Üroloji

• Ankara Harita

Doktor Muayenehanesi

• Memorial Bahçelievler Hastanesi

Üroloji, İç hastalıkları, Alerji hastalıkları

, Endokrinoloji ve metabolizma hastalıkları, Gastroenteroloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk metabolizma hastalıkları, Çocuk nefrolojisi, Çocuk nörolojisi, Çocuk alerjisi, Çocuk gastroenterolojisi, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk ürolojisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Kulak burun boğaz, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Nükleer tıp, Tıbbi genetik, Acil tıp, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Psikoloji, Akupunktur, Jinekolojik onkoloji cerrahisi · Daha fazla

Bahçelievler Mahallesi Adnan Kahveci Bulvarı No:227, Bahçelievler Harita

• Alemdağ Cad. Sezer Sk. No:3-5 Ümraniye - İstanbul, Ümraniye Harita

Özel Çakmak Erdem Hastanesi

• Dr İlhan Gürel Cad.No:1 Binevler Kavşağı, Çorum Harita

Çorum Özel Hastanesi

• Soğanyemez Mahallesi, Menderes Bulvarı, Bülbüller İş Merkezi No: 32/2 Edremit, Balıkesir, Balıkesir Harita

Bayram Güner Muayenehanesi

• Taşlık Mah., Edirne Harita

Edirne Devlet Hastanesi

• Özel Dünyam Hastanesi

Üroloji, İç hastalıkları, Gastroenteroloji

, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Halk sağlığı, Pratisyen, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Fizyoterapi ve rehabilitasyon · Daha fazla

Hastane Caddesi Kenarcık Sok No:10, Kocasinan Harita

• İstanbul, İstanbul Harita

Op. Dr. Ersin Gökmen Muayenehanesi

• Lokman Hekim Üniversitesi Ankara Hastanesi

Üroloji, İç hastalıkları, Gastroenteroloji

, Nefroloji, Hematoloji, Tıbbi onkoloji, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk kardiyolojisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi patoloji, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Pratisyen, Diyetisyen, Psikiyatri, Diş hekimi, Psikoloji · Daha fazla

Polatlı 2 Cad.İdil Sok.No:44 Andiçen Mah., Sincan Harita

Lokman Hekim Üniversitesi Ankara Hastanesi

• ÖZEL GÜRLIFE HOSPİTAL HASTANESİ

Üroloji, İç hastalıkları, Nefroloji

, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Genel cerrahi, Göğüs cerrahisi, Kalp ve damar cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Acil tıp, Pratisyen, Diyetisyen, Ozon terapi, Kupa terapi (hacamat) · Daha fazla

Fevziçakmak, Akınsel Sk. No:1, Eskişehir, Tepebaşı Harita

ÖZEL GÜRLIFE HOSPİTAL HASTANESİ