Psk. Öncü Süeda Emniyet

Psikoloji · Daha fazla

İstanbul 1 adres

Etiler Mah, İstanbul 34074

Görüşmemizde Öncü Hanımın iletişimi,güler yüzü,enerjisi ilk olarak iyi hissettiren durumlardan biriydi.Problemlerime yaklaşımı son derece empatikti aşamadığım düşüncelerim ve duygularımın önüne geçebilmemde büyük katkısı oldu rahat hissettirmesi beni mutlu etti kendisine teşekkür ediyorum

• Psikolog Öncü Süeda Emniyet Psikoloji Randevusu  •

• Ş

Geçmişte yaşadığım ve aşamadığım bazı olaylarda kendimi suçlayıcı ve sürekli sorgulayıcı bir döngü içerisindeydim bu hassas dönemde doğru bir psikologla ilerlemek benim için çok önemliydi öncü hanımın yaptığı durum değerlendirmeleri ve gözden kaçırdığım noktaları bana farkettirmesi sayesinde çok güzel farkındalıklar edindim neyi neden niçin yaptığımı anlamama ve boşlukları doldurmama dolayısıyla içinde bulunduğum sağlıksız döngüyü mantıklı bir şekilde çözümleyip ilerleyebilmemi sağladı bu konuda tökezleyen birçok insan olabiliyor canı gönülden tavsiyemdir asla pişman olmazsınız

• Psikolog Öncü Süeda Emniyet Online Terapi  •

Öncü Hanımdan kaygılarım olması ve günlük yaşantımı etkilemesi sebebiyle randevu aldım. Kendisi ile görüşmemiz çok olumlu geçti, beni sabırla dinledi. Kendisinden danışmanlık almaya devam edeceğim.

• Psikolog Öncü Süeda Emniyet Psikoterapi  •

• I

Geçtiğimiz sene yksye çalışan bir lise öğrencisiyim. Şu anda tıp okuyan bir üniversite öğrencisiyim. Bunda en çok emeği geçen insanlardan birisi de Öncü hanımdır. O stresimi yönetmeyi üstümdeki sınav kaygısını atmama inanılmaz yardımcı oldu. Bunun icin ona ne kadar teşekkür etsem azdır.

• Psikolog Öncü Süeda Emniyet  •

• Psikolojik açıdan evliliğe hazır olma amacıyla görüştük.Hayatimdaki bu büyük değişiklik için destek aldım.Cok memnun kaldım.

• Psikolog Öncü Süeda Emniyet Evlilik Terapisi  •

• N

Kızımın dikkat eksikliği olduğunu düşündü ve moxo dikkat eksikliği testini uyguladı bu sayede kızımın dikkat eksikliğini erken farkettik .minnet borçluyuz psikolog hanımın dikkatine ve özverisine.Surekli danisacagiz.

• Psikolog Öncü Süeda Emniyet Randevu  •