Merhaba, ben Klinik Psikolog Selen Solu. Lisans eğitimimi Kadir Has Üniversitesi Psikoloji bölümünde tamamladıktan sonra yüksek lisans eğitimimi Işık Üniversitesi Klinik Psikoloji Yetişkin alt dalında tamamladım. Daha sonra Hakan Türkçapar'dan Bilişsel davranışçı terapi eğitimi aldım. Şu anda yetişkinlere online psikoterapi vermekteyim. Bilişsel davranışçı terapinin yanı sıra varoluşsal terapinin bakış açısıyla seanslarımı sürdürüyorum.
Hakkımda
Beşiktaş, İstanbul
Uzm. Kl. Psk. Selen Solu
Görüşler yakında geliyor
İlk görüşü yazın
Uzm. Kl. Psk. Selen Solu adlı sağlık profesyonelini ziyaret ettiniz mi? Ne düşündüğünüzü paylaşarak, diğer insanlara yardımcı olabilirsiniz.
Görüş ekleSıkça Sorulan Sorular
Selen Solu isimli uzmanın ana uzmanlık alanları nelerdir?Selen Solu, Psikoloji. Size Selen Solu tarafından sunulan hizmetlerden bazılarını gösteriyoruz: Online Terapi, Psikoloji Randevusu.
Selen Solu adresi nerede?Selen Solu şuradaki hasta / danışanları görüyor: -
- Beşiktaş İstanbul
Adresine gitmek zorunda kalmadan Selen Solu isimli uzmanla online görüşebilir miyim?Hayır, şu anda Selen Solu online danışmanlık hizmeti sunmuyor.
Selen Solu isimli uzmandan nasıl randevu alabilirim?Selen Solu bu adreste hangi saatlerin uygun olduğunu henüz belirtmedi. Takvimde hangi saatlerin müsait olduğunu öğrenmek için doğrudan Selen Solu ile iletişime geçmenizi öneririz.
Yakınlardaki Psikologlar
Yakın zamanda aranan bazı hastalıklar
Sık kullanılan sigortalar