Merhaba, ben Klinik Psikolog Simay Efe. İstanbul Kültür Üniversitesi Psikoloji lisans eğitimimin ardından İstanbul Rumeli Üniversitesi'nde klinik psikoloji alanında yüksek lisansımı tamamladım ve aktif olarak danışan görmekteyim.

Terapi sürecini, kişinin kendini daha yakından tanıdığı, içsel kaynaklarını fark ettiği ve zorlayıcı yaşam deneyimlerini anlamlandırdığı güvenli bir alan olarak görüyorum. Her bireyin hikâyesinin kendine özgü olduğuna inanıyor; bu nedenle terapiyi kişiye özel olarak yapılandırıyorum.

Seanslarımda ağırlıklı olarak EMDR (Göz Hareketleriyle Duyarsızlaştırma ve Yeniden İşleme) ve Şema terapi ekollerinden yararlanıyor, gerekli durumlarda farklı kuramsal yaklaşımları entegre ediyorum. Ergen ve yetişkinlerle; kaygı, travma, ilişki sorunları, depresyon, özsaygı problemleri ve davranışsal bağımlılıklar gibi alanlarda çalışıyorum.

Amacım, danışanlarımla birlikte yargısız, şefkatli ve güvenli bir terapötik ilişki kurarak değişim ve dönüşüm süreçlerine eşlik etmektir.

Yetişkin
Çocuk

Online danışmanlık

Necmettin Sadak Sokak, No 3/1, Bakırköy, İstanbul 34145

İkinci Çerçeve Psikoloji

Meşrutiyet Mahallesi Halaskargazi Caddesi No:102/2 Birlik Apartmanı, No :102 daire :5, Şişli, İstanbul 34360

• Sigortası olan hastalar

• M

Kaygı atakları yaşadığım bir dönemde Simay Hanım’la seanslara başladım. Kendisi beni yargılamadan dinleyen, duygularımı anlamama ve kaygıyla baş etmeyi öğrenmeme yardımcı olan çok güven veren bir terapist. Seanslarımızda hem kendimi daha iyi tanımayı hem de zorlandığım düşünce ve duygularla baş etmeyi öğrendim. Her seans sonrası kendimi biraz daha sakin ve güçlü hissediyorum.

• İkinci Çerçeve Psikoloji Psikoloji Randevusu  •

• I

Simay Hanım ile bir süredir yaşadığım travmalar üzerine çalışıyoruz. Bu süreçte kendisinin anlayışlı, sabırlı ve güven veren yaklaşımı benim için gerçekten çok kıymetli oldu. Seanslarda kendimi rahatça ifade edebildiğim, yargılanmadığımı hissettiğim bir alan oluşturuyor.

Travmalarla yüzleşmek ve onları anlamlandırmak kolay bir süreç değil; ancak Simay Hanım’ın desteği sayesinde bu süreci daha güvenli ve güçlü bir şekilde ilerletebildiğimi hissediyorum. Terapinin gerçekten iyileştirici bir gücü olduğunu bana her seansında hissettiren bir uzman.
    Bu yolda destek arayan herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.

Değerli yorumunuz için teşekkür ederim.

Simay hanım ile birlikte yaşadığım kaygı bozuklukları ile çalıştık. Anlattıkça hafifledim hafifledikçe anlattım. Zaman zaman duygularımı yaşamakta zorlandım kendisi yanımda olduğunu ve desteğiyle birlikte iyileşmeme yardımcı oldu. Umarım herkesin simay hanım ile yolları kesişir...

Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederim.

Simay Hanımla bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine görüşmeye başladım. Çok sıkıntılı bir süreçten geçerken bana çok yardımcı oldu. Kendisiyle olan sürecimiz sonrasında hem hayata karşı hem de terapiye karşı bakış açım değişti. Farkında olup yapamadığım şeylerle ilgili harekete geçmeye başladım. Kendisi hem profesyonel duruşu hem de mesleki yeterliliği ile sürecimin en iyi şekilde geçmesini sağladı.

• M

Simay Hanım ile yaklaşık 5 aydır özellikle gece gördüğüm kabuslar ve buna eşlik eden kaygı üzerine çalışıyoruz. Seanslarımız emdr ekolü doğrultusunda ilerliyor ve bu yöntemle geçmişte beni zorlayan anıların üzerimdeki etkisinin zamanla azaldığını gözlemliyorum.
    Sürecin en kıymetli tarafı kendimi gerçekten dinlenmiş ve anlaşılmış hissetmem oldu. Seanslarda yargılanmadığımı hissetmek, duygularımın küçümsenmemesi benim için çok değerliydi.

• Online Danışmanlık Diğer  •

• N

Simay hanim ile yaklasik 1 senedir calisiyoruz. Şema terapi ekolü ile yasadigim kaygi ataklarimi yenmeyi basardim .Kendisi cok samimi ve guvenilir birisi .

• İkinci Çerçeve Psikoloji Yetişkin Terapisi  •

Kl. Psk. Simay Efe

Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederim . Süreç boyunca gösterdiğiniz farkındalık ve çaba değişimin en önemli parçasıydı. Bu süreçte size eşlik edebilmek benim için çok kıymetli .

• D

Kişisel gelişim ve psikolojik destek ihtiyacından dolayı başvurdum. Simay Hanım çalışma disiplinine, bilgisine ve etik hassasiyetine güvendiğim bir uzmandır. Gönül rahatlığıyla öneririm.

•  •

• V

Simay Hanımla Ağustosta tanıştık, evlilik sürecinde yaşadığım uyum problemleri üzerine birçok seans aldım. Profesyonel yaklaşımıyla yaşadığım kaygıların çoğunun kontrolünün bende olduğunu ve değişimin benim isteğimle başalayacağına inandırdı. Şimdi attığım adımlarda daha emin bir birey haline geldim. Süreçten çok memnunum. Disiplinli çalışmasının yanında danışanına gösterdiği güler yüz bir çok problemimi kolayca açmama yardımcı oldu.

• Online Danışmanlık Diğer  •