Bahçeşehir Üniversitesi'nde Beslenme ve Diyetetik bölümünde lisans eğitimimi tamamladıktan sonra, bilgi birikimimi pekiştirmek ve alanımda uzmanlaşmak için Sağlık Bilimleri Enstitüsü'nde Yüksek Lisans Eğitimime devam ettim. Özel Çorlu Vatan Hastanesi , Beşiktaş 6 nolu Aile Sağlığı Merkezi, Göztepe Medical Park Hastanesi , Özel Avrasya Hastanesi , Gebze John Hopkins Hastanesi'nde stajlarımı tamamladım. Nişantaşı Doktorlar Merkezi'nde klinik deneyimim oldu. Yine Nişantaşı'nda Doktor Dilay Demiryontar ile beraber 2 yıl çalıştım. Şu an Özel Medistanbul Hastanesi'nde hizmet vermekteyim.

Yetişkin
Çocuk

Diyetisyen Randevusu

Online Diyet

• Ö

Mükemmel bir diyetisyen verdiği program çok iyi sevdiğim yemeklerle 1 ayda 8 kilo verdim teşekkür ediyorum .

• Medistanbul Hastanesi Kişiye Özel Diyetler  •

• H

Oldukça güleryüzlü sıcakkanlı bir diyetisyen
    Kafanızdaki soruları rahatlıkla sorabiliyorum ve açıklayıcı net cevaplar alabiliyorum
    Uyguladığı diyet ve beslenme programı günlük hayatımda zorlanmadan ve sağlıklı bir şekilde kilo verebileceğim tarzda
    Böylesine tatlı bir diyetisyenle tanışmanızı tavsiye ederim☺️

• Medistanbul Hastanesi  •

• Z

Bel bölgemdeki kilo ve yağlanma ile ilgili şikayetlerimi belirttim bunun için bana çok güzel bir yol çizdi. Gerçekten çok memnun kaldım. Çok yeteneklive güleryüzlü bir diyetisyene gitmişim.

• Medistanbul Hastanesi Kilo Verme Diyetleri  •

• O

Tuba hanıma çok teşekkür ediyorum, üç haftada 5 kg verdim.Ciddi anlamda yemek yiyen birisi olarak verdiği programa uyarak çok fayda gördüm.En önemlisi aç kalmadan diyet yapabildim..

• Medistanbul Hastanesi Randevu  •

• Tuba Hanim sayesinde 2 ay gibi kisa bir sure icinde hic ac kalmadan zorlanmadan 8.5 kilo verdim. Kendisi o kadar sevecen o kadar sicakkanli ki, bu surecin her evresinde yanimda oldu, bana destek oldu. Kendisini herkese tavsiye ediyorum. Takdir edersiniz ki diyet yaparken en buyuk problem motive olamamak oluyor, Tuba Hanim sagolsun her gorusme sonrasi kendime olan inancim saglamlasti. Ona ne kadar tesekkur etsem az.

• Medistanbul Hastanesi Sosyal Medya  •

Kendisine tavsiye üzerine gittim. Çok ilgili alakali ve profesyonel birisi. Çok kolay uygulanabilecek beni zorlamayacak bir liste ve önerilerde bulundu. Çok olumlu bir görüşme oldu kendisine tşk ederim

• Medistanbul Hastanesi Kişiye Özel Beslenme Programları  •

Tavsiye üzerine gittim.O kadar tatlı ve güler yüzlü ki ilk motivasyonu bu şekilde aşılıyor. Kısıtlamaktansa yaşam koşullarına göre sağlıklı yaşamı öğretiyor.Gunumuz diyetisyenlerden farklı ve güzel bir yol izliyor.Aç kalmadan ve zorlanmadan kısa bir sürede 12 kilo verdim.Program sonrası yine devam edeceğim. Tavsiye ediyorum.

• Medistanbul Hastanesi Zayıflama Programı  •

Çok teşekkür ederim

• B

İlk girdiğim anda güler yüzü ve neşesiyle inanılmaz motive etti beni.Klişelere bağlı kalmadan çok güzel bir menü verdi. Güncel şeyleri takip eden dinamik biri. Sürekli kontrollerle asla pestememe izin vermedi, iradem güçlendi. Kendisine çok teşekkür ediyorum, herkese tavsiye ederim.

• Medistanbul Hastanesi  •

Ben teşekkür ederim

• V

Merabalar ben 4 yıldır kan ve vitamin ilaçları alıyorum vücudum kan üretmiyor ilaç almam rağmen degerlerim sürekli düşük geliyor sürekli dirençsizim tuba hanımdan yardım almaya karar verdim kilo almadan ilaç kullanmadan nasıl daha saglikli olabilirim diye.4.haftamiz bu hafta 4 haftadan beri hiç bir ilaç almadan tuba hanımın yönlendirmesi ile besleniyorum.4 haftada 4 kilo verdim ilaç kullanmamama rağmen artı kilo vermeme rağmen daha direncliyim ve degerlerim normal seviyesine yükselmeye başladı iyiki onu tanimisim iyiki hayatımda tuba hanıma çok ama çok teşekkür ediyorum

• başka bir yer Daha saglikli bir sekilde kilo vermek  •

Dyt. Tuba Karabaş

Kıymetli görüşünüz için çok teşekkür ederim