Kadıköy, Psikiyatri
Bağdat Cad.Bahçevangil Apt. No:76/7 Kızıltoprak, İstanbul • Harita
Mecit Çalışkan Muayenehanesi
Bağdat Cad.Küçükağa Sok.Ş.Bakkal Ağa Apt. No-4 D-9, İstanbul • Harita
İkarus Tıp Merkezi
Suadiye Mahallesi, Müzeyyen Sokak No:1-1 Büyükhanlı Konutları B2 Blok D:10 - Suadiye/Kadıköy - İstanbul, İstanbul • Harita
Terapi İstanbul Psikiyatri Merkezi
İstanbul Zeynep Kamil Kadın Ve Çocuk Hastalıkları Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
Psikiyatri, İç hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları
, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk endokrinolojisi, Çocuk nefrolojisi, Çocuk nörolojisi, Çocuk alerjisi, Neonatoloji, Dermatoloji, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Üreme endokrinolojisi ve i̇nfertilite, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi patoloji, Tıbbi genetik, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Aile hekimliği, Embriyoloji ve histoloji, Diş hekimi · Daha fazlaOpr. Dr. Burhanettin Üstünel Caddesi No:10, Üsküdar • Harita
İstanbul Zeynep Kamil Kadın Ve Çocuk Hastalıkları Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
Acıbadem Dr. Şinasi Can (Kadıköy) Hastanesi
Psikiyatri, İç hastalıkları, Gastroenteroloji
, Romatoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk endokrinolojisi, Çocuk nefrolojisi, Çocuk nörolojisi, Çocuk enfeksiyon hastalıkları, Çocuk i̇mmünolojisi, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, El cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Perinatoloji, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Algoloji, Radyoloji, Tıbbi patoloji, Tıbbi mikrobiyoloji, Spor hekimliği, Acil tıp, Aile hekimliği, Diyetisyen, Diş hekimi, Ortodonti, Psikoloji, Jinekolojik onkoloji cerrahisi · Daha fazlaAcıbadem Cad.Tekin Sok.No:8, Kadıköy • Harita
Acıbadem Dr. Şinasi Can (Kadıköy) Hastanesi
Psikiyatri, İç hastalıkları, Nöroloji
, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Tıbbi mikrobiyoloji, Psikoloji · Daha fazlaSinan Ercan Cad.No:29 Kazasker, İstanbul • Harita
Acıbadem Bağdat Caddesi Tıp Merkezi
Psikiyatri, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Göğüs hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Kalp ve damar cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Perinatoloji, Radyoloji, Diyetisyen, Diş hekimi, Psikoloji, Fizyoterapi ve rehabilitasyon · Daha fazlaCaddebostan, Bağdat Caddesi No:314 D:2, Kadıköy/İstanbul, İstanbul • Harita
Acıbadem Bağdat Caddesi Tıp Merkezi
Med Amerikan Tıp Merkezi
Psikiyatri, İç hastalıkları, Gastroenteroloji
, Geriatri, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk gastroenteroloji hepatoloji ve beslenme, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Radyoloji, Aile hekimliği, Diyetisyen · Daha fazlaFeneryolu Mahallesi Bağdat Caddesi No:130, Kadıköy • Harita
Med Amerikan Tıp Merkezi
Erenköy Mah. Fahrettin Kerim Gökay Cad. No:272 Mormin Apt. Kat:1 D:7 Kadıköy, İstanbul • Harita
Terap-İst İstanbul Terapı ve Eğitim Merkezi
Caddebostan Mahallesi Beyaz Akasya Sokak No:2/8 Desen Apartmanı, İstanbul • Harita
Ayşe Devrim Başterzi Muayenehanesi
İstanbul Belediyesi Sağlık A.Ş. Kayışdağı Polikliniği
Psikiyatri, İç hastalıkları, Nöroloji
, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Üroloji, Kadın hastalıkları ve doğum · Daha fazlaCaferağa Mahallesi Kayışdağı Cad. No:65 K. Bakkalköy, İstanbul • Harita
İstanbul Belediyesi Sağlık A.Ş. Kayışdağı Polikliniği
İstanbul Göztepe Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Kadıköy Semt Polikliniği
Psikiyatri, İç hastalıkları, Göğüs hastalıkları
, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Genel cerrahi, Kulak burun boğaz, Aile hekimliği · Daha fazlaKuşdili Cad.No:41, Kadıköy • Harita
İstanbul Göztepe Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Kadıköy Semt Polikliniği
Şemsettin Günaltay Cad. Çamlı Apt. No:101 K:1 D:3 Suadiye, Kadıköy • Harita
Mental Psikiyatri
Bağdat Caddesi No:474 Bostancı, Kadıköy • Harita
Bilgelik Enstitüsü
Caddebostan Mahallesi Bağdat Caddesi No:226/7 Çiftehavuzlar Birgen İş Merkezi, Kadıköy • Harita
Mesut Çetin Muayenehanesi
- Kadıköy bölgesinde Allianz Sigorta kabul eden Psikiyatristler