- Diş Gıcırdatma
- Diş Çapraşıklığı
Bahçeşehir 1. Kısım Mahallesi Dalgıçkuşu Caddesi 433D-434D/15A-17A, Başakşehir
Ataköy 9. Kısım A3 B daire 85, Bakırköy, İstanbul
Tüm görüşleriniz değerli.
Moderasyon sürecimiz hakkında daha fazlasını öğrenin.
Görüşler hakkında daha fazla bilgi edinin
ce....
İki çocuğumda Pervin hanımda ortodonti tedavisi gördü
Yaptığım araştırmalar sonucunda doğru doktor olduğunu düşünüyordum tedavilerimiz sonundaki memnuniyetimizle herkese tavsiye ederim
Pervin hanım ortodonti tedavisinde doğru kişi• Pervin Bilginer Muayenehanesi • Ortodontik Tedavi •
Pervin Bilginer isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Pervin Bilginer, Diş Hekimi, Ortodonti.
Pervin Bilginer adresi nerede?Pervin Bilginer şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Bahçeşehir 1. Kısım Mahallesi Dalgıçkuşu Caddesi 433D-434D/15A-17A Başakşehir
- Ataköy 9. Kısım A3 B daire 85 İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Pervin Bilginer isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Pervin Bilginer online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Pervin Bilginer hangi dilleri konuşuyor?Pervin Bilginer ile Almanca, Fransızca, İngilizce dilinde konuşabilirsiniz.
Pervin Bilginer isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Pervin Bilginer bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Pervin Bilginer ile iletişime geçmenizi öneririz.
Hastalar / danışanlar Pervin Bilginer hakkında ne düşünüyor?Şimdilik 1 hasta, Pervin Bilginer hakkında dürüst ve gerçek bir görüş bırakmak istedi ve ona ortalama 5 yıldız verdi (maksimum 5 üzerinden). Bize deneyiminizden bahsetmek ister misiniz? Fikrinizi bırakmak için Buraya tıklayın, yüzlerce hasta size teşekkür edecek.
Başakşehir civarındaki ilçelerden bazıları
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar