Diyetisyen Selin Sat 2018 yılında İstanbul Medipol Üniversitesi Beslenme ve Diyetetik bölümünden başarıyla mezun olmuştur. Bağcılar Eğitim Araştırma Hastanesi ve Lütfi Kırdar Eğitim Araştırma Hastanelerinin poliklinik hizmetlerini stajyer olarak tamamlamıştır. Diyabet Merkezinde yapılan staj ile birlikte daha çok kronik hastalıkların beslenme tedavisi ve alternatif gıda takviyeleri üzerine yoğunlaşmıştır.
Mezuniyet sonrası sporcu beslenmesi, bariatrik cerrahide beslenme, toplu beslenme sistemleri, kadın hastalıklarında beslenme gibi farklı sektörlerde diyetisyen olarak çalışmıştır. 1 Ekim 2021 tarihinde Selin SAT Beslenme ve Diyet Danışmanlık merkezini kurmuştur.

Dyt. Selin Sat Beslenme ve Diyet Danışmanlığı

Alsancak Mahallesi, Kıbrıs Şehitleri Caddesi, Aksoy Plaza No:152/218 Kat:2, Konak, İzmir

• Sigortası olan hastalar

Diyetisyen Randevusu

Online Diyet

Alsancak Mahallesi, Kıbrıs Şehitleri Caddesi, Aksoy Plaza No:152/218 Kat:2, İzmir

• N

Selin Hanima kilo fazlasi sebebiyle basvurdum. Surecimi 12 kilo vererek tamamladim. Her seyi detayli anlatmasiyla ayrica bilgilendim. Tavsiye ederim gonul rahatligiyla.

• H

Bu süreçte en büyük şansım harika bir diyetisyenle karşılaşmak oldu. Kibar, anlayışlı ve tamamen damak zevkime göre programlar hazırlayan biriyle çalışmak gerçekten çok rahatlattı beni. Ne aç kaldım ne de zorlandım. Kendimi yormadan, bunalmadan, keyifle 10 kilo verdim. Her soruma sabırla cevap veren, beni motive eden ve süreci kolaylaştıran diyetisyenim İyi ki varsınız

• Konum: Dyt. Selin Sat Beslenme ve Diyet Danışmanlığı Kilo Verme Diyetleri

Kilolarımdan kalıcı bir şekilde kurtulmak istediğim bir dönemde tanıştım Selin hanımla. İyi ki de tanışmışım. Sağlıklı en önemlisi yiyeceklerden korkmadan kilo vermemi sağladı sağlıyor.
    Selim hanım listelerimi tamamen hayatıma uygun hazırlıyor. Bu da diyet yapmamı kolaylaştırıyor. Sporu harekete etmeyi hayatıma sokmamı sağladı.
    Güler yüzlü pozitiftir sorduğunuz sorulara elinden geldiğince çabuk döner yapıcıdır. Yönlendirmeleri analizleri ile alanında yetkin başarılı bir diyetisyendir.
    Kalıcı olarak kilo vermek isteyenlere gönülden tavsiyemdir.

• K

1.5 yıl önce bana da şeker hastalığı teşhisi konuldu. 400 ve hatta 500 şekerler ile normal hayatıma devam ediyordum. Önce 1 tane tablet ilaç, sonrasında 2 tablet ilaç, sonrasında 3 tablet ilaç derken bunlara ilave açlık insülin iğnesi ve 3 öğün tokluk insülin iğnesine başladım. Önce 5 sonra 10 sonra 15 ünite derken 35 ünitelere kadar çıkmama rağmen şekerimi ancak 250'lere düşürebildim. Her gün 3 tablet, 1 kez açlık (35 ünite) 3 kez tokluk (35'er ünite) kullanıyordum ancak ne kendimi iyi hissediyordum ne de sonuçlar iyiydi.

3 aylık ve açlık şeker ortalamam hep 200 ün üzerinde, Trigliserit 550'lerde bunlara bağlı kolestrol değerim de yukarılardaydı. Artık bir gün tartıda da 99'u görünce her şeyi bir kenara bırakıp araştırmaya girdim ves elin hanımı buldum. İlk görüşme ile birlikte ne derse yaptım ve şuan tam 60. gün. Öncelikle tek tablet ilaca düştüğümü söylemek isterim. Gün içinde 2-3 kez rutin olarak şekerimi ölçüyorum ve 150'yi bile görmüyorum. Devamı : Google yorumlarda :)

• Konum: Dyt. Selin Sat Beslenme ve Diyet Danışmanlığı Diyabet Diyeti

Selin Hanım şahane bir takım kaptanı .10 yaşında oğlumun beslenme ve kilo verme sürecini çok güzel yönlendiriyor ve yönetiyor .Ben de Selin Hanım ile anne olarak yeniden öğreniyorum..Oğlumdan 1,5 ayda giden -7 kg yağ.Daha ne olsun .:)

• Ü

2025 senesi benim senem olacak dediğimde kendimi yanında bulduğum ilk kişiydi üç aylık bir serüvene girdim kendisiyle tam 10 kilo vererek serüveni tamamladım bu süreçte hiçbir şekilde aç gezmedim. Ben ne seviyorsam listelerimi hep onlara yönelik hazırladı beni spora teşvik etti hayatımda ilk defa sporu onun sayesinde yaptım iyikilerimden birisidir kendisi. Ara ara kaçamaklarım oldu tabiki de ama hep çok güzel dengeledi listemi keşke zayıflama sürecim bitmeseydi her hafta hevesle gelmek çok eğlenceli Güler yüzlü enerjik ve pozitif bir diyetisyen hanımsınız

• Konum: Dyt. Selin Sat Beslenme ve Diyet Danışmanlığı Diyetisyen Randevusu

Hayatımda gördüğüm en yüksek kiloya ulaştığımı fark ettiğim dönem Selin Hanım'a buradaki önerilere güvenerek ulaşmıştım ve iyi ki de ulaşmışım. Enerjisi çok yüksek ve moralimi/motivasyonumu sürdürebilmem konusunda sürekli yardımcı oldu kendisi. 7-8 ayda 24 kilo verdim ve hiçbir zaman bu kadar kilo veremeyeceğimi düşünüyordum başlarken. Bu süreçte bana öğrettiği doğru beslenme şekli ve alışkanlıkları sayesinde de öğünlere olan bakış açım değişti, hatta yemek çok seçen biri olarak süreçte asla yiyeceğimi düşünmediğim yemekler/atıştırmalıklar yaptım ve çok sevdim. Sonuna dek Selin Hanım'ı herkese tavsiye ediyorum.

• Konum: Dyt. Selin Sat Beslenme ve Diyet Danışmanlığı Diyetisyen Randevusu

Merhaba, polikistik over sendromum ve tiroid hastalığım nedeniyle kilo verme konusunda desteğe ihtiyaç duydum. Fonksiyonel tıp diyetisyeni arayışındayken hakkında yazılan olumlu yorumlar sayesinde buldum Selin Hanımı. İyikide bulmuşum. Nasıl geçtiğini anlamadan 3 ayı tamamladım ve hiç zorluk yaşamadan 9 kilo yağdan gitti. Ayrıca yaşadığım mide problemlerim bitti. Şimdi sürdürülebilir sağlıklı beslenme alışkanlığını kazanmak için yola devam ediyoruz. Herkese tavsiye ederim…

• Konum: Dyt. Selin Sat Beslenme ve Diyet Danışmanlığı Diyetisyen Randevusu

Bu danışman tam bir çılgın... Kilo kaybı için başladığım 3 ay gibi kısa bi sürede 112,5 kg'dan 100 kg ye düştüm. Aç kalacağım endişesiyle korka korka başladığım diyette hiç ama hiç açlık çekmeden, üstüne üstlük her hafta bir kaç kezde kaçamağa rağmen (tatlı, alkol vs.) müthiş kilo kaybı oldu. Birbirinden nefis farklı diyet menülerinizle doğru beslenmeyi de öğrenerek sayenizde inmek istediğim kiloya doğru gidiyorum. Bu yoldaki işbirliğiniz, desteğiniz, verdiğiniz güven, güleryüzünüz, samimiyetiniz tartışılmaz hocam, iyiki sizi tanımışım.

• Konum: Dyt. Selin Sat Beslenme ve Diyet Danışmanlığı Diyetisyen Randevusu

Kendi kendime ben aslında prensesmişim dememi sağlayan canım uzmanım Selin Hanımcım
    Anne olduktan sonra tarifsiz kronik ağrılarımın ciddi bir hastalık olmasından endişelenirken, İBS teşhisi sonrası henüz ilk 4 seans itibarıyla semptomlarımın azaldığı ve akabininde ilaç kullanımını bıraktığım sağlıklı beslenme yolculuğumun başındayım. Ağrısız yaşantımla birlikte kilo kaybı da hediyesi oldu.
    the mezun olmak üzere seanslarımız hala devam ederken, tüm emeklerine güleryüzüne samimiyetine sağlık başarılarının devamını diliyorum.
    Sevgi ve Saygılarımla;

• Konum: Dyt. Selin Sat Beslenme ve Diyet Danışmanlığı İrritabl Bağırsak Sendromu (İBS) Diyeti