Nöroloji
Erzurum Hınıs Şehit Yavuz Yürekseven Devlet Hastanesi
Yenikent Caddesi Palmiye Sokak Recaioğlu Sitesi No:7, Girne • Harita
Leman Ergüven Muayenehanesi
Gaziler Cad. Tepecik, Konak • Harita
İzmir Dr. Suat Seren Göğüs Hastalıkları Ve Cerrahisi Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
İzmir, İzmir • Harita
Varlık Mah. Kazım Karabekir Cad, Muratpaşa • Harita
Antalya Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
Zonguldak Devlet Hastanesi
Nöroloji, İç hastalıkları, Hematoloji
, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Aile hekimliği · Daha fazlaIşık Yönder Cad.Hastane Sok.Site, Zonguldak • Harita
Zonguldak Devlet Hastanesi
Özel Alfa Göz Tıp Merkezi
Nöroloji, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Genel cerrahi, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Diyetisyen · Daha fazlaKorutürk Mahallesi Mithatpaşa Caddesi No: 247/A, Balçova • Harita
Özel Alfa Göz Tıp Merkezi
Adana Cerrahi Tıp Merkezi
Nöroloji, İç hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları
, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Kalp ve damar cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Radyoloji, Pratisyen, Diyetisyen, Psikiyatri · Daha fazlaToros Mahallesi Turgut Özal Bulvarı No:189, Çukurova • Harita
Adana Cerrahi Tıp Merkezi
Van Muradiye Devlet Hastanesi
Nöroloji, İç hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları
, Genel cerrahi, Üroloji, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Aile hekimliği, Pratisyen · Daha fazlaYenişehir Mahallesi Yenişehir Mah., Van • Harita
Van Muradiye Devlet Hastanesi
Talatpaşa Bulvarı Adnan Saygun Cad. Samanpazarı, Ankara • Harita
Ankara Üniversitesi Tıp Fakültesi İbn-İ Sina Hastanesi
İstanbul Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi
Nöroloji, İç hastalıkları, Alerji hastalıkları
, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları, Gastroenteroloji, Nefroloji, İmmünoloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Gastroenteroloji cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Tıbbi patoloji, Tıbbi genetik, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Aile hekimliği, Pratisyen, Psikiyatri, Fizyoterapi ve rehabilitasyon · Daha fazlaTıbbiye Cad. No: 40, Üsküdar • Harita
İstanbul Fatih Sultan Mehmet Eğitim ve Araştırma Hastanesi
Bursa • Harita