0850… Ücret öğren

Psikoloji lisans eğitimimi 2023 yılında tamamladım. Aynı yıl İstanbul Aydın Üniversitesi Klinik Psikoloji (Tezli) yüksek lisans programına kabul edildim ve mezun oldum. Lisans eğitimim sırasında 2,5 yıl boyunca çocuk ve ergen psikiyatristi kliniğinde aktif olarak staj yaptım. Yüksek lisans sürecimde, danışmanım Doç. Dr. Haydeh Faraji rehberliğinde yetişkin danışanlarla çalışma fırsatı buldum.

Mesleki gelişimime katkı sağlamak amacıyla Prof. Dr. Ebru Şalcıoğlu’dan temel ve ileri düzey bilişsel ve davranışçı terapi eğitimleri aldım. Çocuk ve ergen alanında kendimi geliştirmek için Prof. Dr. Vahdet Görmez’den çocuk ve ergenlere yönelik bilişsel ve davranışçı terapi eğitimi, Doç. Dr. Alev Girli’den zihin kuramı ve sosyal becerilerin değerlendirilmesi eğitimi, ayrıca Dr. Nilüfer Devecigil ve Prof. Dr. Byron Norton’dan deneyimsel oyun terapisi eğitimlerinin birinci ve ikinci düzeylerini tamamladım. Halen deneyimsel oyun terapisi alanında haftalık süpervizyon almaya devam ediyorum.

Uyguladığım testler arasında WISC-4 (zeka testi), Moxo (dikkat, zamanlama, dürtüsellik ve hiperaktivite değerlendirmesi), Denver 2 (gelişimsel tarama testi) ve AGTE (Ankara Gelişim Envanteri) bulunmaktadır. Şu anda Uzm. Dr. Sümeyra Güngören muayenehanesinde çocuk ve ergenlerle aktif olarak çalışmaktayım.

Alınan Eğitimler:

• Prof. Dr. Ebru Şalcıoğlu - Bilişsel ve Davranışçı Terapilerin Klinik Uygulamaları (Temel ve İleri Düzey)

• Prof. Dr. Ebru Şalcıoğlu - Kompulsif Biriktirme Bozukluğunda Bilişsel Davranışçı Terapi Uygulamaları

• Prof. Dr. Ebru Şalcıoğlu - Alkol ve Madde Kullanımı Sorunlarında Bilişsel Davranışçı Terapi Uygulamaları

• Prof. Dr. Vahdet Görmez - Çocuk ve Ergenlerde Bilişsel Davranışçı Terapi Eğitimi

• Doç. Dr. Alev Girli - Zihin Kuramı ve Sosyal Beceriler Uygulayıcı Eğitimi

• Prof. Dr. Byron Norton ve Dr. Nilüfer Devecigil - Deneyimsel Oyun Terapisi 1. ve 2. Düzey Eğitimleri (APT Onaylı Sertifika)

• Uygulayıcı Düzey Deneyimsel Oyun Terapisti (APT Onaylı Sertifika)

• Byron Norton tarafından verilen süpervizyon süreci tamamlanmıştır.

• EMDR 1. Düzey Eğitimi - Davranış Bilimleri Enstitüsü

Alınan Test Eğitimleri:

• WISC-4 Zeka Testi (6-16 yaş arası çocuklar için)

• Moxo Testi (Dikkat, zamanlama, dürtüsellik ve hiperaktivite değerlendirmesi)

• AGTE (Ankara Gelişim Envanteri)

• Denver 2 Gelişimsel Tarama Testi

• MMPI (Minnesota Çok Yönlü Kişilik Envanteri)

Danışanlarıma destek olurken onların ihtiyaçlarını anlamaya ve güvenli bir ortam sağlamaya özen gösteriyorum. Amacım, her bireyin potansiyelini en iyi şekilde ortaya çıkarabilmesi için birlikte çalışmaktır.

Çocuk

Online danışmanlık

Ataköy 7-8-9-10. Mahallesi, Çobançeşme E-5, Yan Yol Ataköy Tower No:20/2 A Blok 2. Kat Daire: 57, 34212 Bakırköy/İstanbul, İstanbul

Uzm. Dr. Sümeyra Güngören Muayenehanesi

Ataköy 7-8-9-10. Mahallesi, Çobançeşme E-5, Yan Yol Ataköy Tower No:20/2 A Blok 2. Kat Daire: 57, 34212 Bakırköy/İstanbul, Bakırköy, İstanbul 34010

• Sigortasız hastalar/danışanlar
  • Sigortası olan hastalar

• Sigortasız hastalar/danışanlar
  • Sigortası olan hastalar

• H

Çocuğum için danışmanlık aldık ve Sevgi hocamız bu konuda bize çok yardımcı oldu, neler yapmamız gerektiğini detaylıca anlattı ve kendisine seans dışında da soru sorduğumuzda yaptığı geri dönüşler den de çok fayda gördük.

• Online Danışmanlık Randevu  •

• O

Çocuğumda kekemelik ve içe kapaniklik vardı dil terapistimizin tavsiyesi üzerine sevgi hanima da gittik yaklaşık 1 senedir gidiyoruz çok memnun kaldık çocuğumuz artik daha sosyal okuldan da iyi geri dönüşler aldık kendisi işinde oldukça başarılı birisi

• Uzm. Dr. Sümeyra Güngören Muayenehanesi Deneyimsel Oyun Terapisi  •

• G

Dkt önerisi sayesinde Sevgi hanımla tanışma fırsatımız oldu. Çocuğum 5 yaşında ve bir yıldan beri bir anda başlayan kekemeliği oldu. Sevgi hanımla oyun terapisine başladıktan sonra gözle görülür şekilde okuldaki öğretmeninden etraftan da aldığımız geri dönüşlerle kekemeliği inanılmaz derece azaldı, ve ailecek bizde bu durumu fark ettik, çocuğumun konuşması çok düzeldi ve bir anne olarak çok mutluyum, önerdiği her şey yaptık ve önerdiği şeyler bize çok iyi geldi, kendisini iyi ki tanımışız.

• R

çocuk psikiyatristi yönlendirmesiyle sevgi hanıma oyun terapisi için başvurduk. Açıklamaları tavrrı çocuğuma olan yaklaşmı anne ve baba olarak bize çok iyi hissettirdi. kendisiyle epey uzun bir yol aldık. Çocuğumda çok yol kat etti. Çoğu sorunlarımızı aştık, hala terapiye devam ediyoruz

• Uzm. Dr. Sümeyra Güngören Muayenehanesi Oyun Terapisi  •

Sevgi hanımın yaptığı oyun terapileri sonrasında çocuğumun yaşadığı olan kaygı ve korkuları neredeyse bitti. Kendisi hem alanında çok yetkin hem de ortam gerçekten çok iyiydi. Her sorumuza cevap vermesi, dinlemesi, çocuğumla olan şefkati bize çok iyi geldi.

• C

Sevgi hanımla Online 14 yaşındaki çocuğum için görüşmelere devam ediyoruz. Kızımın ergenlik krizleri için Emdr terapisi desteği alıyoruz. Sinir krizleri öfkelenmeleri çok çok azaldı. Kızımla aile ilişkilerimiz daha iyi oldu. Ebeveyn olarak bizi desteklemesi dinlemesi bize çok iyi geldi. İyi ki yollarımız denk düşmüş.

• başka bir yer Diğer  •

Sevgi ablayla konuşma çok iyi geldi beni konuşarak çok rahatlattı ve kaygılarımı azalttı

• B

Çocuğumun çok yoğun takıntıları olduğu için başvurduk. Terapiye başladık. Daha sonra hocamız bize bazı görevler verdi. Çocuğumun takıntıları baya azaldı. İyi ki kensiyle yollarımız birleşti. Sürece devam ediyoruz.

• Ş

Çocuğumu getirdim Sevgi Hocadan terapi desteği almaya devam ediyoruz . Çocuğumun öfke problemi baya azaldı duygularını daha iyi yönetir hale geldi arkadaş ilişkileri düzeldi . Çok fayda gördük. Çocuğumda değişimler bizim terapiye olan inancımızda arttırdı çocuklarla iyi bağ kurabilen birisi .

• başka bir yer Diğer  •

Eğer oyun terapisi için bir uzman arıyorsanız eksinlikle Sevgii Hanımı öneririm. Bende kendisine tavsiye üserine başvurdum. Çocuğuma çok iyi geldi daha önce de oyun terapisi için farklı birisine gitmiştik ancak sevgi hanımın farkını gözle görülür şekilde gördük. Çocuğum 6 ayda çok hızlı gelişme gösterdi. Oyun terapisi alanında mükemmel bir terapisttir kesinlikle herkese tavsiye ederim.