Üroloji
Kepez Mevkii, Adnan Menderes Üniversitesi Merkez Kampüsü, Efeler/Aydın, Aydın • Harita
Adnan Menderes Üniversitesi
Kayapınar Mahallesi, Diyarbakır • Harita
Dicle Üniversitesi Tıp Fakültesi
Özel Ege Şehir Hastanesi
Üroloji, İç hastalıkları, Gastroenteroloji
, Kardiyoloji, Göğüs hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Çocuk ürolojisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Androloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Üreme endokrinolojisi ve i̇nfertilite, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Diyetisyen, Psikoloji · Daha fazlaGaziler Caddesi No:472 Yenişehir, Konak • Harita
Özel Ege Şehir Hastanesi
Özel Melid Park Hastanesi
Üroloji, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Göğüs hastalıkları, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Acil tıp, Diyetisyen · Daha fazlaŞifa Mah. Buhara Cad. No:224/A, Malatya • Harita
Özel Melid Park Hastanesi
Ankara Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesi
Selimiye Mahallesi Tıbbiye Caddesi, Üsküdar • Harita
Sultan Abdülhamid Han Eğitim ve Araştırma Hastanesi
Gaziler Cad. Tepecik, Konak • Harita
İzmir Dr. Suat Seren Göğüs Hastalıkları Ve Cerrahisi Eğitim Ve Araştırma Hastanesi
Pınartepe 253 Sok, İstanbul • Harita
Beylikdüzü Devlet Hastanesi