Üroloji
Tepebaşı Mah. Yüksek Sok. No: 3/A, Şahinbey • Harita
MMT Amerikan Hastanesi
Özel Koru Ankara Hastanesi
Üroloji, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları
, Gastroenteroloji, Nefroloji, Romatoloji, Hematoloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Çocuk endokrinolojisi, Çocuk nefrolojisi, Çocuk nörolojisi, Neonatoloji, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Gastroenteroloji cerrahisi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, El cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Algoloji, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Pratisyen, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Periodontoloji, Psikoloji, Protetik diş tedavisi, Jinekolojik onkoloji cerrahisi, Metabolik cerrahi · Daha fazlaKızılırmak Mah. 1450. Sok. No: 13 Çukurambar, Ankara • Harita
Özel Koru Ankara Hastanesi
Özel Yunus Emre Hastanesi
Üroloji, İç hastalıkları, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları
, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Diyetisyen, Diş hekimi · Daha fazlaMimar Sinan Mah. Otopark Arkası Sk. No:18, Üsküdar • Harita
Özel Yunus Emre Hastanesi
Yunus Emre Mahallesi Beyşehir Caddesi No:281, Meram • Harita
Necmettin Erbakan Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Hastanesi
Soğanyemez Mahallesi, Menderes Bulvarı, Bülbüller İş Merkezi No: 32/2 Edremit, Balıkesir, Balıkesir • Harita
Bayram Güner Muayenehanesi
E5 Karayolu Üzeri İçerenköy, Ataşehir • Harita
İstanbul Fatih Sultan Mehmet Eğitim Araştırma Hastanesi
Sevgi Mah. Nevvar Salih İşgören Caddesi. No 16, Gaziemir • Harita
Gaziemir Nevvar Salih İşgören Devlet Hastanesi
Güllük Mahallesi Sağlık Caddesi No: 5/1/103 Faika Mithat Sözer İş Merkezi A Blok-16, Sakarya • Harita
Prof. Dr. Ahmet Gökçe Muayenehanesi
Talatpaşa Bulvarı 1436 Sok.No:6 Alsancak, Konak • Harita
Özel İrenbe Kadın Hastalıkları Ve Doğum Tıp Merkezi
Teşvikiye, Hakkı Yeten Cd. Doğu iş merkezi no:15 kat 4, 34400 Şişli/İstanbul, İstanbul • Harita
Muaynehane
Mustafa Kemal Mahallesi, 2118. Cadde, No:4, MAİDAN B blok, K:12 No:133, Ankara • Harita
Prof.Dr Ahmet Hakan Haliloğlu