Uzm. Dr. Naciye Kılıç Aydın

Psikiyatri daha fazla

İstanbul 1 adres

2004-2011 yılları arasında Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi'ni bitirerek tıp doktoru unvanını aldım. 2011 yılında mezun olduktan sonra 4 ay Diyarbakır Hani İlçe Devlet Hastanesi’nde pratisyen hekim olarak zorunlu hizmetimi yaptım. 2012 yılı Şubat ayında Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Psikiyatri Anabilim Dalında araştırma görevlisi olarak çalışmaya başladım, asistanlık eğitimini “Obez olan ve obez olmayan bireylerde cinsel işlev bozukluğu sıklığının karşılaştırılması” tezini yaparak 2016 yılında bitirdim. Asistanlık eğitimim sırasında, Cinsel Eğitim Tedavi Araştırmaları Derneği tarafından verilen "Cinsel Terapi" eğitimine ,Bilişsel Davranışçı Psikoterapiler Derneği tarafından düzenlenen Kuramsal BDT eğitimine,2014 yılında Mustafa Seren tarafından verilen Adli Psikiyatri kursuna ,2014 yılında Türkiye Çocuk ve Genç Psikiyatrisi Derneği tarafından düzenlenen , Psikanalitik Kuramlar Kursu ‘ na, 2015 yılında Prof. Dr. Atilla Soykan tarafından verilen Kanıta Dayalı Hipnoterapi Temel Eğitimi’ ne ve Prof.Dr Emine Zinnur Kılıç’dan 60 saatlik Aile Terapisinin Temelleri eğitimine katıldım. DBE tarafından düzenlenen EMDR 1. düzey eğitimini 2023 senesinde, EMDR 2. düzey eğitimini 2024 senesinde tamamladım. 2016-2025 yılları arasında Bahçelievler Devlet Hastanesinde hastalarına hizmet verdim. 2025 de Prof. Dr. Gonca Soygüt Pekak tarafından verilen Şema Terapi sertifika eğitimini tamamladım.2025 yılından beri muayenehanemde hasta kabulü yapmaya başladım.

Naciye Kılıç Aydın Muayenehanesi

Halkalı Merkez Mah. 1. İkitelli Cad Meydan Halkalı Sit.No:2 A Blok D:168, Halkalı Merkez Mah., Küçükçekmece, İstanbul 34303

• Sigortası olan hastalar

Psikiyatri Randevusu

Halkalı Merkez Mah. 1. İkitelli Cad Meydan Halkalı Sit.No:2 A Blok D:168, İstanbul

• O

Üniversite son sınıfta başlayan yaklaşık 2 senelik uzun bir depresyon sürecinden çıkmama yardımcı oldu. Beni sürekli bilgilendirmesi, ilerleyişimi takip etmesi ve genel olarak ilgili olması benim açılmamda çok yardımcı oldu. Kendi terapistim olmayı öğrendiğim bir süreçti diyebilirim.

• Naciye Kılıç Aydın Muayenehanesi Psikiyatri Randevusu  •

Yıllarca OKB hayatımı zindan etmişti, doktor hanımın verdiği ilaçlar ve uygulandığı terapi ile çok yol kat ettim tekrar hayatima döndüğüm hissesidiyorum.

• Naciye Kılıç Aydın Muayenehanesi Obsesif Kompulsif Bozukluk (OKB) Tedavisi  •

Öncelikle Doktor Naciye Kılıç Ayd'ı iyiki tanidim.Zorlu bir dönemden geçerken seanslara başladım , kendisinin ilgisi ve desteğiyle çok güzel yol kat ettim.iyiki varsınız

• Naciye Kılıç Aydın Muayenehanesi Psikiyatri Randevusu  •

Terapide benim için en önemli şey güven duygusunun oluşması olup Kendimi güvende hissettiğim anlaşıldığımı fark edildiğimi gördüğüm iyi hissettiğim ve hafiflediğimi hissettiğim şeklinde görüşmeler geçti. Umutsuzluğum kırıldı. Bana yardımcı olmaya çalışan birinin olduğunu hissetmek çok iyi geldi

• D

Doktor hanıma hayatımda birşeylerin yolunda gitmediğini farkederek gitmiştim. Şimdiye kadar olan üşengeçliğimin , iş başlatamamın asıl sebebinin depresyondan kaynaklı olduğunu anladık, terapi ve ilaç tedavisiyle yeniden doğmuş gibiyim.iyi ki yollarımız kesişmiş.

• Z

Doktor hanım çok profesyonel ve yaklaşımı çok güzel. 2021 yılında zor zamanlar geçirdiğimde kendisine başvurmuştum. Bana çok yardımı oldu. Klinik açtığına da çok sevindim. Başarılarının devamını dileriz.

• Naciye Kılıç Aydın Muayenehanesi Normal Randevu  •

• G

Psikiyatrist Dr. Naciye Kılıç Aydın ile tanıştığım için kendimi çok şanslı hissediyorum. Gerek yaklaşımı gerekse profesyonelliği sayesinde ilk görüşmeden itibaren kendimi anlaşılmış ve güvende hissettim. Sadece ilaçla değil, konuşarak ve farklı tekniklerle de destek sunuyor. Yargılamadan, sabırla dinlemesi ve insana değer veren tavrı benim için çok kıymetliydi. Kendi içimde yaşadığım sıkışmışlık hissini aşmamda büyük katkısı oldu. Destek arayan herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.

• G

Yaklasik 32 senedir duygu durum bozukluğu tanisi ile annemi çeşitli psikiyatristlere götürdüm.yaklaşımı, bilgisi ve isabetli ilaç ve yaşam önerileri ile annemin işlevselliği epey düzeldi. Herhangi bir yan etki veya olumsuz durumda ulaşılabilir olmasi da bizi çok rahatlatti. Iyi ki varsiniz doktor hanim.

• N

Eşim için gittik, süreç boyunca hem çok ilgili hem çok dikkatliydi. Sayesinde önemli sorunların üstesinden gelmeyi başardık. Hayatımızı düzene soktu. Kendisine minnettarız...

• Naciye Kılıç Aydın Muayenehanesi Psikiyatri Randevusu  •

Beni iyileştirmekle kalmamış, ilgi ve bilgisiyle baştan yaratmıştır... Şu an onun sayesinde okuyor, yazıyor, çalışıyor, hatta yaşıyorum! O, sadece iyi bir doktor değil, iyi bir dinleyici, iyi bir gözlemci ve her şeyden önemlisi iyi bir insandır. Ve iyi ki vardır!