Nükleer Tıp

• Serinyol Beldesi Tayfur Ata Sökmen Kampüsü, Hatay Harita

Mustafa Kemal Üniv. Araş. Uyg. Hast. Tayfur Ata Sökmen Kampüsü

• Medicana International Ankara

Nükleer tıp, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları

, Gastroenteroloji, Nefroloji, Romatoloji, Hematoloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Çocuk endokrinolojisi, Çocuk hematolojisi, Çocuk nefrolojisi, Çocuk nörolojisi, Çocuk alerjisi, Çocuk gastroenterolojisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Gastroenteroloji cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, El cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyasyon onkolojisi, Radyoloji, Tıbbi patoloji, Acil tıp, Adli tıp, Ağız diş ve çene cerrahisi, Pratisyen, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Psikoloji, Çocuk diş hekimliği (pedodonti), Çocuk romatolojisi, Metabolik cerrahi, Çocuk gelişimi · Daha fazla

Söğütözü Mah. 2176. Sk. No: 3, Çankaya Harita

• Kazım Dirik Mah. Sanayi Cad.No:7, Bornova Harita

Şifa Üniversitesi Bornova Eğitim Ve Araştırma Hastanesi

• Özel Koru Ankara Hastanesi

Nükleer tıp, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları

, Gastroenteroloji, Nefroloji, Romatoloji, Hematoloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Çocuk endokrinolojisi, Çocuk nefrolojisi, Çocuk nörolojisi, Neonatoloji, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Gastroenteroloji cerrahisi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, El cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Algoloji, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Pratisyen, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Periodontoloji, Psikoloji, Protetik diş tedavisi, Jinekolojik onkoloji cerrahisi, Metabolik cerrahi · Daha fazla

Kızılırmak Mah. 1450. Sok. No: 13 Çukurambar, Ankara Harita

• Harita

İstanbul

• Bahçelievler Mahallesi Adnan Kahveci Bulvarı No:227, Bahçelievler Harita

Memorial Bahçelievler Hastanesi

• Kepez Mevkii, Adnan Menderes Üniversitesi Merkez Kampüsü, Efeler/Aydın, Aydın Harita

Adnan Menderes Üniversitesi

• İnönü Cad., Çanakkale Harita

Çanakkale Devlet Hastanesi

• Dinkçiler M.Soma Cad.Çardaklı Mev, Balıkesir Harita

Balıkesir Atatürk Devlet Hastanesi Ek Hizmet Binası

• Ortaklar Cd. Bahçeler Sok. Dülger Apt. No.1 Kat 1 Daire 7 Mecidiyeköy, İstanbul Harita

Çetin Önsel Muayenehanesi

Cerrahpaşa Mahallesi Koca Mustafapaşa Caddesi No:34/E, Fatih Harita