Özyeğin Üniversitesi'nde İngilizce Psikoloji bölümünü bitirdim. Pek çok kurumda çalışma imkanı bularak kendimi bu alanda geliştirmekteyim. Bunun yanı sıra kendimi geliştirmek adına da bir sürü eğitim aldım. Bu eğitimler sonucunda ise yetişkinlerle terapi yapmaktayım.
- Depresyon
- Aile İçi İletişim Sorunları
- Stres
- Sosyal Fobi
- Sınav Kaygısı
İnönü Caddesi, İstanbul
Görüşler yakında geliyor
İlk görüşü yazın
Psk. Narin Sezen adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.
Görüş ekleSıkça Sorulan Sorular
Narin Sezen isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Narin Sezen, Psikoloji.
Narin Sezen adresi nerede?Narin Sezen şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- İnönü Caddesi İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Narin Sezen isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Narin Sezen online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Randevunun sonunda Narin Sezen isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Narin Sezen, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit.
Narin Sezen hangi dilleri konuşuyor?Narin Sezen ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Narin Sezen isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Narin Sezen bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Narin Sezen ile iletişime geçmenizi öneririz.
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar
Sık kullanılan sigortalar