İstanbul, Üroloji
İstanbul Cerrahi Hastanesi
Üroloji, İç hastalıkları, Göğüs hastalıkları
, Enfeksiyon hastalıkları, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Gastroenteroloji cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Pratisyen, Cerrahi onkoloji · Daha fazlaFerah Sok.No:22 Nişantaşı, Şişli • Harita
İstanbul Cerrahi Hastanesi
Kurtköy Ersoy Hastanesi
Üroloji, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Çocuk endokrinolojisi, Çocuk ve ergen psikiyatrisi, Dermatoloji, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Göğüs cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Androloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Algoloji, Radyoloji, Acil tıp, Psikiyatri, Diş hekimi, Fizyoterapi ve rehabilitasyon · Daha fazlaKurtköy Mah. Ankara Cad. No: 390/3, Pendik • Harita
Kurtköy Ersoy Hastanesi
Ali Nihat Tarlan Cad. Ertaş Sok. No: 17 İçerenköy, Ataşehir • Harita
Özel Bayındır Hastanesi İçerenköy
Özel Asya Hastanesi
Üroloji, İç hastalıkları, Göğüs hastalıkları
, Nöroloji, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Dermatoloji, Genel cerrahi, Beyin ve sinir cerrahisi, Ortopedi ve travmatoloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Radyoloji, Tıbbi biyokimya, Acil tıp, Diyetisyen, Diş hekimi · Daha fazlaKüçükköy Meydan 537. Sokak Merkez Camii Karşısı No: 5 Küçükköy, Gaziosmanpaşa • Harita
Özel Asya Hastanesi
Cevizli Mah.talatpaşa cad. No:75 istanbul onkoloji hastanesi maltepe istanbul, İstanbul • Harita
Tash Üroloji ve böbrek taşı kırma Merkezi
Özel Akgün Tem Hastanesi
Üroloji, İç hastalıkları, Kardiyoloji
, Çocuk sağlığı ve hastalıkları, Fiziksel tıp ve rehabilitasyon, Genel cerrahi, Çocuk cerrahisi, Beyin ve sinir cerrahisi, Plastik rekonstrüktif ve estetik cerrahi, Ortopedi ve travmatoloji, Kulak burun boğaz, Göz hastalıkları, Kadın hastalıkları ve doğum, Anesteziyoloji ve reanimasyon, Radyoloji, Tıbbi mikrobiyoloji, Acil tıp, Diş hastalıkları ve tedavisi · Daha fazlaMehmet Akif Mah. Kemalpaşa Cad. No:92 İkitelli, Küçükçekmece • Harita
Özel Akgün Tem Hastanesi
İstanbul • Harita