Nöroloji
Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi
Nöroloji, İç hastalıkları, Alerji hastalıkları
, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları, Gastroenteroloji, Nefroloji, Romatoloji, Hematoloji, Geriatri, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk alerjisi, Çocuk onkolojisi, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Çocuk ürolojisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Çocuk kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, El cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Üreme endokrinolojisi ve i̇nfertilite, Perinatoloji, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi patoloji, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Tıbbi farmakoloji, Spor hekimliği, Acil tıp, Adli tıp, Halk sağlığı, Aile hekimliği, Anatomi, Psikiyatri, Akupunktur · Daha fazlaSamanpazarı Mah., Altındağ • Harita
Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi
Rize Üniversitesi Tıp Fakültesi
Nöroloji, İç hastalıkları, Alerji hastalıkları
, Gastroenteroloji, Hematoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Tıbbi patoloji, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Adli tıp, Halk sağlığı, Fizyoloji, Aile hekimliği, Anatomi, Embriyoloji ve histoloji, Psikiyatri · Daha fazlaİslampaşa Mah. Tıp Fakültesi Dekanlığı 53100, Rize • Harita
Rize Üniversitesi Tıp Fakültesi
Kozan Yolu Üzeri Sarıçam Mahallesi No:136 Yüreğir Otogar Karşısı, Yüreğir • Harita
Özel Algomed Hastanesi
Adnan Menderes Mahallesi 132. Sokak No:15, Manisa • Harita
Manisa Şehir Hastanesi
Erenköy Ruh Sağlığı Ve Hastalıkları Eğitim Araştırma Hastanesi Ümraniye Semt Polikliniği
Nöroloji, İç hastalıkları, Çocuk ve ergen psikiyatrisi
Bağdat Caddesi, Çınarlı Sokak Karabekir Apt. No:10, İstanbul • Harita
Ayşegül Çubuk Muayenehanesi
İstanbul Beykoz Devlet Hastanesi Ek Bina
Nöroloji, İç hastalıkları, Gastroenteroloji
, Göğüs hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Aile hekimliği · Daha fazlaKaragözsırtı Cad.No:1 Tepeüstü, İstanbul • Harita
İstanbul Beykoz Devlet Hastanesi Ek Bina
Balıkesir Gönen Devlet Hastanesi
Nöroloji, İç hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları
, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi patoloji, Tıbbi biyokimya, Pratisyen, Diyetisyen · Daha fazlaTırnova Mah., Gönen • Harita
Balıkesir Gönen Devlet Hastanesi
Manisa, Manisa • Harita