0850… Ücret öğren

Merhaba, ben Aleyna Aktaş. Lisans eğitimimi İstinye Üniversitesi Psikoloji bölümünde yüksek akademik başarı göstererek Onur Derecesi ile tamamladım. Akademik altyapımı, alanın öncü isimlerinden aldığım kapsamlı uzmanlık eğitimleri ve saha deneyimimle birleştirerek danışanlarıma profesyonel destek sunuyorum.

Terapi sürecini, her bireyin benzersizliğine saygı duyan, etik değerlere bağlı ve çözüm odaklı bir yaklaşımla yürütüyorum. Hem çocuk hem de yetişkinlerle yaptığım çalışmalarda, bilimsel olarak desteklenen yöntemleri kullanarak kalıcı iyileşme ve farkındalık sağlamayı amaçlıyorum.

Uzmanlık Alanlarım ve Yaklaşımım

Çalışmalarımı temel olarak iki ana alanda sürdürüyorum:

• Yetişkin Terapisi (Bilişsel Davranışçı Terapi - BDT): Prof. Dr. Hakan Türkçapar’dan aldığım BDT eğitimi doğrultusunda; kaygı bozuklukları, depresyon, stres yönetimi ve takıntılar gibi konularda danışanlarımın düşünce ve davranış kalıplarını daha sağlıklı bir noktaya taşımalarına destek oluyorum.

• Çocuk Terapisi (Çocuk Merkezli Oyun Terapisi): Uzm. Psk. Mehmet Teber’den aldığım bu eğitimle, çocukların dünyasına onların dili olan oyun aracılığıyla giriyorum. Davranış problemleri, duygusal düzenleme ve gelişim süreçlerinde aile ve çocuk arasında güçlü bir bağ kurmayı hedefliyorum.

Neden Ben?

Yaklaşık 5 yıldır aktif olarak sürdürdüğüm klinik deneyimimde, yüzlerce farklı hikayeye eşlik etme fırsatı buldum. Danışanlarıma sunduğum en büyük değer, akademik disiplini samimi ve yargısız bir dinleme ortamıyla birleştirmektir.

Şu anda hem online hem de yüz yüze seanslarla, coğrafi sınırları aşarak değişim ve dönüşüm isteyen herkesin yanındayım.

Online danışmanlık

Bahçeşehir 1. Kısım Mah. Vali Recep Yazıcıoğlu Cad. Doğa Park Evleri A blok kat:4 Daire 12, İstanbul

Psikolog Aleyna Aktaş

• Sigortasız hastalar/danışanlar
EYC Psikoloji

Bahçeşehir 1. Kısım Mah. Vali Recep Yazıcıoğlu Cad. Doğa Park Evleri A blok kat:4 Daire 12, Başakşehir, İstanbul 34000

• Sigortasız hastalar/danışanlar
  • Sigortası olan hastalar

• Y

Daha ilk seanslarda gerçekten çok faydasını gördüm sürecin faydalı olacağına hiç şüphem yok

• Psikolog Aleyna Aktaş Online Hizmet  •

• T

Zor anlarda tarafsız bakış açısıyla yol gösteren en güzel destek oldu hayatımda.

• başka bir yer Diğer  •

• N

Eşimle boşanma sürecindeyken kızım için destek arayışımızda yollarımız kesişti ve Aleyna hocam bize ve kızımıza çok iyi geldi enerjisi ve güleryüzü ban bile iyi gelmişken yavruma nasıl iyi gelmesin gerçekten çok şanslıyız sürecimiz bitmek üzere sizi özleyeceğiz hocam

• N

Çocuğumun tırnak yeme alışkanlığı için Aleyna Hanım’a başvurduk ve gerçekten çok faydasını gördük. Süreç hem çok güzel ilerledi hem de çocuğum Aleyna ablasını çok sevdi. Biz çok memnun kaldık, gönül rahatlığıyla herkese tavsiye ederim.

• G

Öncelikle Aleyna Hanım'dan çok memnunuz. Oğlumun okulda bazen bazı kişilere karşı öfkelenme ve kurallara karşı gelme, reddetme durumu vardı, o yüzden başvurduk. Hem oğlumuza hem bizlere her sorduğumuz soru doğrultusunda desteğini hep gösterdi. Emeği ve mesleki birikimi çok değerli.

•  •

• N

4.5 yaş oğlum için basvurduk. Oglumdaki gelişmeleri gördüm içim çok rahat çok seviyoruz kendisini

• EYC Psikoloji Oyun Terapisi  •

Güler yüzlü, ilgili ve gerçekten dinleyen bir psikolog. Kendimi daha iyi anlamama çok yardımcı oldu, gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.

• EYC Psikoloji Psikoloji Randevusu  •

İletişimin gerçekten çok güçlüydü, kendimi rahatça ifade edebildim. Hoşgörün ve anlayışın sayesinde süreç benim için çok daha verimli geçti. Genel olarak çok memnun kaldım, gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.

• EYC Psikoloji Psikoloji Randevusu  •

• G

Çoğu insan gibi bende uzun zamandır terapi görmek istiyor fakat cesaret edemiyordum veya işten zaman bulamıyordum. Sonunda özgüvenimi topladım ve Aleyna Hanımla tanıştım bugün ilk seansımızı gerçekleştirdik. Çok çok memnun kaldım gerçekten buna ihtiyacım varmış. Kendisi şahsına münhasır huzur veren ses tonu ve karakteriyle beni dinleyen bir yapıdaydı tavsiye ederim.

• EYC Psikoloji Bireysel Terapi  •