Dyt. Oğuzcan Nazlım

Diyetisyen · Daha fazla

2023 yılında Gülhane Sağlık Bilimleri Üniversitesi’nden Yüksek Onur Öğrencisi olarak mezun oldum. 2,5 yıldır aktif olarak yüz yüze ve online beslenme danışmanlığı hizmeti vermekteyim.

Diyetisyenler ve diyetisyen adayları için kurduğum Diyetisyen Adayları Platformu (DAP) ile 5 yıldır yönetim kurulu başkanı olarak meslektaşlarımın akademik ve mesleki gelişimine katkı sağlıyorum.

Mesleki deneyimim kapsamında bariatrik cerrahi sonrası beslenme, obezite tedavisi, bağırsak hastalıkları ve sporcu beslenmesi alanlarında çalıştım. Şu anda danışanlarıma Ankara Tepe Prime ve Akkent 6 ofislerimizde bireysel beslenme danışmanlığı vermeye devam ediyorum.

Aynı zamanda sporcu sağlığı ve beslenmesi üzerine Gülhane Sağlık Bilimleri Üniversitesi’nde yüksek lisans yaparak uzmanlık alanımı derinleştiriyorum.

Bilimsel ve güncel yaklaşımlarla, bireye özel beslenme planları oluşturarak danışanlarımın sağlık hedeflerine ulaşmalarına yardımcı oluyorum.

Yetişkin
Çocuk

Görüşler yakında geliyor

İlk görüşü yazın

Dyt. Oğuzcan Nazlım adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.

Görüş ekle