Dyt. Öykü Nart

Diyetisyen · Daha fazla

Üsküdar 1 adres

İstanbul Medipol Üniversitesi, Beslenme ve Diyetetik Bölümünden 2021 yılında onur derecesi ile mezun oldum. Lisans tezimi "Akdeniz Diyetinin Vücut Ağırlığı ve Kompozisyonu Üzerine Etkisi" üzerine yaptım. Mezun olduktan sonra kurum diyetisyenliği ve özel hastanelerde çalışma deneyimim oldu. 2024-2025 yılında Üsküdar Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik Anabilim Dalında Lisansüstü eğitimine başladım. Üsküdar Üniversitesi'nin II. Beslenme ve Diyetetikte Güncel Yaklaşımlar- 'Kansere Bütüncül Yaklaşımda Beslenmenin Gücü'  konulu kongrede "Aralıklı Açlığın Kanser Tedavisindeki Rolü" adlı bildiri sunumu gerçekleştirdim. Fonksiyonel Tıp Diyetisyenliği Eğitimi, Longevity Diyetisyenliği, Nütrigenetik gibi eğitimler almış bulunmaktayım. Başlıca çalışma alanlarım Hatalıklarda Tıbbi Beslenme Tedavisi, Obezite- Vücut Ağırlığı Yönetimi, Diyabet ve Beslenme Tedavisi, Metabolik ve Bariatrik Cerrahide Diyet, Klinik Beslenme. Türkiye Diyetisyenler Derneği (TDD) ve Akademik Diyetisyenler Derneği  üyesiyim. 2024 yılından itibaren Başkent Üniversitesi İstanbul Hastanesi, Beslenme ve Diyetetik Polikliniğinde hizmet vermekteyim.

-Bütüncül ve Fonksiyonel Beslenme Uzmanlığı Eğitimi Fonksiyonel Tıp Diyetisyeni, 2025

-Longevity Diyetisyenliği Acıbadem Üniversitesi Sürekli Eğitim ve Gelișim Merkezi, 2024

-Nutrition, Heart Disease and Diabetes Wageningen University, 2022 ----Stanford Introduction to Food and Health, Stanford University, 2022 Stanford University,

-Sporcularda ve Egzersiz Yapanlarda Beslenme Kursu Ankara Medipol Üniversitesi,2022

-Doğuștan Metabolizma ve Emilim Bozukluğu Hastalıklarında Tıbbi Beslenme Tedavisi Eğitimi Ankara Medipol Üniversitesi, 2022

-Tufts Research and Data Symposium for Food and Nutrition Tufts University, 2022

-Beslenme Psikolojisi Sertifika Programı 2021

-360 Beslenme Akademisi Sertifika Programı Orzax & Acıbadem Üniversitesi, 2020

-ISO 9001:2015 Kalite Yönetim Sistemi

-Multidisipliner Yaklașımla Yeme Bilimi – Eatoloji Sempozyumu,2020

-9. Ulusal Sağlıklı Yașam Kongresi Acıbadem Üniversitesi, 2020

-Onkoloji Diyetisyenliği Kursu Acıbadem Üniversitesi,2020

-NUGEN, Nütrigenetik Sempozyumu- Besin Destekleri & Nütrigenetik Acıbadem Üniversitesi 03.2018 | İstanbul, Türkiye

Dyt. Öykü Nart

Başkent Üniversitesi İstanbul Hastanesi Beslenme ve Diyetetik Polikliniği Üsküdar/İstanbul, Üsküdar

Görüşler yakında geliyor

İlk görüşü yazın

Dyt. Öykü Nart adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.

Görüş ekle