Radyoloji
Güzeller Mah. Bağdat Cad.No:187/2, Kocaeli • Harita
Sentez Tanı Merkezi
Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Yenimahalle Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
Radyoloji, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları
, Romatoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk nörolojisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Tıbbi mikrobiyoloji, Spor hekimliği, Psikiyatri, Ağız yüz ve çene cerrahisi · Daha fazlaYeni Batı Mah. 2026. Cad. Batıkent, Yenimahalle • Harita
Yıldırım Beyazıt Üniversitesi Yenimahalle Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi
Radyoloji, İç hastalıkları, Alerji hastalıkları
, Gastroenteroloji, Romatoloji, İmmünoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Çocuk metabolizma hastalıkları, Çocuk nefrolojisi, Çocuk gastroenterolojisi, Neonatoloji, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Halk sağlığı, Fizyoloji, Pratisyen, Psikiyatri · Daha fazlaAnkara Yolu 7. Km., Yahşihan • Harita
Kırıkkale Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi
• Harita
Doktor muayehanesi
Kaptan Paşa, Kaptan Paşa Mah. Piyale Paşa Bulv, Okmeydanı Cd. No: 4, 34384 Şişli/İstanbul, Şişli • Harita
Memorial Şişli Hastanesi
Sanayi Mahallesi Atatürk Bulvarı No:78, Kocasinan • Harita