fark ettim. Yaklaşık 14 haftalık bir süreçte kendime daha dürüst yaklaşmayı öğrendim. Geçmişin beni tanımlamadığını görmek çok güçlendiriciydi.
• Kadıköy • Randevu •
Liseye giden oğlum da obsesif kompulsif belirtiler vardı. psikiyatristimiz terapi almasının faydalı olacağını söyledi. Mustafa Bey’e bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine ulaştım. geçen yıl altı ay kadar aldığı terapi süreci son derece olumlu değişiklikler sağladı.
O
o....
Çocukluk döneminde yaşadığım bazı olumsuzluklar yıllardır beni etkilemişti. Bunların günlük hayatıma yansıdığını fark
ettiğimde Terapiye başvurmaya karar verdim. 1 yıl boyunca içimde taşıdığım
yükleri adım adım bıraktım duyguları bastırmak yerine anlamayı ve ifade etmeyi
öğrendim seanslar hem ağrılı hem de
dönüştürücüydü artık geçmişe takılmadan
ilerleyebiliyorum.• Online Danışmanlık • Psikoloji Randevusu •
Kronik bir hastalıkla yaşamak psikolojik olarakbeni çok zorlamıştı. Sürekli kaygı içindeydim ve bu durum sosyal hayatımı da etkiliyordu. Terapide hem hastalığı kabul sürecini hem de duygusal başa çıkma yollarını ele aldık. Görüşmelerimiz yaklaşık 3 ay sürdü. Zamanla içinde bulunduğum duruma daha esnek bakmayı öğrendim. Şu an daha dayanıklı ve umutlu hissediyorum.
C
c.....
Geçmişte yaşadığım bir travma deneyimi sürekli tetiklenmeme neden oluyordu. Güven duygusunu yeniden kurmakta zorlanıyordum. Terapi süreci bu kırılmayı yeniden ele almamı sağladı. 14 hafta süren bu yolculukta hem öfkemi hem de kırılganlığımla yüzleştim. Artık geçmişte kalanı bırakabiliyor yeniye daha açık hissedebiliyorum. Bu benim için büyük bir adım oldu.
I
i̇...y
Çok sinirli öfkesini kontrol edemeyen birisiydim öfke patlamaları yüzünden evde kırmadığım cam kalmamıştı. Ben bunun problem olduğunu ta ki kolum kesilene kadar fark etmemiştim. Ailemin ısrarı ile başta tam gönüllü olarak gitmesem de seanslara başladım. Terapi sayesinde artık sinirimi kontrol edebiliyorum ve büyük sorunlarda bile kendimi durdurabiliyorum eskisi gibi cam kırmıyorum..
• başka bir yer • Diğer •
Yıllardır heves ettiğim hobim olan motor sürme tutkumu bazı kaygılarımdan dolayı gerçekleştiremiyordum. Uzun Yıllar önce yaşadığım bir trafik kazası problemi bende travma oluşturmuştu arkadaşların tavsiyesi üzerine Mustafa Bey'e başvurdum. Geçen yıl kendisinden aldığım online danışmanlık sayesinde bu travmanın üzerinden gelebildim. Şu anda 750 cc bir motorum var. Kendim için önemli bir hayali gerçekleştirdim.
• Online Danışmanlık • Psikoloji Randevusu •
Ebeveyn olduktan sonra hatasız davranmak hissiyle boğuşmaya başladım. Ne yapsam eksik hissediyor, kendimi suçluyordum. Terapide bu mükemmeliyetçi beklentilerin nereden geldiğini anlamaya çalıştık. 17seans sonunda kendime biraz daha anlayışlı yaklaşmayı öğrendim. Hatalarımın beni kötü bir ebeveyn yapmadığını fark ettim.Şimdi çocuğumla daha güvenli bir ilişki içindeyim.
• başka bir yer • Diğer •
Mustafa Gödeş isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Mustafa Gödeş, Psikoloji. Size Mustafa Gödeş tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Psikoloji Randevusu.
Mustafa Gödeş adresi nerede?Mustafa Gödeş şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Bostancı, Yazmacı Tahir Sk. Yakamoz Apt D:55 kat:1 daire:1, 34744 Kadıköy İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Mustafa Gödeş isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Mustafa Gödeş uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Mustafa Gödeş isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Mustafa Gödeş, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Banka Havalesi.
Mustafa Gödeş hangi dilleri konuşuyor?Mustafa Gödeş ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Mustafa Gödeş isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Mustafa Gödeş tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Mustafa Gödeş hakkında ne düşünüyor?Toplam 46 hasta / danışan, Mustafa Gödeş hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.