Psikoloji lisans eğitimimi tamamladıktan sonra ergen ve yetişkinlerle çalışmaya başladım. Çocuklarla yalnızca resim analizi yapmaktayım. Seanslarımda danışanların kendilerini yargılanmadan ifade edebilecekleri güvenli ve kapsayıcı bir alan oluşturmayı önemsiyorum.
Çalışmalarımda ağırlıklı olarak Diyalektik Davranışçı Terapi (DBT) yaklaşımından yararlanıyor, bunun yanında sanat terapisinin yaratıcı tekniklerini sürece uygun şekilde kullanıyorum. Duygu düzenleme güçlükleri, kaygı, stres, öz değer, ilişkisel sorunlar ve yaşamın getirdiği zorluklarla baş etme konularında danışanlarıma destek oluyorum.
Her bireyin ihtiyaçlarının farklı olduğuna inanıyor, terapi sürecini kişiye özgü şekilde planlamaya özen gösteriyorum. Amacım, danışanlarımın kendilerini daha iyi tanımalarına, güçlü yönlerini keşfetmelerine ve yaşamlarında kalıcı değişimler oluşturabilmelerine eşlik etmektir.
Online danışmanlık hizmetinin yanı sıra İstanbul'da Şişli/Fulya, Nişantaşı, Bakırköy ve Tekirdağ/Çerkezköy'de yüz yüze seans imkânı sunuyorum.
- Stres
Bireysel Danışmanlık
Dans ve Hareket Terapisi
Dikkat Eksikliği ve Hiperaktivite
Psk. Öykü Ökçün
Diyalektik Davranış Terapisi (DBT)
Süpervizyon
Duygu Odaklı Terapi (EFT)
Duygu Tanıma Testi
Mindfulness (Bilinçli Farkındalık) Eğitimi
Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri
Nefes Terapisi
Online Hizmet
Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi)
Psikoloji Temelli Yoga
Stroop Test
Vajinismus Tedavisi
Ödeme yöntemleri
- Nakit
Sağlık sigortası anlaşma bilgisi bulunmamaktadır.
Görüşler yakında geliyor
İlk görüşü yazın
Psk. Öykü Ökçün adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.
Görüş ekleSıkça Sorulan Sorular
Öykü Ökçün isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Öykü Ökçün, Psikoloji. Size Öykü Ökçün tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Bender Gestalt Motor Algı Testi, Mmpi- Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri, Peabody Resim (Kelime Eşleştirme Testi), Bilişsel Davranışçı Terapi, Bireysel Terapi, Yetişkin Terapisi, Sanat Terapisi, Grup Terapisi, Duygu Odaklı Terapi (EFT), Vajinismus Tedavisi.
Öykü Ökçün adresi nerede?Öykü Ökçün şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Bakırköy İstanbul
- Fulya Bayırı Sokak İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Öykü Ökçün isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Evet, Öykü Ökçün uzaktan danışmanlık sunuyor. Takvimden randevunuzu alırken "online danışmanlık" seçeneğini seçmeniz yeterli, uygun tarih ve saatleri görebileceksiniz.
Randevunun sonunda Öykü Ökçün isimli uzmana ödeme nasıl yapılır?Öykü Ökçün, şu ödeme yöntemlerini kabul eder: Nakit.
Öykü Ökçün hangi dilleri konuşuyor?Öykü Ökçün ile İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Öykü Ökçün isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Öykü Ökçün tarafından DoktorTakvimi'ne eklenen saatler gerçek zamanlı olarak güncellenir, bu nedenle tek yapmanız gereken mevcut olanlardan size en uygun gün ve saati seçmektir. Randevu almak için ek ücret ödemezsiniz ve ayrıca randevudan önce bir hatırlatma alırsınız.