Baş ve Boyun Cerrahisi, İstanbul
Hangi uzmanlığı aramıştınız?
Bahçeşehir 2. Kısım, 3, Avni Akyol Bulvarı, İstanbul • Harita
Özel Bahçeşehir Loca Tıp Merkezi
Ataköy 7-8-9-10. Kısım Mh, Çobançeşme E-5 Yan Yol Caddesi No:18/1 Kat:17 İç Kapı No:195-196 Selenium Retro, İstanbul • Harita
Dr. Ahmet Keleş Muayenehanesi
Şenlikköy, Vişneli Sk. No:1/1, 34153, İstanbul • Harita
Prof. Dr. Mesut Sabri TEZER Muaynehanesi
Medistate Kavacık Hastanesi
İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları, Gastroenteroloji
, Romatoloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk hematolojisi, Çocuk onkolojisi, Neonatoloji, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Diyetisyen, Psikiyatri, Göğüs hastalıkları ve tüberküloz, Diş hekimi, Psikoloji, Fizyoterapi ve rehabilitasyon · Daha fazlaRüzgarlı Bahçe Mahallesi Cumhuriyet Cad. No:24 Kavacık, Beykoz • Harita
Medistate Kavacık Hastanesi
Feneryolu mahallesi Bağdat caddesi no:73 kat:3 daire:7 Kızıltoprak, İstanbul • Harita
Op. Dr. F. Gökhan Mersinlioğlu Muayenehanesi
Fevzi Çakmak Mahallesi Cemal Gürsel Caddesi No:9, Pendik • Harita
VM Medical Park Pendik Hastanesi
Koşuyolu Mahallesi Koşuyolu Caddesi No:168, Kadıköy • Harita
Yeditepe Üniversitesi İhtisas Hastanesi
Merkez Mah. Salihpaşa Cad. Huzur Sok. No:6 (Ssk. Hastanesi Yanı), İstanbul • Harita
Özel Ekotom Cerrahi Tıp Merkezi
Sahrayı Cedit Atatürk Cad.No:69 Kat:17 Daire 236, İstanbul • Harita
Doç. Dr. Ayşe Sezim Şafak
Ataköy 7-8-9-10 Kısım Mahallesi Çobançeşme E-5 yanyol caddesi no20/2 Ataköy Towers B Blok Kat:7 Daire:97, İstanbul • Harita
Op. Dr. Kadir Yücebaş Muayenehanesi
Terazidere, 60. Yıl Cd. No:3, İstanbul • Harita
Bayrampaşa Kolan Hastanesi
Barbaros Mahallesi Akzambak Sokak Uphill Towers B Kule Kat 13 Daire 74, İstanbul • Harita
Ozan Seymen Sezen Muayenehanesi
Atatürk Mah. , Ertuğrul Gazi Sk. , Metropol İstanbul Sitesi A Blok Kat 38, D:522,, İstanbul • Harita
Op. Dr. Niyazi Altıntoprak
İç hastalıkları, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları
, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Üroloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Pratisyen, Diyetisyen, Psikoloji, Akupunktur · Daha fazlaBarbaros Mah, H. Ahmet Yesevi Cad, No: 149 Güneşli - Bağcılar / İstanbul, Bağcılar • Harita