Radyoloji, Kumlu, Hatay
Güneykent Mahallesi 216. Caddesi No:74/1, Şahinbey • Harita
Özel Defa Life Hospital
Barbaros Mahallesi Ortabahar Sokak No:28, Ataşehir • Harita
Özel Anadolu Sağlık Ataşehir Tıp Merkezi
Gazipaşa Mahallesi Atatürk Alanı No:23/7 Halis Çebi İş Merkezi, Trabzon • Harita
Alimdar Şimşek Muayenehanesi
Ankara Bilkent Şehir Hastanesi
İstanbul • Harita
Özel Medica Tıp Merkezi
Radyoloji, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Göğüs hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk göğüs hastalıkları, Genel cerrahi, Üroloji, Kulak burun boğaz · Daha fazlaHüsrev Gerede Cad.No:75 Teşvikiye, İstanbul • Harita
Özel Medica Tıp Merkezi
Eski İstanbul Yolu Umuttepe, İzmit • Harita
Kocaeli Üniversitesi Araştırma Ve Uygulama Hastanesi
Özel Bal-Fizik Tedavi Merkezi
Radyoloji, İç hastalıkları, Nöroloji
, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Fizyoterapi ve rehabilitasyon · Daha fazlaPaşaalanı Mah. Sabri Uğur Cad. No: 14 Karesi / Balıkesir, Balıkesir • Harita
Özel Bal-Fizik Tedavi Merkezi
Osmangazi Beşyol Tıp Merkezi
Radyoloji, İç hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları
, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum · Daha fazlaEtibank Caddesi No:160, Bursa • Harita
Osmangazi Beşyol Tıp Merkezi
İstanbul Fatih Sultan Mehmet Eğitim Araştırma Hastanesi
Radyoloji, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları
, Nefroloji, Romatoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Tıbbi patoloji, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Aile hekimliği, Pratisyen, Psikiyatri · Daha fazlaE5 Karayolu Üzeri İçerenköy, Ataşehir • Harita
İstanbul Fatih Sultan Mehmet Eğitim Araştırma Hastanesi
Memorial Kayseri Hastanesi
Radyoloji, İç hastalıkları, Gastroenteroloji
, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk endokrinolojisi, Neonatoloji, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Diyetisyen, Psikiyatri, Psikoloji, Akupunktur · Daha fazlaÖrnekevler Mah. Salih Avgun Paşa Cad. Temizel Sok. No: 13 38010, Kocasinan • Harita
Memorial Kayseri Hastanesi
Büyükdere Caddesi No:15 Hür Han, Şişli • Harita