Asistanlık eğitimim sırasında, Cinsel Eğitim Tedavi Araştırmaları Derneği tarafından verilen "Cinsel Terapi" eğitimimi tamamladım.
Bilişsel Davranışçı Psikoterapiler Derneği tarafından düzenlenen Kuramsal BDT eğitimi aldım.
2014 yılında Mustafa Seren tarafından verilen Adli Psikiyatri kursuna katıldım.
2014 yılında Türkiye Çocuk ve Genç Psikiyatrisi Derneği tarafından düzenlenen , Psikanalitik Kuramlar Kursu ‘ na katıldım.
2015 yılında Prof. Dr. Atilla Soykan tarafından verilen Kanıta Dayalı Hipnoterapi Temel Eğitimi’ ni tamamladım.
Prof.Dr Emine Zinnur Kılıç’dan 60 saatlik Aile Terapisinin Temelleri eğitimi aldım.
DBE tarafından düzenlenen EMDR 1. düzey eğitimini 2023 senesinde, EMDR 2. düzey eğitimini 2024 senesinde tamamladım.
2016-2025 yılları arasında Bahçelievler Devlet Hastanesinde hastalarına hizmet verdim. 2025 yılından beri muayehanesinde hasta kabulü yapmaya başladım.
Halkalı Merkez Mah. Özgün Sk. No: 2/2, Küçükçekmece, İstanbul
Yaşlılar İçin Depresyon Ölçeği
Şema Terapi
Şizofreni Tedavisi
z.....
Doktor hanım çok profesyonel ve yaklaşımı çok güzel. 2021 yılında zor zamanlar geçirdiğimde kendisine başvurmuştum. Bana çok yardımı oldu. Klinik açtığına da çok sevindim. Başarılarının devamını dileriz.
gü...k
Psikiyatrist Dr. Naciye Kılıç Aydın ile tanıştığım için kendimi çok şanslı hissediyorum. Gerek yaklaşımı gerekse profesyonelliği sayesinde ilk görüşmeden itibaren kendimi anlaşılmış ve güvende hissettim. Sadece ilaçla değil, konuşarak ve farklı tekniklerle de destek sunuyor. Yargılamadan, sabırla dinlemesi ve insana değer veren tavrı benim için çok kıymetliydi. Kendi içimde yaşadığım sıkışmışlık hissini aşmamda büyük katkısı oldu. Destek arayan herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.
g....e
Yaklasik 32 senedir duygu durum bozukluğu tanisi ile annemi çeşitli psikiyatristlere götürdüm.yaklaşımı, bilgisi ve isabetli ilaç ve yaşam önerileri ile annemin işlevselliği epey düzeldi. Herhangi bir yan etki veya olumsuz durumda ulaşılabilir olmasi da bizi çok rahatlatti. Iyi ki varsiniz doktor hanim.
n....m
Eşim için gittik, süreç boyunca hem çok ilgili hem çok dikkatliydi. Sayesinde önemli sorunların üstesinden gelmeyi başardık. Hayatımızı düzene soktu. Kendisine minnettarız...
Beni iyileştirmekle kalmamış, ilgi ve bilgisiyle baştan yaratmıştır... Şu an onun sayesinde okuyor, yazıyor, çalışıyor, hatta yaşıyorum! O, sadece iyi bir doktor değil, iyi bir dinleyici, iyi bir gözlemci ve her şeyden önemlisi iyi bir insandır. Ve iyi ki vardır!
gidip gitmemekte çok kararsız kaldığım ama iyiki doktor hanımla tanışmışım dediğim bir muayene oldu benim için. başlangıçta çok tedirgindim doktor hanım bu durumumu çok güzel yönetti. kendisine güvenmemi sağladı. bilgisi açıklayıcı tavrı beni doğru yerde olduğuma ikna etti. tedavisi sayesinde sorunlarımla baş etmeye başladım. doktor hanım bizim gibi sorunları ile baş etmekte güçlük yaşayan insanlar için bir mucize
a....e
EMDR tedavisi sürecimde yanımda olan ve bu zorlu ama dönüştürücü yolculuğu güvenli, şefkatli ve profesyonel bir şekilde yöneten naciye hanıma en içten minnetlerimi iletmek istiyorum.
Mesleki bilgisi ve EMDR alanındaki derin uzmanlığı, kendimi güvende hissetmemi sağladı. Her bir seans, travmalarımın etkilerini azaltmakla kalmadı; aynı zamanda kendimi yeniden inşa etmeme de yardımcı oldu. En etkileyici bulduğum yönlerinden biri, beni bir hasta değil, bir insan olarak görmesi; yargılamadan, sabırla dinlemesi ve her adımda bana alan tanımasıydı.
Etik değerlere olan bağlılığı, içtenliği ve güven veren yaklaşımı sayesinde bu süreci bir terapi odasından çok bir iyileşme alanına dönüştürdü. Onun rehberliğinde sadece geçmişimle yüzleşmedim, aynı zamanda geleceğe daha umutla bakmayı öğrendim.
İyi ki yollarımız kesişti.
Bir süredir çarpıntılarım oluyordu geceleri yatarken bir sıkışma hissi geliyordu kendimi kötü hissediyordum. Çok doktora gittim bir sürü test yapıldı ama hiçbir şey çıkmadı. Doktorlar bana bir psikiyatriste görünmemi söyledi. Bir süre bunu geciktirdim aklımda bir sorun olmadığını düşünüyordum ama sonunda ailemin ısrarıyla muayene olmaya karar verdim. Naciye hocamın kliniğini bir aile dostumuz önerdi. Gittiğimde kliniğin temiz ve özenli bir yer olduğunu gördüm. Günlük hayatta titizliğe çok önem veririm bu benim için güzel bir ilk izlenim oldu. Doktor hanımla konuşmamız da izlenimlerimi doğruladı. Benimle çok sıcak ve anlayışlı bir şekilde konuştu. Kendimi rahatça ifade etmemi, aklımdan geçip söylemekte zorlandığım şeyleri rahatça dile getirmemi sağladı. Bana özellikle iyi gelebilecek EMDR diye bir terapiden bahsetti. İlaç kullanmak istemediğim için bu benim için altın tepside sunulmuş bir fırsat oldu. Yeni başladık ama şimdiden çok iyi sonuçlar alacağımızı biliyorum. Herkese öneririm
ş....e
Naciye hanım bütüncül yaklaşımı, içten yargısız tutumu ve etkili ilaç tedavisi ile çok yardımcı oldu. Kaygı problemlerim nedeniyle başvurmuştum, hem terapi hep verdiği ilaç tedavisinden çok fayda gördüm. İyi ki var.
ş....g
Alanında iyi, ilgili bir hekim , hastasıyla iletişimi , tedavi süreciyle ilgili bilgilendirmesi iyiydi.Önerdiği tedaviden fayda gördüm.Kaygı bozukluğum için gitmiştim .İlaç tedavisi dışında terapi tekniklerini de uyguladı, sayesinde şikayetlerim azaldı.
Naciye Kılıç Aydın isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Naciye Kılıç Aydın, Psikiyatri. Size Naciye Kılıç Aydın tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Randevu, Psikoterapi, Bilişsel Davranışçı Terapi, Cümle Tamamlama Testi, Aile Danışmanlığı, Cinsel Terapi, EMDR Terapi, Vajinismus Tedavisi, Yale-Brown Obsesyon Kompulsiyon Derecelendirme Ölçeği, Yaşlılar İçin Depresyon Ölçeği.
Naciye Kılıç Aydın adresi nerede?Naciye Kılıç Aydın şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Halkalı Merkez Mah. Özgün Sk. No: 2/2 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Naciye Kılıç Aydın isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Naciye Kılıç Aydın online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Naciye Kılıç Aydın isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Naciye Kılıç Aydın, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit, Kredi kartı, Banka Havalesi.
Naciye Kılıç Aydın isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Naciye Kılıç Aydın tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.
Hastalar / danışanlar Naciye Kılıç Aydın hakkında ne düşünüyor?Toplam 12 hasta / danışan, Naciye Kılıç Aydın hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakarak ona ortalama 5 yıldız (5 üzerinden) verdi.
Naciye Kılıç Aydın hangi sigortaları kabul ediyor?Naciye Kılıç Aydın tarafından kabul edilen sigorta şirketlerinden bazıları şunlardır; Diğer (İade) Sizinkini de içerip içermediğini görmek için kabul ettiği sigorta şirketlerinin tam listesini kontrol edin.
- İstanbul bölgesinde Diğer (İade) kabul eden Psikiyatristler
- İstanbul bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Psikiyatristler